Direktør. Job- og personprofil Februar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Direktør. Job- og personprofil Februar 2016"

Transkript

1 1 Direktør Job- og personprofil Februar 2016

2 2 Indledning Dette notat er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved ansættelse af ny direktør i Ballerup Kommune. Notatet baserer sig på samtaler med relevante nøglepersoner omkring stillingen samt skriftligt materiale. Notatet er godkendt af Ballerup Kommune som grundlag for rekrutteringsprocessen. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. maj Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og udfordringer. Der opsummeres via en række punkter, der beskriver forventninger til den nye direktørs profil og erfaringsbaggrund. Afslutningsvis findes tidsplan for ansættelsen. Ballerup Kommune Ballerup Kommune ligger i Region Hovedstaden 15 km nordvest for København på kanten mellem by og land. Kommunen har ca indbyggere og ca medarbejdere. Ballerup Kommune har et bruttobudget på ca. 3,5 mia. kr. Heraf er ca. 2,5 mia. serviceudgifter. Ballerup er en af regionens og landets førende erhvervskommuner med ca arbejdspladser. Heraf er ca private arbejdspladser og ca er offentlige. Der pendler ca medarbejdere ind til Ballerup hver dag. Kommunen er samtidig en meget stærk uddannelseskommune, der huser et stort antal uddannelsesinstitutioner. Der er en god infrastruktur omkring Ballerup Kommune, der består af byerne Måløv, Skovlunde og Ballerup. Kommunen er et moderne bysamfund, der har en række spændende seværdigheder og en omkringliggende natur. Kommunen er således en kombination af både by, land, forskellige bymiljøer, varierede erhvervs- og virksomhedsområder, kunst, idræt og kultur. I Ballerup er visionen at styrke sammenhængskraften mellem det lokale erhvervsliv, uddannelsesinstitutionerne og de borgere, der bor og bosætter sig i kommunen. Ballerup Kommune har i dag rigtig mange arbejdspladser, men det er relativt få medarbejdere på kommunens virksomheder, der bor i kommunen, og kommunen vil derfor arbejde for en langsigtet bæredygtig udvikling, hvor de enkelte bydele er i balance socialt, miljømæssigt og økonomisk, og hvor kommunens store antal arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner udnyttes, så bosætning knyttes bedre sammen med beskæftigelse og uddannelse. Kommunalbestyrelsen har lige taget hul på arbejdet med at formulere en langsigtet vision for Ballerup Kommune. En vision der, som det tegner sig nu, kommer til at pege i retning af øget fællesskab og bæredygtighed. Visionen bærer lige nu betegnelsen Vision 2029 og forventes vedtaget i Kommunalbestyrelsen inden sommerferien Med budget 2016 igangsætter Ballerup Kommune en række initiativer, som skal medvirke til et styrket fokus på den overordnede vision. Ballerup kommunes politiske aftale for 2016

3 3 Vision og politisk struktur Den politiske struktur i Ballerup Kommune består af en kommunalbestyrelse med 25 medlemmer, et økonomiudvalg, fem stående udvalg og fem 17.4 udvalg. Den politiske kultur er præget af stort engagement, samarbejde og stor vilje til at udvikle kommunens velfærdsopgaver gennem et målrettet politisk lederskab. Kommunen har en rimelig robust økonomi. Kommunalbestyrelsen har vedtaget en økonomisk strategi, der lægger vægt på stram økonomistyring. Strategien betyder også, at der gennem effektivisering, innovation og investeringer arbejdes på at udnytte kommunens ressourcer bedst muligt, så der fortsat kan ske en udvikling af den kommunale service. Den økonomiske strategi kan ses på kommunens hjemmeside. Kommunalbestyrelsen lægger stor vægt på inddragelsen af kommunens borgere i drøftelsen af en række betydende spørgsmål. Det er væsentligt, at borgerne har medindflydelse og føler medansvar for kommunens udvikling. Ballerup har en lang tradition for at inddrage borgerne og har hele tiden fokus på at gøre dette endnu bedre. Med vision 2029 er igangsat en udvikling, hvor de kommunale indsatser i langt højere grad skal tage udgangspunkt i borgernes virkelighed og ressourcer det aktive medborgerskab. Borgerinddragelsen skal være en obligatorisk overvejelse i startfasen af en opgave, og der bør tages politisk stilling til, hvordan og i hvilket omfang borgerne kan inddrages. Administrativ struktur Ballerup Kommune har en koncerndirektion. Direktionen har som opgave at sikre helheden og koordineringen på tværs af alle sektorer med fokus på de strategiske, tværgående og helhedsorienterede udviklingsområder og ledelse. Direktionsmodellen skal medvirke til, at der anlægges et helhedssyn på den samlede kommunale opgave og drift. Direktionen har formuleret sin kerneopgave og leverer værdi til borgerne, virksomhederne og organisationen, når: Kommunalbestyrelsen og Borgmester på et velkvalificeret grundlag, fungerer og agerer som den politiske ledelse af Ballerup Kommune. Ballerup Kommune fremstår som en koordineret og professionel organisation, der møder borgere og virksomheder med den ambition at medvirke til, at borgere og virksomheders forventninger, ideer og potentialer kan realiseres bedst muligt. Organisationen løbende udvikles, så den er responsiv overfor de forventninger og krav omverdenen møder Ballerup Kommune med. Medarbejdere og ledere oplever tydelig retning og klar kommunikation i forhold til mål og forventninger.

