Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. Onsdag den 24. marts 2010 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. Onsdag den 24. marts 2010 kl"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. Onsdag den 24. marts 2010 kl Følgende dagsorden blev afholdt: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsregnskabet og den deri fastsatte andelskrone. Bestyrelsen foreslår andelskronen uændret til kr Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse inklusiv forhøjelse af boligafgiften med 9 % pr. 1. maj Forslag 5.1) Bestyrelsen foreslår, at foreningen som principbeslutning vedtager i de kommende år at arbejde for at nedbringe foreningens samlede vand- og energiforbrug. Formålet med beslutningen er at mindske ejendommens miljø- og klimapåvirkning samt at spare på de dertil relaterede udgifter. Såfremt forslaget vedtages vil bestyrelsen som det første forberede udskiftning af alle vinduer i ejendommen ved at indhente entreprisetilbud samt undersøge finansieringsmuligheder. Resultatet heraf vil blive forelagt generalforsamlingen som beslutningsforslag i 2011, med det mål at udskiftningen kan gennemføres i sommer og efterår 2011 (vinduerne vil i 2011 fylde 30 år). Bestyrelsen vil desuden undersøge nytten af udskiftning af døre, installation af individuelle koldtvandsmålere samt andre vand- og energibesparende tiltag. 5.2) Bestyrelsen foreslår at køkkenfaldstammer i 77 og toiletfaldstammer i 77 og 79 udskiftes som samlet projekt i perioden april til juli Den samlede VVS-udgift er anslået til kr , som afholdes af foreningen. Hertil kommer efter-reparationer, som afholdes af foreningen f.s.v.a. toiletfaldstammer og af de enkelte andelshavere f.s.v.a. køkkenfaldstammer. Bestyrelsen foreslår at finansiering bl.a. sker via kassekredit pålydende kr med sikkerhedsstillelse af foreningens ejerpantebrev. Bestyrelsen bemyndiges til oprette nævnte kassekredit baseret på indhentede tilbud fra foreningens bankforbindelse samt mindst et kontroltilbud fra et andet større pengeinstitut samt at underskrive nødvendige diverse oprettelses- og lånedokumenter i denne forbindelse. 5.3) Bestyrelsen forslår at alle eksisterende varmtvandsmålere skiftes til elektroniske vandmålere. Hermed opfyldes nyt lovkrav om udskiftning af vandmålere. Omkostningen anslås til at være ca kr.

2 5.4) Bestyrelsen foreslår, at fugtsikringsprojektet afsluttes i 2012 ved at gårdsiden får indlagt kemisk fugtspærre på samme vis som det er udført på ejendommens forside. Den anslåede udgift er kr (2009-priser). 5.5) For at kunne finansiere de kommende års vedligeholdelse og projekter foreslår bestyrelsen at boligafgiften yderligere reguleres som nedenfor anført: Den 1. januar 2011 forhøjes boligafgiften med 9 %. 5.6) Bestyrelsen foreslår ændring i husordenens punkt 6. Stærk støjende adfærd som brug af elektrisk værktøj er ikke tilladt mellem kl og ændres til Stærk støjende adfærd, herunder fx brug af hammer og elektrisk værktøj, er ikke tilladt mellem kl og 09.00, i weekenden mellem kl og Såfremt man i en kortere periode pga. større istandsættelsesarbejder eller lign. har brug for at udføre støjende arbejde på hverdage i tidsrummet eller i weekenden i tidsrummet , er dette dog tilladt såfremt de øvrige beboere adviseres om arbejdets art, udførelsestidspunkt og varighed ved opslag i alle 3 opgange senest 3 dage før arbejdets påbegyndelse. 5.7) Bestyrelsen foreslår, at der afholdes 2 arbejdsdage i foreningen mellem juli 2010 og juni Datoen herfor fastsættes af bestyrelsen. Ved udeblivelse opkræves et gebyr på kr. 600,00 pr. dag. 5.8) Valg til bestyrelsen. På valg er: Sam Azmayesh - genopstiller som bestyrelsesmedlem Mikkel Andersen - genopstiller som formand Anton Sølvsteen - udtræder af bestyrelsen Som nye medlemmer: Wendy Beekhuis - stiller op som kasserer Thomas Borch - stiller op som bestyrelsesmedlem Valg af 1-2 suppleanter: 6. Eventuelt.

3 Ad 1 Valg af dirigent og referent Bestyrelsesformand Mikkel Andersen bød velkommen til aftenens generalforsamling. Som dirigent blev valgt: Bent Rybak fra DATEA. Som referent blev valgt: Wendy Beekhuis. Der var mødt 13 andelshavere op og afgivet 5 fuldmagter. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet og beslutningsdygtig i henhold til vedtægternes bestemmelser. Ad 2 Bestyrelsens beretning Formanden gennemgik årets gang i foreningen. Den fulde bestyrelsesberetning kan læses på foreningens website: Det har været et relativt stille år med fokus på mange små forbedringer og forberedelse til de store projekter, der følger i de kommende år. Formanden fortalte, at bestyrelsen arbejder på at vi generelt kan få en mere grøn ejendomsprofil, hvilket de kommende års projekter ligeledes afspejler. Vedligeholdelse af ejendommen: Gårdlauget: 1. Facaderenoveringen er afsluttet og der er blevet afholdt etårseftersyn års eftersyn på fugtsikring af fundament. - Der er blevet skiftet en pumpe og sat alarmer op til alle pumperne i vaskekælderen. 3. Reparation af murværket på bagtrapperne. 4. Udskiftning af ventilerne i vandmåleren. 5. Eftersyn og forbedring af lysforhold. 6. Istandsættelse af tag. - Der er blevet lappet nogle utætheder. 7. Tørreproblemerne med tumbleren i vaskekælderen er blevet ordnet. Der er blevet lavet en bedre ventilationsløsning, så den nu tørrer mere optimalt. Gårdlauget, som Thomas Kam fra bestyrelsen er en del af, fortsætter deres arbejde med at forbedre vores gård. Det drejer sig blandt andet om gårdrenovering, skraldesug og legepladsfornyelsen. Gårdlauget har desuden deres egen hjemmeside, som kan findes på adressen Arbejdsdag: I 2009 gennemførte vi igen en arbejdsdag med stor tilslutning og aktivitet. Derefter var der gårdfest med livemusik i gården. På trods af regn og fugt var der fest til kl

4 Website: Bestyrelsen arbejder videre med at udvikle foreningens website. Vores politik er, at foreningen skal være så gennemskuelig som muligt. Derfor lægger vi alt materiale op på hjemmesiden, med mindre det er personfølsomt eller i strid med gældende lovgivning at offentliggøre det. Nye andelshavere: Der har været mange handler det forgangne år: - Julie Steengaard & Frederikke Fliedner er indflyttet Fiskedamsgade 7, 2. tv. - Anna Thorup er indflyttet Fiskedamsgade 7, 2. th. - Martin Randau er indflyttet Fiskedamsgade 7, 3. tv. - Thomas & Christina Borch er indflyttet Willemoesgade 77, 4. th. Helle Østergaard spørger til, hvordan etårseftersynet af fugtudbedringen gik. Formanden forklarer, at konklusionen er, at det hele ser fint ud. Kælderen virker mere tør end tidligere. Foreningen blev opfordret til at færdiggøre renoveringen, så gårdsiden ligeledes bliver fugtsikret. Brøndene er forældede, hvilket vi var klar over, men indtil videre fungerer det fint med den kemiske fugtspærrer indtil vi får økonomi til at udskifte brøndene. Ad 3 Forelæggelse af årsregnskab og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsregnskabet og den deri fastsatte andelskrone. Bestyrelsen foreslår andelskronen uændret til kr Foreningens administrator fra Datea, Bent Rybak, gennemgår regnskabet. Ingen andelshavere har spørgsmål til regnskabet. Der er ligeledes ingen indvendinger mod bestyrelsens forslag om en uændret andelsværdi på kr Ad 4 Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse inklusiv forhøjelse af boligafgiften med 9% pr. 1. maj Generalforsamlingen beslutter at udsætte punktet indtil det er afgjort, hvilke projekter, der blevet vedtaget under punkt 5. Godkendelse af budgettet hænger unægtelig hænger sammen med, hvilke arbejder foreningen vedtager skal foretages. Ad 5 Forslag: Ad 5.1 Bestyrelsen foreslår vedtagelse af en principbeslutning om i de kommende år at arbejde for at nedbringe foreningens samlede vand- og energiforbrug. Formanden begrunder kort forslaget. Bestyrelsen ønsker foreningens accept eller forkastelse af principbeslutningen.

5 Levetiden på foreningens vinduer er ved at være opbrugt og det er derfor nødvendigt med en udskiftning af disse inden for de næste par år. Såfremt forslaget vedtages vil bestyrelsen som det første forberede udskiftning af alle vinduer i ejendommen ved at indhente entreprisetilbud samt undersøge finansieringsmuligheder. Der er en del debat omkring vores vinduer. Keld Knudsen spørger blandt andet hvilke fordele der er ved nye vinduer ift. de gamle termoruder, som foreningen har. Sam Azmayesh fortæller, at især vinduerne i de højt beliggende lejligheder er hårdt ramt. Han har hørt om mange ikke-funktionsdygtige vinduer i foreningen, og selv har han kun ét vindue, der er funktionsdygtigt. Thomas Borch tilkendegiver, at han er for både principbeslutning og vinduesudskiftning. Helle Østergaard fortæller, at de konsulenter, der har været ude og se på vinduerne har sagt, at de skal skiftes. Det er gamle plasticvinduer og de har været hårde ved facaden. Hun ønsker sig desuden trævinduer, når de skal udskiftes. Thomas Kam fortæller er det er trævinduer med energiglas, der er blevet indhentet tilbud på indtil videre. Bestyrelsen har indhentet tilbud på udskiftning af de omfattede 156 vinduer og fået priser, der svinger fra 1,4 til 2,4 millioner. Formanden pointerer, at selvom man stemmer Ja til principbeslutningen nu, har man ikke bundet sig til et Ja til nye vinduer. Det er blot en anerkendelse af, at foreningen ønsker, at bestyrelsen arbejder videre med sagen. Det er en meget tidskrævende proces, og derfor er det rart at høre foreningens generelle holdning til hele tanken om den grønne ejendom osv. Det er mere et 'moralsk' spørgsmål. Tonya Lemoh siger, at hun er enig i at det er fint at spare penge på varmeregningen og få en grøn profil osv., men selvom man måske har den rette indstilling er der jo finansielle spørgsmål. Lars mener, at bestyrelsen er kompetent til at vurdere, hvad der er relevant for foreningen at få foretaget og giver derfor sin accept. Isabel Sande opfordrer til, at der skrides til afstemning om principbeslutningen. Principbeslutningen vedtages enstemmigt. Ad 5.2 Bestyrelsen foreslår at køkkenfaldstammer i 77 og toiletfaldstammer i 77 og 79 udskiftes som samlet projekt i perioden april til juli Formanden indleder med at fortælle, at det tilbud, som bestyrelsen havde indhentet og også accepteret desværre ikke kan lade sig gøre alligevel. VVS eren

6 havde lavet en fejl og kun givet os et tilbud på udskiftning af 3 faldstammer i stedet for de 4 faldstammer, som reelt skulle skiftes. Bestyrelsen er derfor nu i gang med indhentning af nye tilbud, så projektet kan gå i gang hurtigst muligt. Derfor bliver det højst sandsynligt ikke muligt at holde os indenfor den ovenstående ramme på kr. Helle Østergaard spørger, hvorfor udskiftningen af de sidste faldstammer er blevet lagt samtidig. Den oprindelige plan var, at vi skulle udskifte en faldstamme pr. år. Formanden fortæller, at der er tre grunde til dette: 1) Det er billigere at få det hele lavet på én gang. 2) Bestyrelsen har ved beboerhenvendelse konstateret at faldstammer i 77 er meget medtagne. Så medtagne at det næsten ville være uforsvarligt at vente endnu et år på udskiftningen af de sidste. 3) I stedet for at have byggeplads i foreningen over en lang periode, bliver udskiftningen samlet. Så er det overstået, og vi skal ikke til at gå i byggerod igen næste sommer. Keld Knudsen spørger, hvor længe udskiftningen forventes at tage. Formanden forklarer, at nedrivning og genopførelse af en faldstamme blot tager omkring en uges tid, men det er efterreparationerne, der tager tid. Der er store huller, der skal lappes og lukkes, så det kommer ca. til at tage 1-2 måneder for hele projektet. Hertil skal lægges en buffer til det uforudsete. Isabel Sande spørger, hvad rationalet er for, at andelshavere selv skal betale for efterreparationerne i køkkenet, når foreningen tager sig af finansieringen af reparationerne på badeværelset. Formanden forklarer, at det udelukkende skyldes, at sådan var det for det for nr 7 og 79, så det er blot efter princippet, at det skal være ens for alle. Tonya Lemoh spørger, om køkken- og toiletfaldstammen laves samtidig. Formanden siger nej, og fortæller at alt vandet ikke fjernes fra lejligheden på én gang. Lige så snart bestyrelsen modtager en nogenlunde plan over arbejdets gang, vil andelshaverne få besked. Kjeld Knudsen spørger ind til, hvordan andelshavernes nøgler opbevares og får at vide, at de er opbevaret et diskret sted. Helle Østergaard spørger ind til optagelsen af en kassekredit og vil høre, om vi ikke har nogle penge på kontoen, som vi kan bruge til projektet. Thomas Kam oplyser, at der ikke er så mange penge på kontoen, da de er blevet brugt til facaderenoveringen. Dirigenten opsummerer forslaget og skrider til afstemning. Forslaget vedtages enstemmigt. Ad 5.3 Bestyrelsen forslår, at alle eksisterende varmtvandsmålere skiftes til elektroniske vandmålere.

7 Formanden fortæller, at der egentlig ikke er så meget at stemme om, da det er noget, der skal gøres ifølge lovgivningen. Han fortæller desuden, at bestyrelsen overvejer at opsætte individuelle koldtvandsmålere, hvis foreningens vandforbrug ikke er faldet til næste år. Thomas Kam tilføjer, at der i forslaget ligeledes er indbygget, at der er tale om elektroniske vandmålere, hvilket betyder at en aflæsning kan ske automatisk, og man derfor ikke behøver være hjemme hele dagen, for at lukke Clorius ind. Forslaget vedtages uden indvendinger. Ad 5.4 Bestyrelsen foreslår, at fugtsikringsprojektet afsluttes i 2012 ved at gårdsiden får indlagt kemisk fugtspærre på samme vis som det er udført på ejendommens forside. Det vides ikke, om den oplyste pris (som er indhentet i 2009) kommer til at holde i Bestyrelsen ønsker blot en principvedtagelse for at kunne arbejde videre med projektet. Forslaget vedtages uden indvendinger. Ad 5.5 For at kunne finansiere de kommende års vedligeholdelse og projekter foreslår bestyrelsen at boligafgiften yderligere reguleres som nedenfor anført: Den 1. januar 2011 forhøjes boligafgiften med 9 %. Isabel Sande spørger, hvilken indflydelse det har på hendes husleje, og om en stigning er nødvendig. Formanden forklarer, at vi lige nu akkumulerer et underskud, og at det skal vendes på et tidspunkt. Der er desuden en del store projekter undervejs, som alle skal finansieres på en eller anden måde. Huslejestigningerne er beregnet ud fra prisen på projekterne. Helle Østergaard spørger, om de to huslejestigninger vil komme til at dække vinduesprojektet også. Thomas Kam forklarer, at en del af vinduesprojektet dækkes af disse huslejestigninger, men ikke det hele, da det er et relativt omkostningstungt projekt. Sam Azmayesh forklarer, at det også er et spørgsmål om, at foreningen ikke skal køres helt i sænk. Det er tid til at få en mere realistisk husleje, så vi kan spare op til fremtidige projekter. Vi har en meget lav husleje ift. mange andre andelsboligforeninger. Bent Rybak pointerer, at andelshaverne skal tænke på, at huslejestigningerne går til vedligeholdelse, så det jo egentlig er en form for formuepleje.

8 Formanden understøtter dette ved at fortælle, at allerede i den ejendomsvurdering, der er blevet foretaget i år er der sket en værdistigning pga. de faldstammer, der allerede er blevet skiftet i Fiskedamsgade 7. Helle Østergaard mener, at det handler om efterrationalisering. Inden den seneste stigning har der været rigtig mange år uden stigninger, fordi der ikke var brug for pengene til store projekter. Den pludselige huslejestigning er konsekvensen af mange års manglende stigninger. Formanden fortæller, at enhver bestyrelse jo arbejder på det, som de synes er vigtigt for foreningen. Måske kommer der herefter en stille periode uden nogle projekter og dertilhørende huslejestigninger. Helle Østergaard pointerer, at det også handler om, at der er en hvis gennemskuelighed, fx når man sidder som ny køber. Derfor er det vigtigt at få med, at når vi kommer til vinduesudskiftningen kan man forvente yderligere huslejestigninger. Thomas Kam forklarer, at vi har behov for at få likviditeten op. Og det er vigtigt at huske, at noget af huslejestigningerne også går til vores opsparring, da det er billigere at spare op, end at låne! Med henblik på den før omtale gennemsigtighed fortæller Thomas Kam, at foreningens hjemmeside er en rigtig god service til købere såvel som banker, da alle vores regnskaber, budgetter og referater ligger frit tilgængeligt der. Bent Rybak anbefaler, at der skrides til afstemning. Han opsummerer forslaget og forklarer, at det i princippet skal vedtages, når vi lige har vedtaget at gennemføre de tilhørende projekter, som skal finansieres på en eller anden måde. Forslaget vedtages enstemmigt. Ad 4 Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse inklusiv forhøjelse af boligafgiften med 9% pr. 1. maj I forlængelse af diskussionen under det forrige punkt, godkendes budgettet uden indvendinger. Ad 5.6 Bestyrelsen foreslår ændring i husordenens punkt 6. Formanden fortæller, at der den seneste tid har været nogle klager angående støjgener. Derfor har bestyrelsen besluttet at opdatere husordnens punkt 6. Forslaget vedtages med 17 stemmer for og 1 imod.

9 Ad 5.7 Bestyrelsen foreslår, at der afholdes 2 arbejdsdage i foreningen mellem juli 2010 og juni Datoen herfor fastsættes af bestyrelsen. Ved udeblivelse opkræves et gebyr på kr. 600,00 pr. dag. Andelshaverne ønskede en begrundelse for udvidelsen af antallet af arbejdsdage. Formanden forklarede, at det var for at kunne nå noget mere, og naturligvis også for at kunne spare penge. Der var enighed blandt andelshaverne om, at arbejdsdagene ikke skulle ligge på blot én weekend, men at de to dage godt måtte ligge lidt tid fra hinanden. Forslaget vedtages med 17 stemmer for og 1 imod. Der er indkommet to forslag fra andelshavere til dagens generalforsamling. Ad 5.a - Forslag om at bestyrelsen, hvis det bliver muligt i , bemyndiges til at konvertere nuværende fastforrentet 30-årrigt kontantlån (6,6%) til: A) et nyt fastforrentet 30-årrigt kontantlån inkl. afdrag med lavere rente, såfremt der kan opnås en lavere ydelse ved uændret løbetid. B) et nyt 30-årigt rentetilpasningslån inkl. afdrag med refinansiering hvert 5. år, såfremt der kan opnås, - lavere ydelse* - uændret/kortere løbetid - fastholdt/ reduceret restgæld *besparelse bør benyttes til opsparing til fremtidig vedligeholdelse eller ekstraordinære afdrag på lån. Forslaget er stillet af Thomas Kam. Han begrunder forslaget med, at det ikke har vist sig at være muligt at konvertere foreningens lån siden sidste generalforsamling, men han vil dog stadig gerne have, at bestyrelsen har muligheden for at konvertere, hvis chancen byder sig. Han kunne godt tænke sig en dialog omkring foreningens generelle holdning til fastforrentede lån vs. rentetilpasningslån. Thomas selv mener ikke, at vi løber nogen større risiko ved at omlægge til et f5 lån. I øjeblikket vil det give os en besparelse de næste fem år ift. det lån, som vi har nu. Over fem år vil vi spare ca kr. Besparelsen kan enten bruges som opsparing eller på at få en lavere boligafgift. Omkostningerne ved en låneomlægning er medregnet i besparelsen på de kr. om året, og der er ingen omkostninger ved en refinansiering efter de fem år er gået. Derefter ser man så, hvad der skal gøres. Helle Østergaard spørger, om man kan ændre sit rentetilpasningslån om fem år, hvilket Thomas Kam bekræfter. Efter fem år kan man igen konvertere til det, der er mest fordelagtigt.

10 Isabel Sande vil gerne have bankmand Thomas anbefaling. Thomas Kam forklarer, at han ikke kan se noget imod at gå ud og finde noget billigere end vores nuværende lån. At fange en f5 er lige nu, når renten er så lav, er en god mulighed. Og hvis bestyrelsen får bemyndigelse til at slå til, har vi mulighed for at handle hurtigt, når chancen byder sig uden at skulle ud i en ekstraordinær generalforsamling. Isabel Sande spørger, om forslaget kan udformes anderledes, så det ikke er enten/eller. Bent Rybak forklarer, at han synes det er bedre, at der skelnes mellem rentetilpasningslån og fastforrentet. Så ved man som andelshaver, at der er en risiko ved det, som man har givet bestyrelsen bemyndigelse til. Efter en del diskussion omkring, om man skal kunne stemme på blot en enkelt eller på begge muligheder, skrider vi til afstemning, hvor der skal stemmes på enten forslag A eller forslag B. Hvis forslag B bliver vedtaget, giver bemyndigelsen til at omlægge til et mere risikobetonet lån samtidig bestyrelsen bemyndigelse til at omlægge til et mindre risikobetonet lån. Indledningsvis bliver det enstemmigt vedtaget, at give bestyrelsen mulighed for at konvertere foreningens lån, hvis en god mulighed byder sig. Forslag A: 0 stemmer. Forslag B: 14 stemmer for, 4 stemmer blankt. Ad 5.b Varmeforbruget afregnes ift. andelens kvadratmetertal. Forslagsstiller er ikke mødt op, og da ingen af de tilstedeværende ønsker at stille forslaget, falder det. Ad 5.8 Valg til bestyrelsen. Mikkel Andersen blev genvalgt for 2 år. Sam Azmayesh blev genvalgt for 2 år. Thomas Borch blev valgt for 2 år. Wendy Beekhuis blev valgt for 2 år. Herefter ser bestyrelsen således ud: Bestyrelsesformand Mikkel Andersen, W79, 1. (på valg i 2012) Bestyrelsesmedlem Thomas Borch, W77, 4. th (på valg i 2012) Bestyrelsesmedlem Sam Azmayesh, F7, 5. tv (på valg i 2012) Bestyrelsesmedlem Wendy Beekhuis, F7, 5. th (på valg i 2012) Bestyrelsesmedlem Thomas Kam, F7, st. th (på valg i 2011) Valg af 1-2 suppleanter: Helle Østergaard valgt til suppleant.

11 Ad 6 Eventuelt. Ved sidste generalforsamling blev bestyrelsen spurgt til den kritiske revisor da en sådan skal udpeges ifølge vedtægterne. Ingen har lyst til at påtage sig jobbet, hvorfor posten stadig er ubesat. Bestyrelsen vil overveje om vedtægterne skal ændres på dette punkt til næste generalforsamling. Nogle andelshavere takker bestyrelsen for det gode arbejde og siger, at det er fedt, at de vil fortsætte. Dirigenten takker for god ro og orden og mødet slutter 21.40

4) Bestyrelsens forslag til reviderede vaskeriregler.

4) Bestyrelsens forslag til reviderede vaskeriregler. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. afholdt tirsdag d. 27. maj 2007 kl. 19:00 på adressen Fiskedamsgade 7, fællesrummet i kælderen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen.

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. År 2004, den 14. april, kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1. sal. Formanden Jesper Overgaard bød velkommen.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014.

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Bestyrelsesformand Lars Christensen byder velkommen til aftenens generalforsamling. Valg af dirigent Ingen af fremmødte melder

Læs mere

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 769-2019 A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato Tirsdag den 23. april 2019, kl. 19.30 Sted/Adresse I fælleslokalet beliggende Willemoesgade 79, kælderen, 2100 Kbh. Ø. Til stede 21 andelshavere,

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2012, onsdag den 25. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. Dagsordenen er som følgende jf. vedtægternes 22: 1. Valg

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. onsdag d. 1.april 2009 kl. 19:00, Fiskedamsgade 7, fællesrummet i kælderen. Følgende dagsorden blev afholdt: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA 1. Advokat POUL TURLEY 240 Ndr. Frihavnsgade H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf.nr. 3313 5747 M Ø D E R E F E R A T År 2013, den 11. april kl. 18.30 afholdtes på administrators kontor H.C.

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

A/B Tibirkegården Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. februar, kl. 19.00 I Simeons Kirke, Missionssalen, Sjællandsgade 12 B.

A/B Tibirkegården Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. februar, kl. 19.00 I Simeons Kirke, Missionssalen, Sjællandsgade 12 B. A/B Tibirkegården Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. februar, kl. 19.00 I Simeons Kirke, Missionssalen, Sjællandsgade 12 B. 1. Valg af dirigent Tinne Hansen fra BAK enstemmigt valgt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Katrinedal

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Katrinedal Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Katrinedal År 2015, den 14. april, kl. 18.30, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Katrinedal på adressen, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal., 2720

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Under henvisning til A/B Jægers vedtægter 26 indkaldes hermed på vegne af bestyrelsen til ordinær generalforsamling, som afholdes: mandag den 15. juni

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent.

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. Begge kunne konstatere, at generalforsamlingen igen blev holdt for sent. År 2004, den 16. juni afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Mariaborg i andelsboligforeningens nyindrettede beboerlokale i kælderen i nr. 20. Til stede eller repræsenteret ved fuldmagt

Læs mere

År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Matthæusgården,

År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Matthæusgården, År 2010, den 19. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Matthæusgården, på Oehlenschlægersgades Skole og med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2016 i A/B Fægtegården

Referat af ordinær generalforsamling 2016 i A/B Fægtegården VIRUM TORV EJENDOMSADMINISTRATION VS EVA MEILING ODYSSEUS THAGAARD Advokat Advokat (L) Frederiksdalsvej 70 Virum Torv 2830 Virum Telefon 45 85 64 02 CVR nr. 36317280 info@virumtorvadvokater.dk 25. april

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 11. December 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013 dato 09. December 2013, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Beboerlokalet,

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Herbo-Administration A/S. Referat af Ordinær generalforsamling i. A/B Borup

Herbo-Administration A/S. Referat af Ordinær generalforsamling i. A/B Borup Referat af Ordinær generalforsamling i A/B Borup Afholdt 26. april 2018 kl. 18.00 i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV Til stede var 98 andelshavere og 17 var repræsenteret ved fuldmagt. Således

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i A/B Absalonsgade 19

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i A/B Absalonsgade 19 Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i A/B Absalonsgade 19 Torsdag den 18. april 2012 kl. 19.00 afholdt andelsboligforeningen ordinær generalforsamling i Vesterbro Ungdomsgård, Absalonsgade

Læs mere

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5.

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5. Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Åparken 6 torsdag den 2. april 2009 kl. 18.30 i Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Århus C. Tilstede var repræsentanter fra følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven.

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven. Til andeshaverne i AB Skovåsen Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 CVR 36 02 68 47 E-mail

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA 1. Advokat POUL TURLEY 240 Ndr. Frihavnsgade H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf.nr. 3313 5747 M Ø D E R E F E R A T År 2014, den 26. juni kl. 18.30 afholdtes på administrators kontor H.C.

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S REFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl. 18.30 Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S 49 af 122 medlemmer var repræsenteret (svarende til 40%),

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Gårdlauget BK 695. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt

Gårdlauget BK 695. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt Gårdlauget BK 695 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt Onsdag den 8. juni 2011 kl. 19.30 i kælderen under Fiskedamsgade 7 (hjørnet Fiskedamsgade/Willemoesgade) med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 12. april 2016 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 34 andelshavere var til stede, heraf

Læs mere

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1).

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1). SIDE 1/8 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2014.04.03 REFERENT Mark DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning, samt godkendelse af

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Hulgården

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Hulgården Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Hulgården År 2016, den 30. marts, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Hulgården i Grøndalscentret lokale 1. Der var følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING. Mødet afholdt: 25. april 2004. Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3

A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING. Mødet afholdt: 25. april 2004. Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3 A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING Mødet afholdt: 25. april 2004 Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3 Søndag den 25. april 2004 kl. 18.00 afholdtes stiftende generalforsamling med

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 18. april 2018 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S "'l'! aet,aagel,skov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S AJB Kgs. Fiskedam Referat af generalforsamling Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlej ningsejendomme ErhYervsejendomme Torsdag den 15. december

Læs mere