LOKAL PLAN JUNI 1989 SULSTED MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKAL PLAN JUNI 1989 SULSTED MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE"

Transkript

1 LOKAL PLAN JUNI 1989 SULSTED OMRÅDET SULSTED SULSTED CENTER MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

2 En lokalplan fastla?gger, hvordan nye bygninger, gronne arealer, stier, veje og lignende skal placeres og udformes inden for et bestemt omrade. Lokalplanhaftet best& af en redegorelse (gr~ sider), evt. et kommuneplantillmg og selve Lokalplanens bestemmelser. Efter kommuneplanloven har kommunen pligt til at udarbejde en lokalplan inden et byggeri, anlegsarbejde eller udstykning kan sattes i gang. OgsA overf~rsel af jord fra landzone til byzone krwer en lokalplan. FormAlet med lokalplanpligten er at sikre en st@rre sammenhamg i planlwgningen. Lokalplanpligten skal ogs~ sikre borgernes kendskab til planla?gningen og muligheden for deltagelse heri. \ / Narmere oplysninger vedrorende lokalplanen kan fi$s ved henvendelse til: Planlagningssekretariatet Vesterbro Aalborg Telefon Udsnit af Geod.ztisk Instituts kort er gengivet med instituttets tilladelse A 83, Copyright.

3 REDEGØRELSE La o,.,.. -, Lokalplanens område og baggrund Området Baggrund Lokalplanen omfatter et område i Sulsted afgrænnset af Elkærvej, Sulsted Landevej, Kuskgårdsvej og Harald Branths Vej, som vist på ovenstående kort. Lokalplanen skal sikre, at de ledige arealer ved Harald Branths Vej forbeholdes centerformå1. Arealerne ligger centralt og er let tilgængelige fra de 2 indfaldsveje Elkærvej og Kuskgårdsvej. Centeret vil kunne udbygges etapevis fra Harald Branths Vej mod øst, efterhånden som behovet melder sig.

4 4. Lokalplanen sikrer endvidere, huskarakter opretholdes. at områdets parcel- Karakteristik af lokalplanområdet og nærmeste omgivelser Inden for lokalplanområdet er der enkelte boliger samt bank, læge, børnehave, et nedlagt gartneri og Gl. Sulsted Vandværk. Nord for lokalplanområdet ligger boligkvarteret Toftegårdsparken, skolen, biblioteket og idrætshallen samt et stort P-anlæg og busholdeplads. Vest for lokalplanområdet er der cafeteria, brugs, tandlæge og parcelhuse. Syd for lokalplanområdet er der menighedshus, spejder og parcelhuse. Øst for lokalplanområdet ligger der langs landevejen enkelte boliger, 2 landbrugsejendomme med dyrehold, frisør, gavebutik og et par værksteder.

5 5. Lokalplanens indhold Lokalplanområdet er opdelt i A- og B-områder (se bilag nr. 2). Område A A-områderne udlægges til center og må kun anvendes til erhvervsformål (butikker, kontorer m.m.). I tilknytning til den enkelte virksomhed kan indrettes bolig for ejer, bestyrer eller anden person med tilknytning til virksomheden.

6 6. Område B Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40. Bebyggelsen må opføres i indtil 1½ etage med en maximal højde på 8½ m. B-områderne må kun anvendes til bolig- og erhvervsformål. Boligerne skal være i form af énbolighuse. Erhvervene skal være liberale erhverv, klinikker, privat service, institutioner o.1. Der må således ikke etableres butikker og restaurationsvirksomhed. Bebyggelsesprocenten må ikke gelsen må opføres i indtil 1½ højde på 8½ m. overstige 30. Bebygetage med en maximal Bebyggelsens udformning Der er fastlagt bestemmelser opføres i mursten eller træ. facader og gavle kan der dog rialer. om, at ydermure skal Til mindre partier i anvendes andre mate- Der er endvidere fastlagt bestemmelser for udformning af reklameskilte, så der sikres et nogenlunde ensartet udtryk. Parkering Lokalplanen indeholder krav om udlæg af areal til parkering for boliger og erhvervsvirksomheder. Parkeringen til virksomhederne (butikker, kontorer mm.) skal fortrinsvis anlægges som fællesparkering. De udlagte P-arealer kan tilsammen rumme ca. 80 P-båse, hvilket er tilstrækkeligt til at klare det normale parkeringsbehov, når centeret er fuldt udbygget. I ekstreme situationer vil P-anlægget ved hallen umiddelbart nord for centeret kunne anvendes. Stier Beplantning områder Miljø og grønne Der udlægges areal til nord-sydgående hovedsti gennem centeret fra Elkærvej til Kuskgårdsvej. Fra det centrale P-anlæg reserveres areal til stiforbindelse til Doktorstien. Langs stier og P-pladser skal plantes træer, så der skabes en beplantningsmæssig sammenhæng i området. Det grønne område øst for Doktorstien skal fortsat henligge som græsareal med enkelte trægrupper. Lokalplanen indeholder bestemmelse om, at der skal foretages beregninger over trafikstøjen fra Elkærvej og Sulsted Landevej, inden der indrettes ny støjfølsom bebyggelse (boliger, institutioner 0.l.). Trafikstøjen målt ved opholdsarealer og mindst en facade på hver enkelt støjfølsom bygning må ikke overstige 55 db(a). Grundejerforening Der skal oprettes grundejerforening til varetagelse af grundejernes fælles opgaver, såsom vedligeholdelse af veje, stier, fælles opholdsarealer og fælles bygninger.