4 4 Ballerup Kommune er organiseret i en direktion, to sekretariater og otte centre. Direktionen vurderer løbende, om der er behov for justeringer af organiseringen, så den til enhver tid afspejler de overordnede politiske og strategiske behov og ønsker. Organisationsdiagram Udgangspunktet for direktionens arbejde er, at sager af væsentlig politisk, strategisk og overordnet økonomisk karakter hører til i direktionen. Direktionen skal holde fokus på helheden, og det er den enkelte direktørs ansvar at sikre, at relevante sager kommer på direktionens agenda. Da direktionen tillige ønsker at øge sit fokus på de kommunale kerneområder og implementeringen af politiske beslutninger, skal sager have et mere konsekvent udefra og ind-perspektiv. Direktionen skal prioritere den nødvendige tid til at være ude i organisationen blandt borgere, brugere og virksomheder for løbende at få feedback på oplevelsen af, hvordan kommunen agerer og fungerer. Direktionen er forpligtet på at involvere og inddrage chefgruppen i alle relevante forhold tidligst muligt. Chefgruppen forpligter sig på at være velorienteret i sager og i organisationen, således at drøftelserne i chefgruppen får den fornødne strategiske flyvehøjde. Der hvor det giver mening og er relevant, træffer chefgruppen samlet beslutninger. Stillingen Direktionen består af kommunaldirektøren og tre direktører, som hver har et tværgående ansvarsområde og et eller flere sektorspecifikke områder. Direktionen er ny i den forstand, at kommunaldirektøren og den ene direktør er ansat inden for det seneste år. Direktionen har en åben og uformel samarbejdsform, hvor der lægges vægt på åbenhed, tillid og gensidig lyst til at spille hinanden gode.

5 5 Den direktør, der søges, skal have hovedansvaret for følgende centre/sekretariater: Center for Økonomi og Styring Center for By, Erhverv og Miljø Center for Ejendomme Sekretariat for Digitalisering Direktøren udøver direkte ledelse i forhold til de 4 center- og sekretariatschefer. Ansvarsområdet omfatter i alt ca. 220 medarbejdere i de fire hovedområder. Du vil komme til en kommune, hvor politikerne har høje ambitioner for Ballerup Kommune. Der er en god tone mellem det politiske og det administrative niveau. Du vil møde en borgmester, som har en forventning om, at han kan gå direkte til direktørerne. En borgmester, som meget gerne møder borgerne og derfor har god viden om detaljerne i sagerne. Borgmesteren er formand for Hoved-Udvalget. Ballerup Kommune har en stærk tradition for dialog og samarbejde med de faglige organisationer og for udvikling i samarbejde med medarbejderne. Ballerup Kommune arbejder ud fra værdierne i social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejde. Disse værdier går igen i den nye MED-aftale fra 2015, der har til formål at understøtte sammenhængen mellem kommunens værdier, målsætninger og personalepolitikker og kvaliteten i kerneopgaven. MED-aftalen er et udtryk for den tilgang til MED-indflydelse og MED-bestemmelse, som skal anvendes i det løbende samarbejde mellem medarbejdere og ledere på alle niveauer i kommunen. MED-aftale med fokus på medindflydelseskultur. MED-aftalen Med reference til kommunaldirektøren varetager direktøren bl.a. følgende ansvarsområder og opgaver: Skal sikre en professionel, sammenhængende og helhedsorienteret rådgivning af det politiske niveau og den administrative topledelse/direktion med det fornødne overblik og retning i planlægningen. Formidlingen af samspillet mellem den politiske og administrative ledelse på ansvarsområde, herunder sikre høj faglig kvalitet og strategisk sammenhæng i oplæggene til det politiske niveau. Skal sikre, at de politiske beslutninger følges op. Skal sikre lovlig forvaltningsudøvelse. Skal skabe det solide fundament således, at de 4 centre/sekretariater er driftssikre og funktionsdygtige, samtidig med at den enkelte har plads. Skal sikre koordinering og helhedssyn i planlægning og opgaveudførelse på tværs af opgaveområderne blandt andet gennem samspil i direktionen og øvrige lederfora samt MED-organisationen. Skal bidrage til strategi- og perspektivudvikling for helheden Ballerup Kommune. Skal sikre en overordnet administrativ styring, plankoordinering, digitalisering og tværkommunale samarbejder. Skal sikre, at der på alle de kommunale kerneydelser er fokus på effektivitetsfremmende processer samt fokus på krav og forventninger fra politikere, borgere, erhverv og lovgivning.

