Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø"

Transkript

1 Salgsprospekt For Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø Areal: 16,9 ha. Kontantpris: kr.

2 Præsentation Introduktion Låseledsskoven er en frodig skov- og jagtejendom på 16,9 ha., beliggende fredeligt og roligt, nordvest for Morud på Nordfyn. Terrænet er jævnt til lettere kuperet, og jordbunden består overvejende af blandede moræneaflejringer. Skoven er frodig, og boniteten ligger skønsmæssigt mellem 1 og 2 for de fleste træarter. Bevoksningerne spænder lige fra flotte ældre bøgebevoksninger, over mellemaldrende løv og nåletræsbevoksninger til relativt nyplantede områder. Mange steder knejser også flere af de nu mere end 100 år gamle douglas, ædelgran, lærk m.v., som Langesøs daværende Skovrider C. Bloch i sin tid fik introduceret i Danmark. Særligt de gamle douglasgraner er den dag i dag et af de markante forstlige vartegn ved Langesø Skovene. De egentlige produktionsbevoksninger brydes af flere moseområder, småsøer m.v., hvilket giver skoven karakter, og bidrager til ejendommens herlighedsværdier, samtidig med at det giver vildtet særdeles gode betingelser i skoven. Jagten i Låseledsskoven er særdeles attraktiv. Jagtmulighederne omfatter råvildt, fasaner, snepper, ræve, duer, harer m.v. Til ejendommen hører en beboelse, Låseledshuset, beliggende fredeligt og roligt, i skovens nordlige del, med en dejlig have, og med skoven som sin nærmeste nabo på 3 sider. For køber vil her være mulighed for at skabe sig sit eget lille fristed, hvor jagtmuligheder, skovdrift, friluftsliv og investering i fast ejendom kan gå hånd i hånd. Ejendommen består af en selvstændig skovejendom og en selvstændig beboelsesejendom, og kan erhverves af alle, herunder også af danske selskaber.

3 Udbudsvilkår Salgspris Kontant kr Salgsvilkår Overtagelse Refusion Mellemsalg Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Ret til mellemsalg forbeholdes. Beliggenhed Matr.nr. Matr. nr. 7a og 7b, Morudskov, Vigerslev, Nordfyns Kommune. Areal Grundarealet er ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen i alt 16,9234 ha. Adresse Kommune Region Zonestatus Hovednotering Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø. Nordfyns Kommune. Region Syddanmark. Landzone. Låseledsskovens 2 matrikler udgør hver især selvstændige noteringsejendomme: Matrikel 7a, Morudskov, Vigerslev. Denne matrikel er en bygningsløs, selvstændig og fuldt ud fredskovpligtig skovejendom, med et areal på 16,7711 ha. Ejendommen er selvstændigt noteret, men samvurderet med de øvrige skove under Langesø Skovdistrikt.

4 Hovednotering fortsat Matrikel 7b, Morudskov, Vigerslev. Denne matrikel er en selvstændig beboelsesejendom med tilhørende grund på m2. Ejendommen er selvstændigt noteret og selvstændigt vurderet. Ejendommene er begge uden landbrugspligt, og dermed frit omsættelige. Historie Historie Låseledsskoven ca Låseledsskoven er beliggende i det smukt kuperede morænelandskab ved Morud på Nordfyn. Skoven hører i dag under Langesø Gods, tilhørende Langesø Fonden. Langesø Gods, som i 1684 var kommet i slægten Holstens besiddelse, blev i 1723 lagt under baroniet Holstenshuus, og det er siden forblevet i familien Holstens / Berners eje. I 1978 omdannedes Langesø Gods til en selvejende fond, hvis formål er at sikre ejendommens fremtid som erhvervsskovbrug med rekreativ værdi, samt at støtte det danske skovbrug. I de sidste 200 år er skovbruget under Langesø Gods vokset fra 165 ha til 750 ha, dels ved tilkøb af bl.a. Morud Skov, dels ved tilplantning af landbrugsjord. Låseledsskoven ca Låseledsskoven Skovbrugsmæssigt anlagde man på Langesø i den sidste halvdel af det 18 ende århundrede store selvforyngelser af bøg. I disse bevoksninger opstod der huller som følge af frost- og museskader. Her indplantede daværende skovrider C. Bloch udenlandske nåletræer, som voksede hurtigt og derfor kunne indhente de års forspring, som løvtræerne havde fået. Over 100 forskellige træarter blev forsøgt. Det viste sig snart, at de nordvestamerikanske nåletræarter klarede sig bedst - især douglasgran, nobilis, grandis, cypres, thuja, sitkagran, tsuga og sequoia. Desuden indførtes nordmannsgran fra Kaukasus, og fra Europa kom almindelig ædelgran, lærk og skovfyr.

5 Historie fortsat Låseledsskoven flyfoto Siden da er der systematisk indplantet nåletræ, navnlig douglas, i løvtræskulturerne. Der er blevet samlet frø fra douglasgranerne, og nu findes tredje generation på skovdistriktet. Veddet fra douglasgran er velkendt fra Amerika under navnet Oregon Pine. Siden 1930'erne er der etableret en produktion af pyntegrønt på Langesø Skovdistrikt. Det omfatter især nordmannsgran til juletræer samt nobilis til klippegrønt. Bygninger Bygninger Beboelsen, Låseledshuset, Farstrup Hed 35. (Bygning 1 i BBR) Til ejendommen hører en selvstændigt vurderet beboelse, Låseledshuset med tilhørende carport, beliggende samlet i skovens nordside. Låseledshuset, beliggende Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø, er ifølge BBR opført i år 1800, og har ifølge BBR et bebygget areal på 97 m2, og uudnyttet tagetage. Det samlede boligareal udgør 97 m2. Låseledshuset ligger fredeligt og roligt, i skovens nordlige side, med en dejlig have, som mod syd, vest og øst støder op til den til ejendommens egen skov. Låseledshuset har ydervægge med bindingsværk og tagdækning med strå. Låseledshuset opvarmes ved centralvarme fra eget oliefyr. Der er vandforsyning fra privat alment vandforsyningsanlæg, der forsyner 10 eller flere ejendomme. Afløb sker via mekanisk rensning med privat udledning direkte til vandløb, sø eller hav. Låseledshuset er ældre, men løbende vedligeholdt på tag og fag. Et mindre stykke af stråtaget står dog foran udskiftning. Samlet fremtræder Låseledshuset i god og funktionel stand. Låseledshuset er sammen med ejendommens carport og have udlejet til helårsbeboelse for ca kr/md, i øvrigt i henhold til lejelovens almindelige regler.

6 Carport. (ikke registreret i BBR) På ejendommen er der i tilknytning til Låseledshuset, opført en carport, som ikke er registreret i BBR. Carporten er skønsmæssigt 10 til 20 år gammel og har et bebygget areal på skønsmæssigt 16 m2. Carporten har ydervægge med træbeklædning og tagdækning med eternitplader. Carporten benyttes til garage og oplagring m.v. Carporten er ældre, men opfylder sin funktion. Arealfordeling Arealfordeling Hele ejendommen er, bortset fra området omkring beboelsen, skovbevokset og omfattet af fredskovpligt. Skoven består overvejende af løvtræs- og nåletræsbevoksninger med en ret jævn aldersklassefordeling. Hovedtræarterne er bøg, eg, ær, rødgran, ædelgran, lærk og douglas. Bevoksningerne spænder dog vidt, og de fleste af de sædvanligt dyrkede danske træarter er repræsenteret på ejendommen. Ifølge bevoksningslisten fra 2006 udgjorde de enkelte bevoksninger i 2006, følgende andel af skovens areal: Arealfordeling 2006 i ca. tal: Hektar Andel i % Bevoksninger med bøg: 2,96 ha 17 % Bevoksninger med eg: 1,48 ha 8 % Bevoksninger med ask: 0,00 ha 0 % Bevoksninger med ær/ahorn: 1,86 ha 11 % Bevoksninger med anden løv: 0,61 ha 3 % Bevoksninger med rødgran/sitka: 4,12 ha 24 % Bevoksninger med anden nål: 5,65 ha 33 % Bevoksninger med pyntegrønt: 0,00 ha 0 % Hus, have, eng, sø, mose, vej m.v: 0,77 ha 4 % I alt: 17,45 ha 100 %

7 Arealfordeling fortsat Der henvises i øvrigt til skovkort og bevoksningsliste i bilagene, idet der samtidig gøres opmærksom på, at der tages forbehold for eventuelle sammentællingsfejl, da ejendommen er under udstykning og opsplitning af bevoksningslisten er sket manuelt. Endvidere gøres opmærksom på, at skovkortet senest er opdateret omkring år 2002, mens bevoksningslisten senest er opdateret i januar Der skulle dog være yderst begrænset, hvad der er sket af ændringer siden Skovkort, bevoksningsliste mv. er baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet i bevoksningsbeskrivelsen og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen. Skoven Skoven Låseledsskoven er en frodig skov- og jagtejendom på 16,9 ha., beliggende fredeligt og roligt, nordvest for Morud på Nordfyn. Det vurderes, at det er yderst begrænset, hvor meget publikum, der kommer i skoven, da denne ligger noget sides i forhold til beboelse, offentlige veje m.v. Terrænet er jævnt til lettere kuperet, og jordbunden består overvejende af blandede moræneaflejringer. Det vurderes, at der vil kunne dyrkes alle de i Danmark sædvanligt benyttede træarter. Skoven er frodig, og boniteten god. Boniteten er ikke opgjort i bevoksningslisterne, men ligger skønsmæssigt mellem 1 og 2 for de fleste træarter. Bevoksningerne spænder lige fra flotte ældre bøgebevoksninger, over mellemaldrende løv og nåletræsbevoksninger til relativt nyplantede områder.

8 Skoven fortsat Mange steder knejser også flere af de nu mere end 100 år gamle douglas, ædelgran, lærk m.v., som Langesøs daværende Skovrider C. Bloch i sin tid fik introduceret i Danmark. Særligt de gamle douglasgraner er den dag i dag et af de markante forstlige vartegn ved Langesø Skovene. De egentlige produktionsbevoksninger brydes af flere moseområder, småsøer m.v., hvilket giver skoven karakter, og bidrager til ejendommens herlighedsværdier, samtidig med at det giver vildtet særdeles gode betingelser i skoven. Variationen er således meget stor, og der er stort set ikke den træart, som ikke kan findes i skoven. Helheden afrundes med skovens hus, Låseledshuset, som ligger fredeligt og roligt i skovens nordlige del, med skoven som sin nærmeste nabo på 3 sider. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Boniteten giver i sig selv et utal af muligheder, idet jorden er særdeles frodig og boniteten god. Der vil derfor kunne dyrkes de fleste træarter på ejendommen, og produktion af træ vil være et aktiv, som også fremover vil være en væsentlig del af skovens drift. På kort sigt vil det derfor være oplagt at fortsætte indsatsen med træproduktion, ikke mindst til gavn for ejendommens langsigtede driftsøkonomi. Indsatsen her vil i den kommende 10-års periode med fordel kunne koncentreres om målrettet tyndingshugst, samt eventuelt begyndende foryngelse af nogle af de ældre bevoksninger. I nogle af skovens lavere områder ville det også være nærliggende at prøve at arbejde lidt mere med ejendommens herlighedspotentiale, f.eks. ved at etablere små søer, græsenge, fodermarker m.v.

9 Udviklingsmuligheder fortsat I det hele taget er udviklingsmulighederne mange, da ejendommen er meget frodig og har et højt potentiale, både driftsmæssigt, naturmæssigt, herlighedsmæssigt og jagtmæssigt. Jagt Jagt Jagten i Låseledsskoven er særdeles attraktiv. Jagtmulighederne omfatter råvildt, fasaner, snepper, ræve, duer, harer m.v. Skovens variation og frodighed giver i det hele taget mulighed for en meget varieret jagt, samt god dækning og fødemuligheder for vildtet, året rundt. Man kommer således langt med en hensigtsmæssig vildtpleje, fodring, rydning af opvækst, anlæggelse af centralt placerede vildtagre m.v. Udviklingsmæssigt vil det være oplagt at etablere søer og græsenge i de mere våde områder. Desuden vil det være oplagt at etablere flere fodermarker og foderpladser m.v., således at fødegrundlaget for vildtet forbedres yderligere, og jagtmulighederne gøres endnu mere varierede. Jagten er lejet ud sammen med jagten i Morud Skov Syd og Morud Skov Nord, indtil 1. januar 2015 for ca. 600 kr./ha. pr. år. Jagtlejekontrakten kan dog opsiges med 6 måneders skriftligt varsel til ophør ved udgangen af februar måned. Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten for matrikel 7a, Morudskov, Vigerslev, er ikke opgjort selvstændigt, men opkræves sammen med de øvrige skove, vurderet under Langesø Skovdistrikt. Ejendomsskatten udgør i 2009 ca. 240 kr./ha., gennemsnitligt set for alle skovene inkl. bygninger, vurderet under Langesø Skovdistrikt.

10 Skatter, afgifter m.v. fortsat Efter ejerskifte må det påregnes, at matrikel 7a vil blive selvstændigt vurderet, og at skatter og afgifter som følge heraf kan ændre sig. Ejendomsskat, skorstensfejning samt afgift til rottebekæmpelse for matrikel 7b, Morudskov, Vigerslev, udgør i 2009: 2.889,74 kr. Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, markedspriser m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Køber overtager en eventuel momsreguleringsforpligtelse. Retlige forhold Matrikulære noteringer Der er noteret fredsskovpligt på hele matrikel 7a, Morudskov, Vigerslev. Begge matrikler er uden landbrugspligt. Ejendommen er derfor frit omsættelig, og vil kunne erhverves af næsten alle, herunder af danske selskaber. Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommens blade i tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Miljøforhold Ejendommen er ikke kortlagt i henhold til jordforureningsloven, ligesom Region Syddanmark ikke har nogen oplysninger eller formodninger om forurening på ejendommen.

11 Områdeudpegninger m.v. Dele af ejendommens moser og små søer er beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3. Ejendommens jord- og stendiger er beskyttet efter museumsloven. Der henvises i øvrigt til Hæftelser/Lån Ejendommen sælges ubehæftet. Offentlig vurdering 2008 Vurderet som Låseledsskovens 2 matrikler udgør hver især selvstændige noteringsejendomme: Matrikel 7a, Morudskov, Vigerslev. Denne matrikel er en bygningsløs, selvstændig og fuldt ud fredskovpligtig skovejendom. Ejendommen ikke selvstændigt vurderet. Ejendommen er i dag samvurderet med hovedparten af skovene under Langesø Skovdistrikt, vurderet som Skov og Plantage under adressen Langesøvej 153a, 5462 Morud. Matrikel 7b, Morudskov, Vigerslev. Denne matrikel er en selvstændig beboelsesejendom med tilhørende grund. Ejendommen er selvstændigt vurderet som Beboelse, under adressen Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø. Offentlig vurdering i alt Den offentlige vurdering for alle skovene vurderet under Langesøvej 153a, 5462 Morud, var pr. 1. oktober 2008 i alt: kr., heraf grundværdi: kr. Den offentlige vurdering for Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø (beboelse med m2 grund) var pr. 1. oktober 2008 (kopi af 2007): kr., heraf grundværdi: kr.

12 Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant kr Tinglysningsafgift & gebyr (50%) kr Advokat m.v. anslået kr Kapitalbehov i alt (anslået) kr Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort med matrikelskel. Bilag 2: Ortofoto 2006 med matrikelskel. Bilag 3: Skovkort fra ca Ikke opdateret siden. Bilag 4: Bevoksningsliste fra Ikke opdateret siden. Bilag 5: Arealtabel fra Manuelt sammentalt. Bilag 6: Budgetforslag. Bilag 7: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme alo@asgerolsen.com Tlf.: Fax: post@asgerolsen.com

13 Matrikulært Oversigtskort. Låseledsskoven, Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø. Matr. nr. 7a og 7b, Morudskov, Vigerslev, Nordfyns Kommune.

14 Ortofoto Låseledsskoven, Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø. Matr. nr. 7a og 7b, Morudskov, Vigerslev, Nordfyns Kommune.

15

16 _I ~,42J -I --o-,44~i Uddrag af bevoksningslisten for Langesø Skovdistrikt. Låseledsskoven Side 1 Afd I 1011 ~ I, Litra I ~---- I r'- ~--- I A rjb : c I_C_ Sum I ~- ~-- I A, A L. B B C i r-~ ~- I D L Sum Bevgrad '- 0,261 ~ 1.3 0,62, ,53, 100 O,1~ 100 0, ! , _--~ 100 1, , ,19' :"1~ ~ 0, ,1 40 ~ Areal Brug Anlagt Alder 100 0, \T ,57, ,28] , , , , : J 50 0, O,23! 50 0, :~ -= ~~ [MOSE REG 63 BØG 19 24, DGR I::~~~~~--B! VEJ ~~ ,,, ALØ 1960 i ÆGR I LÆR ~~~~ L~_R _ 1960 L~Ø~ ~951, HUS o I ÆR : i~gr j i RGR ' ~~- -_ I CYP 1980' 27 I DGR L I RGR ' ::J HUS L-- rrgr i ÆR IRGR L _ I MOSE! ÆGRi RGR ~ i REL L- I""GRA RGR LÆR 2005 Prodareal Stk Proviens O~ r-o] t- 1.31Gi2DELE 04 ~ I HOLLAND, 0,Q4: : O, t ---o.s31i---qi -I n_ --- ~-----0~16ji- r o'161 (--o!1' ~ [ ,. ( MARAMURES i---0-,5~7i i1 oi r i 1,341' 5500; 1! 10(, t- l----j L ; ~:~:I t---~~ : r-----j L. Olc- u l' ----1, -' 0,19: I Oli ~'04: 1 O!l HAVE l' li L- 0,561L----~L ; ~--O,~J I O~--_ u- u, I ~ : 0,06 O L~~TA~~~~ i F.64 I I -- -_~ I 0,66: I 2580 j F.424 L. ' i_, 22301! J L... S LØNSBODA o_u_n' : 9,48 L O~I-ol! 7,97 ;102, ~ I 0,281 i 1650: i-ma-t-r-u-p-f ! l : : ~ : 1,16" 3580" F.382 ~ ~ ' f ,_57!~~~~~J L_R~~~~~~?~_: ~--~~~i ~--- ~-_ n' I 0.91 r Ol i ~ I! 3575! 2501! -: -SC-H-W-A-Rz:-.N--AL-D SVENSKE! i --- ~::~ll----~ ~RG~INB~.~ L- O,~ i ---01r ~ ~-~1211--~ i ! 0,121 I 1200[ i HOLLAND HEEZE i 0.51 i 2501i FP.VALD i I 0.51! 3450j I HOLLAND : r i LO] ~F "u---;,---0--,121 i ~5~r=.26~~=~==-_-~

17 Låseledsskoven. Arealtabel, hektar alo/kj Anlægsår Bøg Eg Ask Ær A. Løv Rgr/Sgr A. Nål Pynt I alt ,44 0,66 1, ,16 0,04 0,28 1,34 2, ,31 0,18 0,12 2,25 0,56 4, ,43 1,17 1, ,58 0,57 0,16 0,94 2, ,53 0,56 0,56 1, ,30 0,42 1, , , , , ,12 1, , , ,00 I alt 2,96 1,48 0,00 1,86 0,61 4,12 5,65 0,00 16,68 Vej mv. anslået 0,16 Hus, have, eng, krat mv. 0,61 I alt 2,96 1,48 0,00 1,86 0,61 4,12 5,65 0,00 17,45 Sammentalt ud fra bevoksningsliste opdateret frem til 2006 for hele Langesø Skovdistrikt, afdeling 101 og 102. Med forbehold for indtastnings- og sammentællingsfejl, og eventuelle fejl og mangler i den oprindelige registrering. Eventuelle ændringer sket siden 2006 er ikke medtaget. Det bemærkes, at skovkort, bevoksningslister m.v. er baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet ifølge bevoksningslisten og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen.

18 Forslag til Budget for Låseledsskoven. Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 1. juni Træproduktion. Kr. pr. år. Noter: Salg af råtræ, løv Der er regnet med 15 m3 á 425 kr. Salg af råtræ, nål Der er regnet med 70 m3 á 240 kr. Skovning og transport af råtræ (11.900) Der er regnet med 85 m3 á 140 kr. Salg af Flis - Der er ikke regnet med flis. Skovning og transport af flis - Der er ikke regnet med flis. Sankning/selvskovning Der er regnet med 25 rm á 150 kr. DB I, træproduktion Nykultur - Der er ikke regnet med nykultur. Kultur og Bevoksningspleje (2.000) Skønnet. Tilskud til gentilplantning - Der er ikke regnet med tilskud. DB II, træproduktion Juletræer og Pyntegrønt. Salg af juletræer - Der er ikke regnet med salg af juletræer. Høst og transport af juletræer - Der er ikke regnet med salg af juletræer. Salg af pyntegrønt Der er ikke regnet med salg af pyntegrønt. Høst og transport af pyntegrønt - Der er ikke regnet med salg af pyntegrønt. DB I, juletræer og pyntegrønt. - Nykultur - Der er ikke regnet med nykultur. Kultur og Bevoksningspleje - DB II, juletræer og pyntegrønt. - Ingen juletræer og pyntegrønt. Bygningsdrift. Husleje Nuværende husleje, jf. lejekontrakt. Bygningsdrift (18.000) Skønnet ekskl. Forbedring. DB, Bygninger Andre indtægter. Jagtudlejning Nuværende jagtleje forholdsmæssigt. Fiskeri, ridekort, frøhøst mv. - Vurderes at være uden større værdi. Andre indtægter i alt Generalomkostninger. Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (2.500) Skønnet. Skovfogedbistand (8.000) Skønnet. Brandforsikring skoven (150) Skønnet. Ikke pt. forsikret mod brand. Stormforsikring skoven (400) Nuværende præmie forholdsmæssigt. Bygningsforsikringer m.v. (5.000) Skønnet. Ejendomsskat (6.700) Forholdsmæssigt skønnet niveau. Generalomkostninger, i alt. (22.750) ekskl. Regnskab og egen administration. Resultat før renter og afskrivninger Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Der er således relativt stor elastik i budgetter for skovbrug. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift.

19 Fotos fra Låseledsskoven, Farstruphed 35, 5471 Søndersø.

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst Salgsprospekt For Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej 195 5491 Blommenslyst Areal: 13,4 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. Præsentation Introduktion Horsehaven Skov er en frodig skov- og jagtejendom på 13,4

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Salgsprospekt For Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Areal: 67,1 ha. Kontantpris: 13.000.000 kr. Præsentation Introduktion Morud Skov Nord er en frodig skov- og jagtejendom på 67,1 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Salgsprospekt For Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Areal: 32,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. Præsentation Introduktion Bølling Sønderskov er en frodig, velpasset skov på 32,3 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry 1 Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry Areal: 66 ha. Kontantpris: 10,0 mio.kr. (Skov og bolig) Kontantpris: 7,5 mio.kr. (Skoven alene) Kontantpris: 2,9 mio.kr. (Boligen alene)

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede Areal: 83 ha. Kontantpris: 10.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Søhalegård Plantage er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Salgsprospekt For Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Areal: 48,6 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Præsentation Introduktion Vejlegård Skov er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund 1 Salgsprospekt For Skov Brohusvej 9560 Hadsund Areal: ca. 57 ha. Kontantpris: 5.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skov er en ubebygget skov, jagt- og naturejendom på ca. 57 hektar, beliggende særdeles

Læs mere

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg 1 Salgsprospekt For Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg Areal: 62 ha. Kontantpris: 9.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup 1 Salgsprospekt for Sortebjergvænge Gravvængevej 31 5882 Vejstrup Areal: 94,2 ha. Kontantpris: 15.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sortebjergvænge er en varieret og spændende skovog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager Areal: 30,5 ha. Kontantpris: 3.550.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Maskedal Skov er en dejlig, varieret skov, natur og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Salgsprospekt For Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Areal: 48,5 ha. Kontantpris: 7.250.000 kr. Præsentation Introduktion Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej 31 8680 Ry Areal: 66,1 ha. Kontantpris: 13,0 mio.kr. (Skov og bolig). Kontantpris: 3,0 mio.kr. (Boligen alene). Præsentation Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup 1 Salgsprospekt For Vedebjerg Skov Kagerupvej 9 4420 Regstrup Areal: 91,4 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Vedebjerg Skov er en velarronderet og smukt kuperet skovejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager 1 Salgsprospekt for Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl. 9550 Mariager Areal: 159 ha. Kontantpris: 21.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-,

Læs mere

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup 1 Salgsprospekt For Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup Areal: 118,6 ha. Kontantpris: 11.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Øster Vistorp Plantage er en velpasset og velarronderet skov-, jagt og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup.

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Salgsprospekt For Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Areal: 52,6 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. Præsentation Introduktion Stordal Plantage er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 52,6

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm 1 Salgsprospekt For Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm Areal: 46,5 ha. Kontantpris: 7.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skovlyst er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Morville Plantage Hesselbjergvej Viborg

Salgsprospekt. Morville Plantage Hesselbjergvej Viborg 1 Salgsprospekt For Hesselbjergvej 7 8800 Viborg Areal: 224 ha. Kontantpris: 20.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion er en varieret og spændende skovejendom på 224 hektar, beliggende ca. 10 km. sydvest

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Areal: 23,8 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Østerskov og Skalsby Kohave er en frodig og varieret

Læs mere

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom.

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Navn. Adresse. Postnr. og by. Gudme, den 24. januar 2009. Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Tak for din/jeres interesse

Læs mere

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød 1 Salgsprospekt For Frederiksholm Karlebovej 53-57 3400 Hillerød Areal: 57 ha. Kontantpris: 27.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Frederiksholm er en historisk landbrugs-, skovbrugsog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Salgsprospekt. Grindsted Plantage Plantagevej Grindsted

Salgsprospekt. Grindsted Plantage Plantagevej Grindsted 1 Salgsprospekt For Plantagevej 4 7200 Grindsted : 383. Kontantpris: 31.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion er en varieret og spændende skovejendom på 383 hektar, beliggende ved Grindsted, i det sydlige

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

Bavn Plantage (Areal nr. 44)

Bavn Plantage (Areal nr. 44) Bavn Plantage (Areal nr. 44) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt Baun Plantage ligger ved Skinnerup, omkring 4 km vest for Thisted. Mod vest er der et stykke privat plantage. På alle andre sider er plantagen omgivet

Læs mere

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Salgsprospekt For Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Areal: 12,3 ha. Kontantpris: 1.900.000 kr. Præsentation Introduktion Lørsted Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 12,3

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby 1 Salgsprospekt For Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby Areal: 25,9 ha. Kontantpris: 2.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Simmersholm Skovbrug er en spændende og varieret skov-, juletræs-

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro Salgsprospekt for boligejendommen Lægårdvej 118, 7500 Holstebro En ejendom med mange muligheder. Ejendommen har tidligere været socialpædagogisk opholdssted Salgspris kontant: 1.700.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev 1 Salgsprospekt For Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og 27. 5290 Marslev Areal: 73 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selleberg er en særdeles smukt beliggende land- og skovbrugsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holstebrovej 53, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. 1.450.000 kr. Bruttoleje: 123.504 kr. Startforrentning ved

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m².

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m². Salgsprospekt for grundarealet Navervej, Syd, 7451 Sunds Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej Salgspris kontant ekskl. moms: 2.000.000,- kr. Grundareal: ca. 25.000 m² Sagsnr. 19-032 Juli 2019 1. Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele.

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Salgsprospekt For Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Areal: 97 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. Præsentation Introduktion Dalbækgaard er en velarronderet landbrugs-, skovbrugs- og naturejendom

Læs mere

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Sag 16243 FINLANDSVEJ 12A, 6100 HADERSLEV Salgspris kontant: 16.350.000 kr. Bruttoleje: 1.407.127 kr. Startforrentning v. kontant handel ca. 8,75% Erhvervsareal

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 %

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 % Salgsprospekt Investeringsejendommen Cypresvej 40, 7400 Herning Salgspris kontant: Fuldt udlejet investeringsejendom 3.250.000,- kr. Bruttoleje: 296.547,- kr. Startforrentning ved kontant handel: 7,27

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommene Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Salgspris kontant: 12.500.000 kr. Bruttoleje: 871.680 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgsprospekt vedrørende butiksejendommen Lind Hovedgade 21, 7400 Herning Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgspris kontant: 4.200.000,- kr. Bruttoetageareal, inkl.

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgsprospekt for investeringsejendommen Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgspris kontant: 9.200.000 kr. Bruttoleje: 803.661 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Navervej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast 2.250.000 kr. Bruttoleje: 84.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding.

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Salgsprospekt For Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Areal: 25 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Hulskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, og naturejendom på ca. 25 ha, beliggende

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 Nørregade 41, 6280 Højer Udlejningsejendom med 9 lejligheder Pris kontant: Kr. 250.000 Etageareal i alt: 430 m 2 Grundareal: 184 m 2 Jernbanegade 22, 1. th.,

Læs mere

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup 1 Salgsprospekt for Horskærgård Horskærvej 12 6580 Vamdrup Areal: 155 ha. Kontantpris: 28.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Horskærgård er historisk proprietærgård på ca. 155 hektar, beliggende midt

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning.

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. 1.695.000,- kr. Bruttoleje: 123.225,- kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg 1 Salgsprospekt For Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg Areal: 84 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Madum Kirkeplantage er en varieret og spændende skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Genvejen 18, 7451 Sunds. Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. 2.350.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.018

Læs mere

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgsprospekt Autoværksted med tilhørende tank og bolig Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgspris kontant: Kombineret bolig- og erhvervsejendom med værksted og tankstation. 3.250.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro Kronderup skole Salgspris kontant: 1.500.000 kr. Etageareal i h.t. BBR: 723 m² Grundareal i h.t. tingbog: 11.269 m² Sags

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed.

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. Salgsprospekt for ejendommen Rømersvej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. 2.500.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.350 m² Grundareal i h.t. tingbog: 7.885

Læs mere

SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER ER KRONDYR I OMRÅDET. , Ø. Gasse Mark, 6520 Toftlund Sag ERHVER40

SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER ER KRONDYR I OMRÅDET. , Ø. Gasse Mark, 6520 Toftlund Sag ERHVER40 - Mikkelsens Ejendomskontor Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER

Læs mere

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed.

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. Salgsprospekt for domicilejendommen Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning Salgspris kontant: Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. 14.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.651 m²

Læs mere

1. Beskrivelse. 2. Mål og planer. Vestjylland, Stråsøkomplekset Plan efter stormfald 2013

1. Beskrivelse. 2. Mål og planer. Vestjylland, Stråsøkomplekset Plan efter stormfald 2013 1. Beskrivelse 1.1 Generelt Dette er stormfaldsplanen for Stråsøkomplekset i Vestjylland. Stråsøkomplekset er et stort sammenhængende naturområde på ca. 5.200 ha. Udover Stråsø Plantage består området

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Syd Nymarksgyden 58, 5474 Veflinge

Salgsprospekt. Morud Skov Syd Nymarksgyden 58, 5474 Veflinge Salgsprospekt For Morud Skov Syd Nymarksgyden 58, 5474 Veflinge Areal: 84,3 ha. Kontantpris: 12.000.000 kr. Præsentation ntroduktion Morud Skov Syd er en frodig skov- og jagtejendom på 84,3 ha., beliggende

Læs mere

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Udbudsprospekt for ejendommene Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Vejledende salgspris kontant: 1.300.000 kr. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m2 iflg. tingbogen, boligareal iflg. BBR 76 m2 Helligsøvej

Læs mere

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade Salgsprospekt for udviklingsejendommen Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 720 m² Grundareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Lillelundvej 10A, 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Lillelundvej 10A, 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Lillelundvej 10A, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende kontorejendom udlejet til solid lejer, og med yderligere lejepotentiale. 4.950.000 kr. Bruttoleje:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 423

SALGSPROSPEKT Sag nr. 423 Og i- LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 423 Østergade 17, 6630 Rødding Erhvervsbygning (p.t. bageri) med pæn udlejet beboelseslejlighed Pris kontant kr. 1.250.000 Erhvervsareal: 174 m 2 Boligareal:

Læs mere