7 7. Illustrationsplan kommuneplan 1986 fra em**80e **m beplantning!,,1:,,,,, overordnet trafikvei fartdcempende trafikveje F,,. WI cykelsti sti/stiforbindelse ad roligvej/g&gade,, Vestbjerg, - -,- -.,!.,..L 1: 10;000 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1. Kommuneplanen I Aalborg kommuneplan, der blev godkendt af byrådet i januar 1986, er området udlagt til centerformål. Det samlede arealbehov til detailhandel blev i kommuneplanen opgjort til ca m2 etageareal frem til år Hertil kommer ca. 500 m2 etageareal til pengeinstitutter 0.l. samt areal til restaurationsvirksomhed, klinikker, børneinstitutioner.v. Lokalplanen åbner umiddelbart mulighed for, at der på de ledige arealer øst for Harald Branths Vej kan opføres ca m2 etageareal. Herudover kan der ske en fortætning af bebyggelsen i den øvrige del af området, så udviklingsmulighederne også er sikret på længere sigt. Lokalplanen er ikke i strid med kommuneplanen.

8 8. 2. Bolig- og befolkningsprognosen Lokalplanen åbner mulighed for såvel opførelse af nye boliger som nedlæggelse af eksisterende. Net toændringerne i antallet af boliger vil være minimal og uden betydning for bolig- og befolkningsprognosen. 3. Kommunens spildevandsplan Lokalplanområdet er omfattet af kommunens spildevandsplan. Området er fælleskloakeret. Spildevandet ledes til den afskærende ledning Tylstrup-Vestbjerg-Vodskov og videre under fjorden til rensning på Renseanlæg Øst. Under regn udledes opspædt spildevand via Køkkengrøften til Lindholm Å. 4. Miljø Området ligger i beskyttelseszone for vandindvinding (Gl. Sulsted Vandværk), hvorfor grundvandet skal sikres mod forurening. Inden for lokalplanens område er der ikke kendskab til depoter, der kan indebære forureningsrisiko for omgivelserne. Umiddelbart sydøst for lokalplanområdet (øst for landevejen) ligger 2 landbrugsejendomme med dyrehold. Zonestatus og ejerforhold Hele området ligger i byzone. Aalborg kommune e- jer en del af det ubebyggede område øst for Harald Branths Vej. Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen, må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Dispensation Aalborg kommune kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

9 LOKA -PLAN AALBORG KOMMUNE Lokalplan nr for et område mellem Elkærvej, Harald Branths Vej, Kuskgårdsvej og Sulsted Landevej i Sulsted I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2, stk. 2.1 nævnte område. 1. Lokalplanens formål 1.1 Formålet med lokalplanen er: at sikre, at der kan ske en centerudbygning i området, at sikre, at områdets karakter med åben-lav bebyggelse fastholdes, at sikre areal til stiforbindelse mellem Harald Branths Vej og Doktorstien, at sikre areal til stiforbindelse mellem Kuskgådsvej og Elkærvej, at fastlægge bestemmelser for bebyggelsens omfang og placering, samt for parkering, veje, stier, grønne områder, beplantning m.m. 2. Lokalplanens område og zonestatus./. 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på bilag nr. 1 og omfatter følgende matr. nre. : Sulsted by, Sulsted lv, 6f, 6r, 6s, 6t, 6 x, 6aa, 6ab, 6 ac, 6be, 6bf, 7 i,12 i, 12 ac, 12 ad, 12 ah, 12 ai, 13 k, 13 t, del af offentligt vejareal litra a", n samt alle parceller, der efter den 16. november 1988 udstykkes fra de nævnte ejendomme.