6 6 I Ballerup Kommune lægges der vægt på, at opgaverne løses på tværs i organisationen, og det forventes, at den nye direktør tænker tværgående og helhedsorienteret og bidrager aktivt til dette arbejde i form af tæt kontakt til hele organisationen og et blik for, at alle områder fsva de 3 centre og sekretariatet har en udadvendt og samarbejdende tilgang til opgaveløsningen. Det stiller store krav til direktøren om at kunne balancere mellem på den ene side politikernes krav til gode beslutningsoplæg og arbejdsvilkår, og behovet for - på den anden side - at understøtte en fleksibel og smidig opgaveløsning for centre og decentrale enheder. Vækst og udviklingssenarierne nu og i de kommende år Forbedrings- og effektivitetskultur Ballerup Kommune er i fuld gang med udvikling af fremtidens kommune i tæt samarbejde med borgerne. Det betyder i praksis, at der er et tæt samspil mellem politikere, organisation og borgere, og der arbejdes med nye, tværgående og helhedsorienterede løsninger, der tager højde for en stram økonomi og effektiv udnyttelse af eksisterende ressourcer. Der er igangsat en omfattende proces kaldet Spareplan Formålet med processen er at udvikle Ballerup Kommunes organisation samtidig med, at konsekvenserne af det statslige omprioriteringsbidrag håndteres på en fornuftig måde. Processen er lagt an på, at der efter 2019 fortsat er en spændende og velfungerende arbejdsplads, der leverer kvalitet i kerneydelsen til borgerne. Hertil kommer at organisationen tillærer at arbejde med effektiviseringsprocesser som en integreret del af måden, man går til opgaverne på. Du får som direktør ansvaret for at føre organisationen sikkert igennem denne proces. Portefølje styring Ballerup Kommune har et ambitiøst anlægs- og vedligeholdelsesprogram. Udfordringen er at sikre velfungerende produktionsprocesser, der sikrer, at de beslutninger, der træffes politisk, styres på en transparent og effektiv måde. Du får som direktør ansvaret for, at denne porteføljestyring iværksættes og løbende vedligeholdes og videreudvikles. Digitalisering Ballerup Kommune er medejer af et IT forsyningsselskab sammen med Egedal og Furesø Kommuner. Kommunen har internt fastholdt et digitaliseringssekretariat. Formålet er at sikre, at Ballerup Kommune er på forkant med at udnytte de muligheder digitalisering skaber, på en måde der sikrer ejerskab blandt politikere, borgere og medarbejdere.

7 7 Byudvikling og Forsyning Du får også ansvar for at koordinere realiseringen af vores tre ambitiøse byudviklingsprojekter i Ballerup Bymidte, Skovlundecenteret og Måløv, når de har været gennem de igangværende processer. Endelig får du som direktør ansvaret for Ballerups del af arbejdet med konsolideringen i vand- og forsyningssektoren. Direktørens profil / vi søger Ballerup Kommune forventer, at du som direktør er strategisk, analytisk, visionær og innovativ, men også at du skal have respekt for, at basisorganisationen skal fungere, og du kan omsætte visioner og mål til handlinger samt er eksekverende på beslutninger. Lidt populært sagt, så er det på grund af gode resultater i kerneydelser, at der skabes opmærksomhed omkring Ballerup Kommune. Ikke så meget enkeltstående smarte projekter. I forhold til stillingen lægges der derudover vægt på, at den nye direktør har en række formelle kvalifikationer (uddannelse og erfaring) samt en række ledelsesmæssige/personlige kompetencer jf. nedenfor: En relevant uddannelsesmæssig baggrund. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men den skal kunne matche opgaven som direktør. Vi ser gerne dokumenteret relevant aktuel efteruddannelse særligt på ledelsesområdet. Ledelseserfaring, der omfatter ledelse af erfarne, kompetente og selvkørende ledere, der på visse områder har en større faglig viden end én selv. Du er en vigtig del af holdet, og forstår værdien af at give plads og uddelegere. Kommunal erfaring, og dermed erfaring med og indgående kendskab til arbejdet i en politisk ledet organisation. Du skal være klar på rollen ind i det politiske rum være katalysator, rådgiver og vejleder. Du har erfaring med at læse de politiske signaler og har flair for, hvad der rører sig i det politiske. Solidt kendskab til at servicere og betjene politikere, og have forståelse for kommunens rolle og kerneopgave i forhold til borgerne og øvrige interessenter. Du er ydmyg overfor politiske beslutninger og kan oversætte de politiske rationaler og beslutninger i tæt samarbejde med organisationen. Skal være en dygtig administrator med stort overblik, og sikre såvel det strategiske blik som en stor detaljeringsgrad i forbindelse med opgaveløsningen. Du er dygtig til at arbejde på tværs af faggrupper. Du har forståelse for vigtigheden af kommunens kommunikation såvel internt som eksternt, og skal understøtte en udvikling af kommunikationen i forhold til borgerne og øvrige parter, så den fremstår offensivt og medvirker til at undgå klager.