10 2. 3. Områdets anvendelse Område A - Centerområde 3.1 Området må kun anvendes til erhvervsformål (butikker, restaurationsvirksomhed, liberale erhverv, klinikker o.l., privat service, mindre ikke-generende håndværks- og fremstillingsvirksomhed i tilknytning til butikkerne) samt rekreative områder og parkering. Der må ikke indrettes butikker med et etageareal større end 1000 m2. I tilknytning til den enkelte erhvervsvirksomhed kan indrettes bolig for ejer, bestyrer, portner eller anden person med tilknytning til virksomheden. Område B - Centerområde 3.2 Området må kun anvendes til boligformål og erhvervsformål (liberale erhverv, klinikker, privat service), offentligt formål (institutioner, undervisnings-, kultur- og fritidsaktiviteter) samt rekreative områder og parkering. Område Boligerne skal være i form af énbolighuse, A og B 3.3 Inden for områderne A og B kan der opføres transformerstationer og lignende tekniske anlæg til kvarterets forsyning, når de placeres og udformes under hensyntagen til bebyggelsen og de ubebyggede arealer. 4. Udstykning 4.1 Grunde må ikke udstykkes med en størrelse, der 2 er mindre end 600 m. 5. Bebyggelsens omfang og placering Område A 5.1 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Bebyggelsen må opføres i indtil 1½ etage med maximal bygningshøjde på 8½ m. Bebyggelsen skal placeres inden for de på bilag nr. 2 viste byggelinier mod Elkærvej og Harald Branths Vej. Bebyggelsen kan placeres i byggelinierne samt i skel mod stierne vist på bilag nr. 2, uanset de i bygningsreglementet fastsatte højdegrænseplaner.

11 3. Område B 5.5 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige Bebyggelsen må opføres i indtil 1½ etage med maximal bygningshøjde på 8½ m. 5.7 Bebyggelsen skal placeres inden for de på bilag nr. 2 viste byggelinier mod Doktorstien, Kuskgådsvej og Harald Branths Vej. 5.8 Bebyggelsen kan placeres i byggelinierne samt i skel mod stierne vist på bilag nr. 2, uanset de i bygningsreglementet fastsatte højdegrænseplaner. 6. Bebyggelsens ydre fremtræden 6.1 Skiltning skal med hensyn til typografi, farver og udstrækning tilpasses bygningerne og naboskiltningen på en sådan måde, at der opnås en god helhedsvirkning. Skilte må ikke have karakter af facadebeklædning, men må kun opsættes i form af udstandsede bogstaver og symboler. Eventuelle lysskilte må kun være i form af en- eller flerstrengede neonrør, som er bøjet i bogstaver og symboler. Belysning med spots er ikke tilladt. 6.2 Ydermure skal opføres i mursten eller træ. Partier omkring døre og vinduer samt gavle og eventuelle kviste kan opføres i glas/aluminium, profilerede og malede stålplader og lignende. 6.3 Der må ikke fremføres installationsanlæg, TV-kabler m.v. på bygningernes yderside. 7. Ubebyggede arealer 7.1 Ved opførelse eller indretning af bebyggelse til erhvervsformål skal opholdsarealet til de ansatte udgøre mindst 10% af erhvervsetagearealet. Opholdsarealerne kan udlægges som samlede opholdsarealer fælles for flere ejendomme Oplagring skal ske i bygninger eller inden for gårdarealer, som er hegnet med tæt uigennemsigtigt hegn opført i mursten eller træ. Der udlægges friarealer, som vist på bilag nr. 2. Arealer, der ikke anvendes til parkering, opholdsarealer og gangarealer, skal som hovedregel henligge som græsareal med enkeltstående løvtrer.

12 Langs stier og P-pladser plantes træer, se bilag nr Vej-, sti - og parkeringsforhold 8.1 Der udlægges areal til følgende med en beliggenhed, som vist i bilag nr. 2: 8.2 Der Vejen a-b i en bredde af 22 m Stien c-b-d i en bredde af 5 m Stien b-e i en bredde af 3 m. ved ved veje og stier princippet på udlægges følgende oversigtsarealer: apå 2½ x110 m Doktorstien på 2½ x 110 m. 8.3 For ejendomme, der bruges til bolig- og/eller erhvervsformål udlægges 2 P-pladser pr. bolig Saint - for butikker, restaurationsvirksomhed og klinikker 1 P-plads pr. 50 m2 etageareal + 1 P-plads pr. 25 m2 kundeareal til ørig erhvervsvirksomhed 1 P-plads pr. 50 m2 erhvervsetageareal. Parkeringen til erhvervsareal skal fortrinsvis udlægges som fælles parkering inden for de på bilag nr. 2 viste P-områder. Parkeringen til boliger udlægges på egen grund. 9. Tekniske anlæg 9.1 El-ledninger, TV-kabler og lignende må kun udføres som jordkabler. 9.2 Der må ikke opsættes udvendige, individuelle antenneanlæg. 10. Miljøforhold 10.1 Støjbelastningen fra Elkærvej og Sulsted Landevej må, for opholdsarealer og mindst én facade på hver støjfolsom bygning (institutioner, boliger), ikke overstige 55 db(a), beregnet på ningsmodel grundlag af den nordiske beregfor vejtrafikstøj. 11. Betingelse for ibrugtagen af ny bebyggelse 11.1 Ny bebyggelse må ikke tages i brug før: - der er anlagt opholdsarealer/gangarealer foretaget beplantning på de respektive jendomme, jfr. stk. 7.1, 7.3 og 7.4, og e-

13 5. - de i stk. 8.3 nævnte parkeringspladser er anlagt, - det ved beregning er konstateret, at støj - niveauet ikke overstiger den i pkt nævnte grænseværdi, - bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter kommunens anvisning. *) 12. Grundejerforening 12.1 Der skal oprettes en grundejerforening til varetagelse af de fælles opgaver som ren- og vedligeholdelse af veje, stier, parkeringspladser og torv (herunder vintervedligeholdelse), vedligeholdelse af fælles opholdsarealer samt beplantning og fælles bygninger Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Aalborg kommune Grundejerforeningen skal, efter krav fra Aalborg kommune, optage medlemmer fra tilgrænsende områder, sammenslutte sig med en eller flere bestående grundejerforeninger for tilgrænsende områder eller opdele foreningen i to eller flere selvstændige forefinger. Vedtagelsespåtegning I henhold til 27 ilov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Aalborg kommune, magistratens 2. afdeling, den

14 6. JS/mg Lokalplanen er i medfør af kommuneplanlovens 30 offentligt bekendtgjort den 8. juli 1989 fra hvilken dato, planen har retsvirkning.

15 LOKALPLAN oooooolokalplangr~nse AALBORG KOMMUNE PLANLJEGNINGSSEKRETARIATET MiiL 1 : 2000 DATO BILAG NR, 1

16

17 ! :::p::::::::,,.,:: STI-5M Illllllllllllltlll,,,,.....,,,,,.; Qoc? LO KALPLANGRIENSE OMRiiDEGRENSE BYGGELINIE PARK STI-3M ERING OPHOLDSAREAL A/ / O.L. BEPLANTNING (T RJEER) FREMTIDIGE FORHOLD LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE PLANLJEGNINGSSEKRETARIATET MAL 1: 1000 DATO BILAG NR. 2

18

19

20

LOKAL PLAN DECEMBER 1988

LOKAL PLAN DECEMBER 1988 LOKAL PLAN 12-031 DECEMBER 1988 NØRRESUNDBY OMRÅDET VOERBJERGVEJKVARTERET OFFENTLIGE FORMÅL, INSTITUTIONER, SKOLEVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE I En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger,

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 15-016 AUGUST 1988 RED GØRELSE Lokalplanens område og baggrund Området Baggrund Lokalplanen omfatter et område Nordøst for Grindsted (øst for Kornelparken), som vist på ovenstående kort. Lokalplanen

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN MARTS 1989 VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 13-004 MARTS 1989 NØ RRESUNDBY OMRÅDET VADUM BOLIGOMRÅDE VED ULRIK BIRCHS VEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM LOKALPLAN 05-026 BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------------- -- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Side 1. 1.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988

LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988 LOKAL PLAN 10-026 JUNI 1988 AALBORG TÆTBYOMRÅDE HJULMAGERVEJ - KVARTERET BOLIGOMRÅDE, SOLVANGSVEJ OG SØNDERBRO MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fast.lagger, hvordan nye bygninger, gr~nne

Læs mere

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-009 BOLIGOMRÅDE, BAKMØLLEVEJ, VESTBJERG AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1986 INDHOLD5FORTEGNELSE ---_---_----_- -_- -_--- -- REDEGØRELSE Side Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1987