8 8 Har udprægede samarbejdsevner og empati både når det gælder borgere, politikere, organisationen, chefkolleger, medarbejdere og øvrige vigtige interessenter. Er en troværdig formidler der med en positiv gennemslagskraft, og på en ordentlig og respektfuld måde skaber resultater i samarbejde med resten af organisationen. Af personlige kompetencer kan du formodentlig nikke genkendende til de fleste af nedenstående: En ordentlig og troværdig personlighed med en naturlig autoritet og en god personlig udstråling, der kan være den samlende rygrad og kraft såvel på den korte bane med blikket vendt mod de kommunale kerneydelser som i det længerevarende udviklingsperspektiv. Et anerkendende og humanistisk livssyn. Personlig robusthed med høj grad af integritet, der kan bidrage til et konstruktivt tværfagligt og tillidsfuldt samarbejde overalt i organisationen. En stor arbejdskapacitet. Spændvidde og tydelighed. Positiv, besidde humor, oprigtighed og empati. Ansættelsesvilkår Ballerup Kommune tilbyder ansættelse på kontraktvilkår. Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Forventet ansættelsestidspunkt er den 1. maj Yderligere information I forhold til øvrigt relevant materiale om kommunens fakta og aktiviteter henvises til Ballerup Kommunes hjemmeside på Der kan også rettes fortrolig henvendelse til: Kommunaldirektør Eik Møller, mobil Partner Lykke Pedersen, Kjerulf & Partnere A/S, der er konsulent på opgaven, mobil

9 9 Tidsplan og procedure for ansættelsen Ansættelsesudvalg Eik Møller, kommunaldirektør Anne Vang Rasmussen, direktør for det samlede børne- og ungeområde samt kulturen Jens Vedel Jørgensen, centerchef for Center for Økonomi og Styring pt. konstitueret direktør Ina Stevenius Ringsdal, leder af Jobcentret Maria Girotti, fællestillidsmand for BUPL Helle Hansen, fællestillidsmand for HK Tommy Vedelfort, fællestillidsmand for SL Jakob Timmermann, fællestillidsmand for DJØF Jesper Würtzen, Borgmester Helle Hardø Tiedemann, politiker Peter Als, politiker Kåre Harder Olesen, politiker Lone Madsen, politiker Politikerne deltager i anden samtalerunde. Processen Ansøgningen skal sendes elektronisk til Kjerulf & Partnere lyp@kpas.dk og skal være fremme senest den 18. februar 2016 kl Der sendes kvittering for modtagelsen af ansøgningen til den mailadresse, ansøgningen er sendt fra. Det forudsættes, at denne mailadresse kan anvendes til den fortrolige kommunikation med ansøger i resten af ansættelsesprocessen. 1. samtale finder sted den 1. marts 2016 ml. kl og 2. samtale den 15. marts 2016 ml. kl Mellem 1. og 2. samtale gennemføres testning af slutkandidater. Der indhentes referencer efter nærmere direkte aftale med slutkandidater. Ansættelsesudvalget foretager herefter en prioritering og indstiller til Økonomiudvalget. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2016.

Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune

Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune August 2015 Borgerrådgiver Gladsaxe Kommune Kjerulf & Partnere A/S Executive search & selection Præsentation Dette materiale er udarbejdet i forbindelse med Kjerulf & Partneres medvirken ved ansættelse

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

Skolechef. Frederikssund Kommune

Skolechef. Frederikssund Kommune Skolechef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en ny skolechef. Stillingen er vakant og ønskes besat snarest muligt, gerne pr. 1. august 2016 eller snarest derefter.

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune

Uddannelsesdirektør til. Slagelse Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Uddannelsesdirektør til Slagelse Kommune Denne job - og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Omkring stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Slagelse Kommune

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef

Allerød Kommune Job- og personprofil for Familiechef Allerød Kommune Job- personprofil for Familiechef Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, har en veludviklet infrastruktur

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen

Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Allerød Kommune Job- og personprofil for planchefen Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 25.000 indbyggere, og flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland, og har en veludviklet

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 Slagelse Kommune Job- og personprofil for Kultur-, fritids- og borgerservicechef Februar 2016 1. Baggrund Slagelse Kommune er inde i en meget spændende og aktiv udvikling af kultur- og fritidsområdet,

Læs mere

Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune

Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed i Frederikssund Kommune Vilkårene 1. Ansættelsesvilkår 2. Om kommunen Forventningerne 3. Det positive afsæt 4. Direktørens ansvarsområde generelt 5. Direktørens

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

Hjørring Kommune. Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Kommunaldirektør til Hjørring Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit:

Hjørring Kommune. Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Kommunaldirektør til Hjørring Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Hjørring Kommune April 2010 Malene Hansen Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Kommunaldirektør til Hjørring Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune. Guldborgsund Kommune

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune. Guldborgsund Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Direktør til velfærdsområdet i Guldborgsund Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene 1. Stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Guldborgsund

Læs mere

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune

BilagØU_141208_pkt.26.01. Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Skoleleder Risbjergskolen Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder, opgaver og

Læs mere

Udviklingsstrategi 2016. Udviklingsstrategi 2016

Udviklingsstrategi 2016. Udviklingsstrategi 2016 Udviklingsstrategi 2016 1 Indledning Greve Kommune skaber sammen med borgere og virksomheder rammer for et attraktivt og udviklende fællesskab. Denne overordnede kerneopgave danner rammen for arbejdet

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN GULDBORGSUND KOMMUNE LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indhold VILKÅR... 3 1. Stillingen... 3 2. Ansættelsesvilkår... 3 3. Guldborgsund Kommune... 3 4. Den administrative organisation...

Læs mere

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune

Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Marts 2014 Plejecenterleder Krogstenshave Hvidovre Kommune Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for HR-Center, Jobcenter, Sundheds- og Omsorgscenter, samt Social- og

Høje-Taastrup Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for HR-Center, Jobcenter, Sundheds- og Omsorgscenter, samt Social- og Høje-Taastrup Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for HR-Center, Jobcenter, Sundheds- og Omsorgscenter, samt Social- og Handicapcenter 9. oktober 2012 1. Baggrund Høje-Taastrup Kommune

Læs mere

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune Jobprofil Centerchef Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune 1. Indledning Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) ønsker at ansætte en centerchef med reference til direktionen. Dette notat

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen

Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune Job- og personprofil for distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen Allerød Kommune søger en distriktsskoleleder til Engholmskolen og Ravnsholtskolen med tiltrædelse efter

Læs mere

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen Hvidovre Kommune Præsentation Denne job- og personprofil indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef Allerød Kommune Job- personprofil for it-chef Allerød Kommune søger en ny it-chef. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland,

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF DYNAMISK UDVIKLINGSCHEF TIL GREVE KOMMUNE Er du god til strategisk udvikling af medarbejdere og organisation? Og er du stærkt processuelt forankret og har talent

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som juridisk konsulent for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.000 indbyggere og væksten forventes

Læs mere

Job- og personprofil. Centerchef Center for Børne- og Ungerådgivning Ballerup Kommune

Job- og personprofil. Centerchef Center for Børne- og Ungerådgivning Ballerup Kommune Job- og personprofil Centerchef Center for Børne- og Ungerådgivning Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny centerchef

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune Vores fundament Miljø og Teknik Randers Kommune I efteråret 2009 har vi arbejdet med at skabe et nyt fælles fundament for Miljø og Teknik. Ambitionen har været at skabe en klar retning for vores fremtidige

Læs mere

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune

Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune JOBPROFIL Skoleleder Store Heddinge Skole Stevns Kommune 1. Indledning Stevns Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Store Heddinge Skole. Stillingen ønskes besat per 1. februar 2016. Dette notat er

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune

Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Slagelse Kommune Programleder til Ringparken og Motalavej trygge boligområder Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017

strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 DIALOG 1 ÅBENHED strategi for Hvidovre Kommune 2015-2017 ENGAGEMENT INDHOLD Forord 3 Indledning 4 Strategisk kompetenceudvikling 6 HR-fokusområder 2015 17 8 Ledelse af velfærd og borgerinddragelse 8 Innovation

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune februar 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af Borgerservice

Læs mere

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune

Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Arbejdsmarkedschef og Jobcenterchef til Gribskov Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Gribskov Kommune 2. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Job- og personprofil. Uddannelseschef til Campus

Job- og personprofil. Uddannelseschef til Campus Job- og personprofil Uddannelseschef til Campus Food College Aalborg Style & Wellness College Aalborg Dental College Aalborg Skolehjem December 2013 Udarbejdet af HR-afdelingen, Tech College Aalborg, i

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Højgårdskolen søger ny viceskoleleder med tiltrædelse 1. maj 2016. Stillingen annonceres i Job Midt/Vest og på www.herning.dk med

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Job- og personprofil. Skoleleder. Jyllinge Skole. Roskilde Kommune. Den 6. august 2014

Job- og personprofil. Skoleleder. Jyllinge Skole. Roskilde Kommune. Den 6. august 2014 Job- og personprofil Skoleleder Jyllinge Skole Roskilde Kommune Den 6. august 2014 Denne job- og personprofil for skoleleder, Jyllinge Skole, Roskilde Kommune, indeholder: Ø Introduktion Ø Jobbet o Rammer

Læs mere

Chef for Jobcenter Aalborg Aalborg Kommune

Chef for Jobcenter Aalborg Aalborg Kommune Chef for Jobcenter Aalborg Aalborg Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 07-05-2014 www.malenehansen.dk

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne-

Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- Randers Kommune Job- og personprofil for skolelederne- niveau 1 1. april 2015 1. Baggrund Udgangspunktet for Randers Kommunes arbejde med at ændre skolestrukturen er et ønske om at sikre fagligt og økonomisk

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 1. BAGGRUND Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af interview med ansættelsesudvalget med henblik

Læs mere

Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune

Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune Jobprofil Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekruttering af en ny afdelingssygeplejerske

Læs mere

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil Myndighedsleder af voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny myndighedsleder til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 april. I dette materiale, der indledes

Læs mere

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune

Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune Job- og personprofil for stillingen som centerchef for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune 1 Indledning Stillingen som Centerchef for det nyoprettede Center for Dagtilbud og Skole er ledig til besættelse

Læs mere

Job- og personprofil Udviklingschef Greve Kommune

Job- og personprofil Udviklingschef Greve Kommune Job- og personprofil Udviklingschef Greve Kommune 1 Denne job- og personprofil for Greve Kommunes nye udviklingschef indeholder: Jobbet o Introduktion o Opgaver og udfordringer Personen o Baggrund o Kompetencer

Læs mere

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Baggrund Karensmindeskolen søger ny skoleleder/kontraktholder med tiltrædelse senest den 1. januar 2015. Job- og personprofilen angiver retning

Læs mere

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Stillings- og personprofil Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Norddjurs Kommune April 2016 FOTO: Terma Aerostructures Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE 1 Odense Kommune Bystrategisk Stab Oktober 2014 Indledning De almene boliger

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingerne som Direktør for Innovation og Netværk samt Velfærd i Assens Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene...

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Personalepolitisk grundlag

Personalepolitisk grundlag Personalepolitisk grundlag Baggrund Køge Kommune er rammen om en mangfoldighed af opgaver og fagligheder, som ledes af ét byråd valgt af kommunens borgere. Vi er én arbejdsplads med meget forskellige arbejdsvilkår

Læs mere

Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder

Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder Indledning Byrådet har en ambition om, at Aarhus Kommune er med til at gå forrest og markant reducere den CO 2, som Aarhus udleder Aarhus Kommune er netop gået i gang med arbejdet med en ny Klimaplan for

Læs mere

Job- og personprofil. Uddannelseschef til områderne

Job- og personprofil. Uddannelseschef til områderne Job- og personprofil Uddannelseschef til områderne Food College Style & Wellness College Dental College samt Skolehjem December 2015 Udarbejdet af HR-afdelingen, Tech College INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning...

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Frederiksberg Kommunes HR-strategi

Frederiksberg Kommunes HR-strategi Frederiksberg Kommunes HR-strategi FREDERIKSBERG KOMMUNES HR-STRATEGI 1 Forord I Frederiksberg Kommune har vi høje ambitioner. Borgerne skal have service af høj kvalitet, og samtidig skal vi være i front

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som koordinator for køb og salg af jord og fast ejendom i Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 47.700 indbyggere og væksten

Læs mere

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur

Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur Hørsholm Kommune Job- og personprofil for direktør med ansvar for børn og unge, det specialiserede område samt sport, fritid & kultur 6. februar 2015 1. Baggrund Hørsholm Kommune med knapt 25.000 indbyggere

Læs mere

Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune

Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Centerchef til Center for Bydesign, Københavns Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Indledning 2. Ansættelsesvilkår

Læs mere

Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Greve Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 5. november 2010 1. Indledning Greve Kommune søger en kommunaldirektør, da den hidtidige kommunaldirektør har fået ny stilling. Et særdeles attraktivt

Læs mere

2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen

2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen København maj 2016 Jobprofil 2 vicedirektører til Udlændingestyrelsen 1. Indledning Denne jobprofil er udarbejdet af Genitor ApS på baggrund af samtaler med ledere i Udlændingestyrelsen og Ministeriet

Læs mere

Job og personprofil for kommunaldirektøren i Frederikshavn Kommune

Job og personprofil for kommunaldirektøren i Frederikshavn Kommune Job og personprofil for kommunaldirektøren i Frederikshavn Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Informationer 2. Ansættelsesvilkår 3. Frederikshavn Kommune

Læs mere

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærdsdirektør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Jobprofil Velfærdsdirektør i Dragør Kommune 19. maj 2014 En af Dragør Kommunes direktører har

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

POLITIK FOR SAMARBEJDE MELLEM CIVILSAMFUND OG KOMMUNE. Sammen om FÆLLESSKABER

POLITIK FOR SAMARBEJDE MELLEM CIVILSAMFUND OG KOMMUNE. Sammen om FÆLLESSKABER POLITIK FOR SAMARBEJDE MELLEM CIVILSAMFUND OG KOMMUNE Sammen om FÆLLESSKABER 1 FORORD Faaborg-Midtfyn Kommune er karakteriseret ved sine mange stærke fællesskaber. Foreninger, lokalråd, borgergrupper mv.

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015

Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015 Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015 Indledning Dette er strategien for Albertslund Kommunes digitale udvikling frem mod 2015. I Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi gør regeringen

Læs mere

DIREKTIONENS STRATEGIPLAN

DIREKTIONENS STRATEGIPLAN DIREKTIONENS STRATEGIPLAN INDLEDNING Direktionens strategiplan angiver den overordnede retning for Direktionens arbejde i 2015 og 2016. Direktionen har arbejdet med emnet hen over efteråret for at afklare

Læs mere

Ballerup Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Ballerup Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Ballerup Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Januar 2015 1. Baggrund Ballerup Kommune skal have ny kommunaldirektør. En kommunaldirektør som er optaget af kommunestyret og velfærdssamfundets

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. By- og Pendlercykel Fonden

Stillings- og personprofil. Direktør. By- og Pendlercykel Fonden Stillings- og personprofil Direktør By- og Pendlercykel Fonden December 2015 Opdragsgiver By- og Pendlercykel Fonden Adresse By- og Pendlercykel Fonden Bredgade 36B, 3. sal 1260 København K Stilling Direktør

Læs mere

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i

Stillingsprofil for områdeleder i Hinnerup A i Notat Postadresse: Dagtilbud Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk 27. oktober 2015 Sagsbehandler: Lone Bruun Nielsen Tlf. 89 64 33 01 lobn@favrskov.dk Stillingsprofil

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingen som kommunaldirektør i Assens Kommune

Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingen som kommunaldirektør i Assens Kommune Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering til stillingen som kommunaldirektør i Assens Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Vilkårene... 2 1. Stillingen... 2 2. Ansættelsesvilkårene...

Læs mere

BYRÅDS- OG DIREKTIONSSEKRETARIATET ADELGADE 44 8660 SKANDERBORG WWW.SKANDERBORG.DK MED HJERTET I LEDELSE! KODEKS FOR GOD LEDELSE

BYRÅDS- OG DIREKTIONSSEKRETARIATET ADELGADE 44 8660 SKANDERBORG WWW.SKANDERBORG.DK MED HJERTET I LEDELSE! KODEKS FOR GOD LEDELSE BYRÅDS- OG DIREKTIONSSEKRETARIATET ADELGADE 44 8660 SKANDERBORG WWW.SKANDERBORG.DK SKANDERBORG KOMMUNE MED HJERTET I LEDELSE! KODEKS FOR GOD LEDELSE OKTOBER 2007 Indholdsfortegnelse 1. PROCESSEN... 3 2.

Læs mere

Rekruttering af Afdelingsleder til Genbrug & Affald i Center for Natur, Miljø og Byggeri. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af Afdelingsleder til Genbrug & Affald i Center for Natur, Miljø og Byggeri. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af Afdelingsleder til Genbrug & Affald i Center for Natur, Miljø og Byggeri Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indhold: 1. Baggrund 2. Organisation, vision og værdigrundlag

Læs mere

HK erne på DTU. i forhold til Strategi 2003-08

HK erne på DTU. i forhold til Strategi 2003-08 HK erne på DTU i forhold til Strategi 2003-08 FORORD DTU formulerede omkring årsskiftet 2002-2003 en strategi for årene 2003-2008. Strategien gælder naturligvis for al aktivitet på DTU i perioden og er

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Borger Kontakt 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en ny ramme

Læs mere

Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Ådalskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Ådalskolen 4) Skoleområdet i Ringsted Forventningerne

Læs mere

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 Forord: I 2008 er DTU s strategi blevet revideret og gælder nu for årene 2008-2013. HK-klubberne for kontor/laborant på DTU ønsker også denne gang at forholde

Læs mere

Faxe Kommune Rekruttering af kommunaldirektør. 24. april 2013

Faxe Kommune Rekruttering af kommunaldirektør. 24. april 2013 Faxe Kommune Rekruttering af kommunaldirektør 24. april 2013 1. Indledning Faxe Kommune har rettet henvendelse til KL s Konsulentvirksomhed (KLK) med henblik på bistand til rekruttering af ny kommunaldirektør.

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag

Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag Politiske og administrativ organisation Direktørens opgaver og profil AAB Vejle Arbejdernes Andels-Boligforening i Vejle er den største almene boligorganisation

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Pleje- og omsorgschef Center for Social og Sundhed, Ballerup Kommune Januar 2015

Stillings- og Personprofil. Pleje- og omsorgschef Center for Social og Sundhed, Ballerup Kommune Januar 2015 Stillings- og Personprofil Pleje- og omsorgschef Center for Social og Sundhed, Ballerup Kommune Januar 2015 Kort om Ballerup Kommune Ballerup er en kommune på grænsen mellem land og by kun 15 kilometer

Læs mere

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune

Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune Leder af Hjemmesygeplejen Hvidovre Kommune marts 2017 Præsentation Materialet indledes med en introduktion til kommunen. Herefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling såsom ansvarsområder,

Læs mere

FÆLLES OM ODENSE. Civilsamfundsstrategi

FÆLLES OM ODENSE. Civilsamfundsstrategi FÆLLES OM ODENSE Civilsamfundsstrategi 1 FORENINGSFRIVILLIG Corperate Volunteer ADD-ON MODEL MEDLEM SERIEL ENKELTSTÅENDE DEN STRATEGISK INTEGREREDE MODEL UORGANISEREDE ELLER VIRTUEL FRIVILLIG OFFENTLIG

Læs mere

Decentralisering i Slagelse Komme Rolle- og ansvarsbeskrivelse

Decentralisering i Slagelse Komme Rolle- og ansvarsbeskrivelse Decentralisering i Slagelse Komme Rolle- og ansvarsbeskrivelse Strategi og Udvikling Anders Bjældager anbja@slagelse.dk 11. februar 2011 Baggrund Overordnet er der politisk enighed om, at Slagelse Kommune

Læs mere

Stillings- og personprofil. Studiechef Syddansk Universitet (SDU)

Stillings- og personprofil. Studiechef Syddansk Universitet (SDU) Stillings- og personprofil Studiechef Syddansk Universitet (SDU) Marts 2016 Opdragsgiver SDU Adresse SDU Campusvej 55 5230 Odense M Telefon: 65 50 10 00 www.sdu.dk Stilling Studiechef Refererer til Universitetsdirektøren

Læs mere

Kompetenceprofiler for

Kompetenceprofiler for Kompetenceprofiler for medarbejder, teams, afdelingsleder og direktør Vi spiller hinanden gode på vores forskellige niveauer 13. januar 2015 1 MEDARBEJDER PRIORITET Som medarbejder skal jeg levere løsninger

Læs mere

Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune

Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune Forslag til visioner og strategier for fremtidens overbygning i Norddjurs Kommune Indledning Norddjurs Kommune har i de senere år sat fokus på mulighederne for at udvikle en folkeskole, hvor de unge i

Læs mere

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge 4. december 2015 1. Indledning Tønder Kommune skal have ny fagchef for Børn og Unge. En fagchef, der skal have tilstrækkelig ballast

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole 22. december 2015 1. Omgivelserne du skal navigere i Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire gamle

Læs mere

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til

En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til En kompetencestrategi er fastlæggelse af den vej, Uddannelsescenter Holstebro vil gå, for at visionen for området kan indfries vejen fra mission til vision. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2

Læs mere

Stillings- og personprofil for stillingen som chef for Trafikservice hos Trafikselskabet Movia

Stillings- og personprofil for stillingen som chef for Trafikservice hos Trafikselskabet Movia Stillings- og personprofil for stillingen som chef for Trafikservice hos Trafikselskabet Movia 1/10 Indholdsfortegnelse ThecaSag-110856 1. INDLEDNING... 3 2. OM TRAFIKSELSKABET MOVIA... 4 3. OPGAVER CHEF

Læs mere