LOKAL PLAN MAJ 1987 LOKAL PLAN 15-014 MAJ 1987 ( I ~ f I VODSKOV OMRÅDET VODSKOV NORD - ØST BOLIGOMRÅDE DIAKONVEJ I MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baaarund og område Baggrund Området Denne

Læs mere

LOKAL PLAN 12-036 JULI 1990

LOKAL PLAN 12-036 JULI 1990 LOKAL PLAN 12-036 JULI 1990 NØRRESUNDBY OMRÅDET VOERBJERGVEJ - KVARTERET TEKNISKE ANLÆG VED VIKINGEVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer,

Læs mere

LOKAL PLAN APRIL 1988

LOKAL PLAN APRIL 1988 LOKAL PLAN 04-008 APRIL 1988 AALBORG OST OMRiiDET KLARUP BOLIGOMRADE VED SEPTEMBERVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen skal

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN KIRKE OG KIRKEGÅRD GISTRUP AALLBORG KOMMUNE

LOKALPLAN KIRKE OG KIRKEGÅRD GISTRUP AALLBORG KOMMUNE LOKALPLAN 03-021 KIRKE OG KIRKEGÅRD GISTRUP AALLBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APRIL 1992 INDHOLD Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKAL PLAN FEBRUAR 1988 TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN FEBRUAR 1988 TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 14-014 FEBRUAR 1988 SULSTED OMRÅDET TYLSTRUP SERVICESTATION M. M. MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger, gr~nne arealer, stier, veje og lignende

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 13-002 NOVEMBER 1987 NØRRESUNDBY OMRADET VADUM KIRKE OG ERHVERVSOMRÅDE ELLEHAMMERSVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier,

Læs mere

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nuværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af ønsket om at kunne udnytte området ved det tidligere bryggeri - Urban

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 05-021. BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1987

LOKALPLAN 05-021. BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1987 LOKALPLAN 05-021 BOLlGOMRiiDE SYDVEST FOR JOHANNESMINDEVEJ, MQ)LHOLM AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING lr JUN 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ---------- --------------------- REDEGØRELSE Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKAL PLAN JULI 1988 VESTBJERG ERHVERVSOMRÅDE, VANG MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN JULI 1988 VESTBJERG ERHVERVSOMRÅDE, VANG MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 14-011 JULI 1988 SULSTED OMRÅDET VESTBJERG ERHVERVSOMRÅDE, VANG MARK MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlagger, hvordan nye bygninger, grqmne arealer, stier, veje og lignende

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD

LOKAL PLAN AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2 AFD LOKAL PLAN 02-027 AUGUST 1988 SVENSTRUP - GODTHÅB OMRÅDET ELLIDSHØJ BOLIGOMRÅDE, NORD FOR KIRKEN MAGISTRATENS 2 AFD AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier,

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN VED LANGBROKROVEJ, BOLIGOMRÅDE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN VED LANGBROKROVEJ, BOLIGOMRÅDE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING i LOKALPLAN 15-009 BOLIGOMRÅDE VED LANGBROKROVEJ, VODSKOV AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE ---- ----. ---. --------- -- --- - - REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

LOKAL PLAN 12-033 OKTOBER 1990 NØRRESUNDBY OMRÅDET HVORUP BANE M. M. VED HVORUPVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE

LOKAL PLAN 12-033 OKTOBER 1990 NØRRESUNDBY OMRÅDET HVORUP BANE M. M. VED HVORUPVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE LOKAL PLAN 12-033 OKTOBER 1990 NØRRESUNDBY OMRÅDET HVORUP GO-CART BANE M. M. VED HVORUPVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En lokalplan fastlægger, hvordan nye bygninger, grønne arealer, stier, veje

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-013 BOLIGOMRÅDE, KRONOSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ----- -------------------------- - REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1988

LOKAL PLAN MAJ 1988 LOKAL PLAN 12-024 MAJ 1988 3. REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at sikre, at området omkring Bouet Møllevej kan anvendes hovedsagelig til erhvervsformål

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 135 For areal til åben- og tæt lav boligbebyggelse ved Solgårdsvænget i Voldum. December 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------- - ------------- -- - - REDEGØRELSE

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg Næsset Skanderborg Kommune 1996 NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 078 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 39 for et område ved Kinovej i Vamdrup R E D E G Ø R E L S E VAMDRUP KOMMUNE Del af centerområde ved Kinovej Beliggende: 2 Lokalplanen omfatter et område på 403 m, beliggende

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere