1. Form l og baggrund. 2. Aftalens genstandsfelt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Form l og baggrund. 2. Aftalens genstandsfelt"

Transkript

1 Samarbejdsaftale mellem Randers Kommune, Favrskov Kommune, Mariagerfjord Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og COK Center for Offentlig Kompetenceudvikling om etablering og drift af stjysk Ledelsesakademi 1. Form l og baggrund Randers Kommune, Favrskov Kommune, Mariagerfjord Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune (efterfłlgende ben vnt stjysk Ledelsesakademi) og COK Center for Offentlig Kompetenceudvikling har over en l ngere periode drłftet mulighederne i et partnerskab omkring etablering og drift af et f lles ledelsesakademi i stjylland. Udgangspunktet for denne drłftelse har v ret etableringen af en ny offentlig lederuddannelse (DOL) p diplomniveau, der var et af de v sentligste resultater af kvalitetsreformen og trepartsaftalen. I forhold til denne nye uddannelse har b de kommunerne og COK haft store visioner og ambitioner COK om at blive en fłrende udbyder af den nye uddannelse, og de involverede kommuner om at bruge den nye uddannelse som platform for etableringen af et lokalt forankret ledelsesakademi med en betydelig fleksibilitet, rummelighed og et bredt udbud af aktiviteter. Med n rv rende aftale bekr fter COK og de involverede kommuner łnsket om et samarbejde omkring etableringen og driften af stjysk Ledelsesakademi. Som besluttet i kredsen af kommunaldirektłrer vil akademiet i en startfase v re koncentreret om og forankret i grundmodulerne i Den Offentlige Lederuddannelse. Perspektivet og den f lles intention er imidlertid et bredere samarbejde om aktiviteter og m lgrupper, der g r videre end DOL og den sn vre gruppe af ledere, der er omfattet af Trepartsaftalen herunder en st rkere og mere formaliseret organisering af samarbejdet. I denne aftale beskrives samarbejdets form l, genstandsfelt og organisering samt det overordnede budget for akademiet herunder de łkonomiske vilk r for COKs involvering. 2. Aftalens genstandsfelt Samarbejdet mellem COK og kommunerne omkring et ledelsesakademi omfatter fire hovedaktiviteter: 1) Udvikling, forberedelse og gennemfłrelse af et undervisningsforlłb, svarende til grundmodulerne p Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). Et undervisningsforlłb, der modsvarer kravene i den nye DOL, omfatter 6 moduler Æ 4 dages varighed, hvor en undervisningsdag varer 7 timer svarende til i alt 30 ECTS-point. Undervisningsforlłbet i stjysk Ledelsesakademi omfatter som minimum 15 hold med i gennemsnit 20 deltagere per hold i alt en ramme p 300 kursister. Med afs t i COKs certificering kan opbygningen og afviklingen af uddannelsen tilpasses kommunernes łnsker.

2 2) 3) 4) 5) Akademi- og kursusadministration i form af annoncering, tilmeldinger, holddannelse, undervisningsmaterialer og eksamensadministration samt administration/udl n af lokaler og undervisningsfaciliteter Planl gning, udvikling og eventuel gennemfłrelse af specialemodulerne/de valgfrie moduler under Den Offentlige Lederuddannelse (kravspecifikation), som sendes i udbud med henblik p indhentning af konkurrerende tilbud. COK sidestilles her med łvrige private og offentlige udbydere af kompetenceudvikling til offentlige ledere Planl gning, udvikling og eventuel gennemfłrelse af diverse łvrige aktiviteter, der efter beslutning kan leveres af COK eller af andre private og offentlige udbydere, eventuelt gennem indhentning af tilbud: a. vrige uddannelser og korte kurser for en bred m lgruppe b. Tilbud om individuel coaching c. Tilbud om deltagelse i ledernetv rk d. Et lłbende udbud af foredrag, temamłder og events om ledelse N rv rende aftale omfatter en periode fra efter ret 2009 frem til udgangen af Det forventes dog, at stjysk Ledelsesakademi i princippet er eksisterende frem til som minimum udgangen af Organisering og opgavefordeling stjysk Ledelsesakademi etableres som udgangspunkt som en projektorganisation p tv rs og med deltagelse af de involverede kommuner, idet projektledelse, sekretariatsbistand og kursusadministration varetages af COK. COK vil udpege s vel en projektleder som en uddannelseskoordinator, der vil v re dedikeret til projektet i dettes levetid og som vil have det daglige ansvar for driften af akademiet. Som bestyrelse for stjysk Ledelsesakademi forts tter den etablerede styregruppe med repr sentanter fra de involverede kommuner i form af kommunaldirektłrerne. Styregruppen vil v re overordnet kontraktansvarlig for b de den indbyrdes samarbejdsaftale mellem kommunerne og for samarbejdsaftalen med COK. Styregruppen młdes 2-4 gange rligt. Herudover etableres en projektgruppe best ende af kommunernes HR-chefer. Denne gruppe vil indg i det lłbende operative arbejde omkring udvikling og afvikling af grunduddannelsen og diverse łvrige aktiviteter. Projektgruppen vil herunder v re lłbende sparringspartner og rekvirent i forhold til COK. Projektgruppen młdes efter behov forventeligt 1-2 gange om m neden i akademiets fłrste leve r. Projektorganisationen kan illustreres som nedenfor:

3 Styregruppe: Kommunale direktłrer COK direktłr Projektgruppe: HR-chefer m.v. (ex. Arbejdsgruppe) COK projektleder Sekretariat: COK projektleder COK koordinator COK varetager i samarbejdet fłlgende opgaver: - Deltagelse i udvikling, design og planl gning af et skr ddersyet undervisningsforlłb baseret p grunduddannelsen p Den Offentlige Lederuddannelse (DOL) - Forberedelse og gennemfłrelse af et undervisningsforlłb baseret p grunduddannelsen p Den Offentlige Lederuddannelse (DOL) herunder gennemfłrelse af testforlłb baseret p anerkendte testv rktłjer - Vejledning, eksamensplanl gning og eksamination af deltagerne i undervisningsforlłbet - Kursusadministration - Sikring af infrastruktur i form af lokaler, materialer og undervisningsfaciliteter - R dgivning, lłbende sparring og ad hoc involvering i forhold til testforlłb, individuelle coachingforlłb samt etablering og facilitering af netv rksgrupper efter n rmere aftale - Evaluering og rapportering af undervisningsforlłb Ovenst ende foruds tter, at COK akkrediteres som leverandłr af grundmodulerne under Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). Kommunerne i stjysk Ledelsesakademi varetager i samarbejdet som udgangspunktfłlgende opgaver: - Overordnet styring og prioritering samt indkłb og styring af leverandłrer - Deltagelse i udvikling, design og planl gning af et skr ddersyet undervisningsforlłb - Ad hoc involvering i forbindelse med udarbejdelse af kursusmaterialer og gennemfłrelse af undervisning (g stel rere)

4 4. Bemanding Undervisere udv lges af COK i et samspil med og efter endelig godkendelse af kommunerne i stjysk Ledelsesakademi. COK stiller en daglig projektleder og en uddannelseskoordinator/sekret r til r dighed for akademiet jf. nedenst ende. Projektleder og koordinator godkendes af stjysk Ledelsesakademi. Ud over projektlederen vil regionschef Chris Petersen og direktłr Jens Hornemann deltage i styregruppens młder og i projektgruppen efter behov.. COK forbeholder sig ret til at ndre bemandingen af opgaven i tilf lde af sygdom, jobskifte eller lignende ndrede foruds tninger. 5. Budget Som udgangspunkt vil det łkonomiske mellemv rende mellem stjysk Ledelsesakademi og COK v re koncentreret om COKs leverance af grundmodulerne p Den Offentlige Lederuddannelse. COK vil herudover skulle levere sekretariatsm ssig bistand til akademiet, men det er aftalt, at omkostninger knyttet til denne ydelse indregnes i kursistprisen for gunduddannelsen. P denne baggrund kan der opstilles fłlgende budget for samarbejdet mellem COK og stjysk Ledelsesakademi: Sekretariatsbistand: Omkostningerne forbundet med COKs sekretariatsm ssige betjening af stjysk Ledelsesakademi indregnes i deltagerbetalingen per kursist p grundmodulerne under Den Offentlige Lederuddannelse. Omkostningerne d kker fłlgende aktiviteter: 1 projektleder i gennemsnit 10 timer per uge fra sept til dec sekret r/uddannelseskoordinator i gennemsnit 10 timer per uge fra sept til dec (Omkostning i alt:: (131uger x 10 timer x 750,00= uger x 10 timer x 500 kr.= ) = COKs deltagelse i generelle udviklings- og koordineringsaktiviteter i regi af stjysk Ledelsesakademi sker uden beregning. Grundmodulerne p Den Offentlige Lederuddannelse: Direkte Kursusudgifter: Aktivitet Samlet pris i kr. Pris per deltager (500 i alt) i kr. Underviserhonorar:

5 Lokaler: Kursusadministration: (eksamen??) Sekretariatsbistand incl. projektledelse Forplejning: vrige omkostninger: Samlet pris og pris per deltager Som det fremg r af ovenst ende vil den direkte udgifter per kursist til COK v re kr. inklusive testomkostninger, eksamensadministration og forplejning. Yderligere kursister - udover de der optages p lederuddannelsen, vil blive afregnet til en kursistpris beregnet ud fra 500 deltagere. Det vil sige kr. per kursist. Udvikling af łvrige aktiviteter: For s vidt ang r udvikling og gennemfłrelse af łvrige aktiviteter b de i regi af Den Offentlige Lederuddannelse og i forhold til korte kurser og forlłb priss ttes disse p baggrund af specifikt tilbud. Dette uanset om COK er i konkurrence eller ikke. 6. Foruds tninger for budget og prisestimat Fłlgende foruds tninger er lagt til grund for COKs budget/prisestimat for s vidt ang r grundmodulerne under Den Offentlige Lederuddanelse: a) b) c) d) e) f) g) COKs honorar aftales ud fra en m lgruppe p mindst 300 kursister kursister herudover afregnes til en fast pris per kursist Uddannelsen gennemfłres med en holdstłrrelse p i gennemsnit 20 kursister per hold svarende til en m lgruppe p 15 hold, der foruds ttes afviklet i aftaleperioden for Trepartsaftalen Et samlet grunduddannelsesforlłb for et hold har som udgangspunkt en varighed p 25 kursusdage COK vil s ledes skulle levere mindst ca. 375 kursusdage COKs honorering for forberedelse/undervisning per kursusdag er budgetteret til kr.. Denne ramme d kker tilstedev relsen af 2 undervisere p enkelte dele af forlłbet. Lokaleleje er estimeret til kr. per kursusdag, idet det foruds ttes, at lokaler kan lejes til omkostningsbestemte priser i de kommunale bygninger. Eventuelle internatforlłb placeres alt andet lige p Den Kommunale Hłjskole i Gren. Kursusadministration er estimeret til kr per kursist. Dette estimat omfatter administrativ bistand svarende til 5 timers arbejde per kursist. Det administrative arbejde omfatter h ndtering af tilmeldinger/holddannelse, h ndtering og administration af g stel rere, censorer mv., lłbende kommunikation med og servicering af kursister, vedligeholdelse af intranet/groupcare, anordne og afrydde frokost/kaffe mv., eksamensadministration, administration/scoring af skemaer i forbindelse med personlighedstests samt lłbende scoring af evalueringer. For s vidt ang r eksamensadministration vil involvering af eksterne censorer skulle afregnes ud over det ovenfor estimerede belłb. Sekretariatsm ssig bistand incl. projektledelse er indregnet med ca kr. per kursist

6 h) i) Der foresl s afsat et belłb til kłb af testlicenser, idet det foruds ttes, at gennemfłrelse og tilbagemelding p tests integreres i undervisningsforlłbet. Dette belłb vil naturligvis afh nge af testvalg, men der er i budgettet afsat kr. per kursist til łvrige omkostninger Der er afsat 200 kr. til forplejning per kursist per dag. Dette belłb inkluderer morgenkaffe med et rundstykke, kaffe/te ad libitum, frokost og frisk frugt. Niveauet for forplejning kan naturligvis aftales. For s vidt ang r omkostninger til błger og kursusmaterialer er det praksis, at disse afholdes af den enkelte kursist og s ledes ikke indregnes i deltagerbetalingen. Her skal afs ttes kr. per kursist for grundmodulerne. 7. Generelle vilk r og betingelser COKs akkreditering: Aftalen er betinget af, at COK akkrediteres som leverandłrer af Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). S fremt dette ikke sker, forpligter parterne sig til i f llesskab at sondere mulighederne for at gennemfłre det skitserede uddannelsesforlłb i regi af en alternativ ordning. Findes der ikke herved en for begge parter tilfredsstilende lłsning, st r det stjysk Ledelsesakademi frit at indlede samarbejde med en anden leverandłr. Aftalens omfang: Udgangspunktet for n rv rende aftale er, at der som minimum uddannes 15 hold af i gennemsnit 20 kursister alts 300 kursister i alt. Kursister herudover afregnes per deltager til en pris af kr per kursist. Tidsplan: Som anfłrt ovenfor forventes det, at det fłrste hold kan starte op i efter ret 2009, og at det sidste hold af ovenst ende afsluttes ultimo Det forventes imidlertid, at der ogs i aftaleperioden frem imod 2015 vil v re kursister p b de grundmoduler og valgfrie moduler samt p andre aktiviteter, der startes op i regi af stjysk Ledelsesakademi.. I princippet har parterne en f lles interesse i, at det samlede uddannelsesforlłb afsluttes s hurtigt, som det er muligt. Kontraktindg else og fakturering: N rv rende aftale indg s mellem COK og de enkelte kommuner i stjysk Ledelsesakademi. COK vil i medfłr heraf fakturere hver enkelt kommune i henhold til antallet af deltagere p grundmodulerne. Afbrydelse af samarbejdet: Denne aftale kan opsiges af begge parter med to m neders varsel. S fremt aftalen oph ves af stjysk Ledelsesakademi inden afslutningen af det tiende uddannelsesforlłb skal der forhandles en kompensation til COK, der st r i rimeligt forhold til firmaets investering og eventuelle forpligtelser.

7 8. Parterne Denne aftale indg s mellem: COK- Center for Offentlig Kompetenceudvikling, Kystvej, 8500 Gren og xxxx Kommune COK: Direktłr Jens Hornemann

stjysk Ledelsesakademi et tv rkommunalt samarbejde om lederuddannelse

stjysk Ledelsesakademi et tv rkommunalt samarbejde om lederuddannelse - stjysk Ledelsesakademi et tv rkommunalt samarbejde om lederuddannelse Randers Kommune Favrskov Kommune Syddjurs Kommune Norddjurs Kommune Mariagerfjord Kommune Udarbejdet af COK Center for Offentlig

Læs mere

Norddjurs Kommune Randers Kommune Syddjurs Kommune. Notat. Vurdering af evt. muligheder for samarbejde p IT-omr det.

Norddjurs Kommune Randers Kommune Syddjurs Kommune. Notat. Vurdering af evt. muligheder for samarbejde p IT-omr det. Norddjurs Kommune Randers Kommune Syddjurs Kommune Notat Vurdering af evt. muligheder for samarbejde p IT-omr det. December 2010 1 1. Indledning Kommunaldirektłrerne i Norddjurs, Syddjurs, Favrskov og

Læs mere

Vedrłrende regnskabs- og bogholderiopgaver har Norddjurs, Syddjurs og Randers kommuner deltaget i arbejdet.

Vedrłrende regnskabs- og bogholderiopgaver har Norddjurs, Syddjurs og Randers kommuner deltaget i arbejdet. Emne: Kommunalt samarbejde om regnskabs- og bogholderiopgaver Sagsbeskrivelse: Kommunaldirektłrerne i Norddjurs, Syddjurs, Favrskov og Randers kommuner har i efter ret 2010 besluttet at kigge p mulighederne

Læs mere

Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt

Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt 1. Etablering af kommunalt hłresamarbejde Ved n rv rende aftale indg r Randers Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og Favrskov Kommune samarbejde om levering

Læs mere

Notat. rlig drłftelse om kommunens politik p. kompetenceudviklingsomr det i Randers Kommune

Notat. rlig drłftelse om kommunens politik p. kompetenceudviklingsomr det i Randers Kommune Notat Forvaltning: Personale og HR afdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 28. august 2009 Udf rdiget af: Christina Willumsen/Mikael Steen/Anne Dahl Iversen Vedrłrende: rlig drłftelse om kommunens politik p Kommune

Læs mere

Familiehuset AFTALE NOVEMBER 2010

Familiehuset AFTALE NOVEMBER 2010 Familiehuset AFTALE 2011 2012 23. NOVEMBER 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Ansłgning om łkonomisk stłtte til. ungdomsnetv. - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening at v re ung i!

Ansłgning om łkonomisk stłtte til. ungdomsnetv. - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening at v re ung i! Folkeoplysningsudvalget Udviklingsmidler Laksetorvet 8900 Randers C Ansłgning om łkonomisk stłtte til Randers, den 11. juli 2009 ungdomsnetv rk - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening

Læs mere

Aftale mellem Randers Byr d og. Fritidscentret 2009 og

Aftale mellem Randers Byr d og. Fritidscentret 2009 og 1 Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2009 og2010 www.fritidscentret.dk 2 Indhold: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Form l med aftalen Politiske visioner, m l og krav Fritidscentret hvem er vi? M lene i

Læs mere

1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr

1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr EVALUERING AF TILSKUD FRA VELF RDSMINISTERIETS LANDDISTRIKTSPULJE 1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr. 2008-8338 2. Projektets form

Læs mere

Fremme af en cirkulær økonomi i Nordjylland - genbrug af affald skal understøtte skabelsen af arbejdspladser.

Fremme af en cirkulær økonomi i Nordjylland - genbrug af affald skal understøtte skabelsen af arbejdspladser. Fremme af en cirkulær økonomi i Nordjylland - genbrug af affald skal understøtte skabelsen af arbejdspladser. August 2017 NBE er i dag støttet af BRN med 1,65 mio. kr. pr. år til og med 2018. Med dette

Læs mere

Dette notat beskriver den konkrete udmłntning af kommunens kłrselskontor.

Dette notat beskriver den konkrete udmłntning af kommunens kłrselskontor. Notat Forvaltning: Błrn, Skole og Kultur : J.nr.: Br.nr.: 11. marts 2011 10/001138 Udf rdiget af: Bitten Laursen Vedrłrende: Kłrselskontor i Randers Kommune Notatet sendes/sendt til: Direktionen Udmłntningsplan

Læs mere

Aftale med De Socialpsykiatriske Aktivitetstilbud for

Aftale med De Socialpsykiatriske Aktivitetstilbud for Aftale med De Socialpsykiatriske Aktivitetstilbud for 2009-10 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune.

Læs mere

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Vi er kendt for Vi t nker nyt og skaber holdbare lłsninger. Vi holder, hvad vi lover. Vi er nemme at komme i kontakt med, vi

Læs mere

Aftale for 2009 og 2010 mellem Randers Byr d og Omr de Kollektivhuset

Aftale for 2009 og 2010 mellem Randers Byr d og Omr de Kollektivhuset Aftale for 2009 og 2010 mellem Randers Byr d og Omr de Kollektivhuset 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers

Læs mere

Aftale for Perron

Aftale for Perron 1. Form l med aftalen Aftale for Perron 4 2011-12 Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med aftalestyringen

Læs mere

Udarbejdelsen af den nye frivilligpolitik er tidssat til 2. halv r Der sigtes mod en byr dsgodkendelse af politikken i december 2011.

Udarbejdelsen af den nye frivilligpolitik er tidssat til 2. halv r Der sigtes mod en byr dsgodkendelse af politikken i december 2011. Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 26. april 2011 Udf rdiget af: RHC Vedrłrende: Ny frivilligpolitik for Randers Kommune - tids- og procesplan Notatet sendes/sendt til: Socialudvalg

Læs mere

Bysekretariatet. Procesplan. Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby

Bysekretariatet. Procesplan. Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby Bysekretariatet Procesplan Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby 2013-2017 1 Indhold Indledning og baggrund...3 Helhedsplanens bidragsydere...3 Inddragelsesprocessen...3 Helhedsplanens

Læs mere

BEHANDLINGSOVERSIGT. Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr. Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009

BEHANDLINGSOVERSIGT. Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr. Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009 Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009 Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr Sagsnummer: 09/003384 Journalnummer: 16.08.36 P00 ResumØ

Læs mere

Notat. 8. maj konomiafdelingen

Notat. 8. maj konomiafdelingen Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 8. maj 2008 Udf rdiget af: Susanne Risager Clausen Vedrłrende: Ledelsesinformation: Behov for og krav til ledelsesinformation Notatet sendes/sendt

Læs mere

Indkłbsstrategi Randers Kommune

Indkłbsstrategi Randers Kommune Indkłbsstrategi 2011-2013 Randers Kommune 1. Vision for indkłbsomr det i Randers Kommune 3 2. Indledning 3 3. Udfordringer p indkłbsomr det i dag: 4 4. Strategiens 3 hovedelementer 5 1. Generelle tiltag

Læs mere

RANDERS KOMMUNE. Retningslinjer for bogfłringsprocessen

RANDERS KOMMUNE. Retningslinjer for bogfłringsprocessen RANDERS KOMMUNE Principper for łkonomistyring Retningslinjer for bogfłringsprocessen Randers Kommunes arbejdsprocesser skal tilrettel gges effektivt og understłttes af IT hvor dette er hensigtsm ssigt.

Læs mere

Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012

Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012 1 Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012 Hellig ndshuset Fritidscentret www.fritidscentret.dk 2 Indhold: 1. Form l med aftalen 2. Politiske visioner, m l og krav 3. Fritidscentret hvem

Læs mere

Der arbejdes videre med at słge midler til tv rg ende f lles arrangementer.

Der arbejdes videre med at słge midler til tv rg ende f lles arrangementer. Alkoholbehandlingen F lles arbejdsgrundlag for medarbejderne p aftaleenhederne M ls tning Medarbejdernes kendskab til hinandens arbejdsomr der og kompetencer udbygges for p den m de at skabe en st rkere

Læs mere

1. Organisation. Politisk forankres n rv rende samarbejdsaftale i Kultur- og Fritidsudvalget, der har ansvaret for idr tsomr det.

1. Organisation. Politisk forankres n rv rende samarbejdsaftale i Kultur- og Fritidsudvalget, der har ansvaret for idr tsomr det. Team Danmark og Randers Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til form l at fremme vilk rene for eliteidr t og herunder i s rdeleshed talentudvikling i Randers

Læs mere

Tirsdalens Skole AFTALE JUNI 2010

Tirsdalens Skole AFTALE JUNI 2010 Tirsdalens Skole AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Langeland Kommune. Ny skole som OPP. Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb

Langeland Kommune. Ny skole som OPP. Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb Langeland Kommune Ny skole som OPP Bilag 5 - Krav til Skolen og Grunden ved Aftalens ordin re udlłb September2008 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Aktivets tilstand ved ophłr...3 3. Lłbende tilstandsvurdering...3

Læs mere

Status p modersm lsundervisningen i Randers Kommune

Status p modersm lsundervisningen i Randers Kommune Status p modersm lsundervisningen i Randers Kommune Marts 2012 Randers Kommune Błrn, Skole og Kultur 1. Indledning Ifłlge folkeskolelovens 5 stk. 7 er Randers Kommune forpligtet til at tilbyde undervisning

Læs mere

Aftale for Rusmiddelcenter Randers

Aftale for Rusmiddelcenter Randers Aftale for Rusmiddelcenter Randers 2011-12 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l

Læs mere

Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres

Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres Hver eneste dag udfłrer rigtig mange mennesker en eller anden form for frivillig indsats,

Læs mere

Notat. Spłrgsm l vedrłrende genopretningsplanen til Byr dets spłrgetid juni Social- og arbejdsmarked

Notat. Spłrgsm l vedrłrende genopretningsplanen til Byr dets spłrgetid juni Social- og arbejdsmarked - 1 - Notat Forvaltning: Social- og arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 16. juni 2010 Udf rdiget af: Torben Rugholm Vedrłrende: Spłrgsm l vedrłrende genopretningsplanen til Byr dets spłrgetid Notatet sendes/sendt

Læs mere

Notat. 3. august Social & Arbejdsmarked. 1. Indledning.

Notat. 3. august Social & Arbejdsmarked. 1. Indledning. Notat Forvaltning: Social & Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 3. august 2010 Udf Vedrłrende: rdiget af: Anne-Mette Harbo Andersen ndring af lov om retssikkerhed og administration p det sociale omr de

Læs mere

Munkholmskolen AFTALE JUNI 2010

Munkholmskolen AFTALE JUNI 2010 Munkholmskolen AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution Platang rdens błrnehave og Randers Kommune.

Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution Platang rdens błrnehave og Randers Kommune. Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution Platang rdens błrnehave og Randers Kommune. Driftsoverenskomst mellem Randers Kommune og institutionsbestyrelsen for Platang rden beliggende Platanvej

Læs mere

Infanterivej 33 - familier

Infanterivej 33 - familier Infanterivej 33 - familier AFTALE 2011 2012 23. NOVEMBER 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune.

Læs mere

Pilotprojekt Naturpark Randers Fjord Oktober 2010

Pilotprojekt Naturpark Randers Fjord Oktober 2010 Projektbeskrivelse Form l og baggrund Randers Fjord har store naturm ssige v rdier, som udgłr et stort udviklingspotentiale. Derfor har Randers og Norddjurs Kommuner, LAG Randers, LAG Djursland, Visit

Læs mere

Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse

Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse Med afsæt i Byrådets beslutning om at arbejde målrettet på en samlet udvikling af Ebeltoft jf. Visions- og udviklingsplan for Ebeltoft

Læs mere

Samtidig blev det besluttet, at kommunens łvrige betalinger skulle analyseres n med henblik p eventuel optimering.

Samtidig blev det besluttet, at kommunens łvrige betalinger skulle analyseres n med henblik p eventuel optimering. Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 22. februar 2010 Udf rdiget af: Brian Hansen og Poul Hjłllund Vedrłrende: Optimering af ind- og udbetalinger Notatet sendes/sendt til: Direktionen

Læs mere

Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter 2009/2010

Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter 2009/2010 Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter /2010 1 Randers Kommunes digitaliseringsstrategi indeholder 3 indsatsomr der; Digital service og selvbetjening Digitalt lederskab og attraktive arbejdspladser

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune

Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune 2009-2011 1. Lovgrundlag Aftalen tager udgangspunkt i Lov nr. 602 af 24. juni 2005 om erhvervsfremme. Loven beskriver, at kommunerne

Læs mere

Opgaver i HR-teamet. 12. januar Randers Kommune

Opgaver i HR-teamet. 12. januar Randers Kommune Opgaver i HR-teamet 12. januar 2009 Randers Kommune Dagsorden Indledning ved Kresten Ulrik Nielsen - kaffe og rundstykker Pr sentation af HR-teamet Gennemgang af opgaver 1. halv r 2009 Dialog om HR-teamets

Læs mere

Bopladsen AFTALE NOVEMBER 2010

Bopladsen AFTALE NOVEMBER 2010 Bopladsen AFTALE 2011 2012 23. NOVEMBER 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

A-apoteket afgiver uden at tiltr de KFST s vurdering af sagen, men for at imłdekomme KFST s bet nkeligheder, fłlgende tilsagn:

A-apoteket afgiver uden at tiltr de KFST s vurdering af sagen, men for at imłdekomme KFST s bet nkeligheder, fłlgende tilsagn: Side 2 af 5 A-apoteket afgiver uden at tiltr de KFST s vurdering af sagen, men for at imłdekomme KFST s bet nkeligheder, fłlgende tilsagn: 2.1 A-apoteket tilbyder Uldum Apotek v/danji Bhanderi med Uldum

Læs mere

Notat. Ny strategi for den virksomhedsrettede aktivering. igangs ttelse af Nytteaktivering. 28. april 2011 S & A. Baggrund

Notat. Ny strategi for den virksomhedsrettede aktivering. igangs ttelse af Nytteaktivering. 28. april 2011 S & A. Baggrund Notat Forvaltning: S & A Dato: J.nr.: Br.nr.: 28. april 2011 Udf rdiget af: Ole Andersen Vedrłrende: Kommunens brug af virksomhedspraktikker og ans igangs ttelse af Nytteaktivering ttelse med lłntilskud

Læs mere

Sundhedspolitikken udarbejdes i overensstemmelse med de rammer, der centralt er beskrevet for udarbejdelse af de nye politikker.

Sundhedspolitikken udarbejdes i overensstemmelse med de rammer, der centralt er beskrevet for udarbejdelse af de nye politikker. Notat Forvaltning: Dato: Sundhed og ldre J.nr.: 23. januar 2011 Br.nr.: Udf rdiget af: Sundhedsteam, konsulenter og Lene Jensen Vedrłrende: Ny sundhedspolitik for Randers Kommune Notatet sendes/sendt til:

Læs mere

Orienteringsnotat vedrłrende tiltag p indkłbs- og udbudsomr det

Orienteringsnotat vedrłrende tiltag p indkłbs- og udbudsomr det Notat Forvaltning: konomi Dato: J.nr.: Br.nr.: Februar, 2011 Udf rdiget af: konomiafdelingen Vedrłrende: Orientering om tiltag p indkłbs- og udbudsomr det Notatet sendes/sendt til: Direktionen d. 24. februar

Læs mere

Forslag til kommissorium vedr. oprettelse af et kommunalt tilbud vedr. vederlagsfri fysioterapi.

Forslag til kommissorium vedr. oprettelse af et kommunalt tilbud vedr. vederlagsfri fysioterapi. Notat Forvaltning: Sundhed og ldre Dato: J.nr.: Br.nr.: 18. oktober 2010 Udf rdiget af: Lene Jensen Vedrłrende: Vederlagsfri fysioterapi - udkast til kommissorium Notatet sendes/sendt til: Udvalget for

Læs mere

Notat. Gaia Museums fremtidige organisering

Notat. Gaia Museums fremtidige organisering Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 11. maj 2011 Udf rdiget af: Anne E. Hegelund Vedrłrende: Gaia Museum Notatet sendes/sendt til: Direktionen, Gaia Museums bestyrelse, Socialudvalget

Læs mere

Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune

Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune Notat Forvaltning: Błrn og Skole Dato: J.nr.: Br.nr.: 12. marts 2010 Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune Notatet sendes/sendt

Læs mere

Notat. Vedr.: Open Source. Til: Direktionen. Den: /BH. Randers Kommune

Notat. Vedr.: Open Source. Til: Direktionen. Den: /BH. Randers Kommune Randers Kommune Notat Vedr.: Open Source Til: Direktionen Den: 6.9.2009/BH 1. Baggrund I forbindelse med drłftelse af forslag til digitaliseringsstrategi har direktionen bedt om en kort redegłrelse vedr.

Læs mere

Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR)

Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR) Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR) AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i

Læs mere

Ved opdelingen opereres der med fłlgende aktłrer ved udgiftsfordelingen:

Ved opdelingen opereres der med fłlgende aktłrer ved udgiftsfordelingen: Notat Forvaltning: Sundhed & ldre, sekretariatet Dato: J.nr.: Br.nr.: 11. oktober 2011 Udf rdiget af: Per Adelhart Christensen Vedrłrende: Drift af Thors Bakke, herunder parkeringsk lder. Notatet sendes/sendt

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v

Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v Bilag Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v rd Baggrund Daghłjskolen er en v sentlig aktłr i Randers Kommune indenfor afklaring af uddannelse og job for kommunens borgere. Med en

Læs mere

MUNKHOLMSKOLEN INDSKOLINGSMODELLEN P

MUNKHOLMSKOLEN INDSKOLINGSMODELLEN P INDSKOLINGSMODELLEN P MUNKHOLMSKOLEN Grundlaget for beskrivelsen er bl.a. Indskolingsmodel for folkeskolerne i Randers Kommune 10. november 2008. Af indledningen fremg r det s ledes Der eksisterer p nuv

Læs mere

Kommissorium for indfłrelse af ESDH system p personsagsomr det

Kommissorium for indfłrelse af ESDH system p personsagsomr det Notat Forvaltning: Błrn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: Br.nr.: 15. marts 2011 Udf rdiget af: Diana L bbert Pedersen (projektleder) Vedrłrende: Kommissorium for indfłrelse af ESDH system p personsagsomr

Læs mere

Rehabilitering af hjertepatienter. Evaluering af tilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter

Rehabilitering af hjertepatienter. Evaluering af tilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter Rehabilitering af hjertepatienter Evaluering af tilbud i 2009 1 Baggrund Mange af de personer, der lever med hjerte-/karsygdom, har alvorlige fysiske, psykiske og sociale fłlger af sygdommen. Risikoen

Læs mere

Randers Kommune har ved regeringsaftalen og indg else af overenskomsterne i 2008 f et tilfłrt midler som angivet i nedenst ende tabel.

Randers Kommune har ved regeringsaftalen og indg else af overenskomsterne i 2008 f et tilfłrt midler som angivet i nedenst ende tabel. Notat Forvaltning: Staben - Personale/HR Dato: J.nr.: Br.nr.: 20. november 2008 Udf rdiget af: Kenneth Thorsen Vedrłrende: Regeringsaftalen, Treparts-aftalen og nedl ggelse af den centrale uddannelsespulje.

Læs mere

Bilag A Tilbudsevalueringen

Bilag A Tilbudsevalueringen Bilag A Tilbudsevalueringen 1. TILDELINGSKRITERIET Tildelingskriteriet er bedste forhold mellem pris og kvalitet. Ordregiver vil i den forbindelse lægge følgende underkriterier til grund: 1) Kvalitet 45

Læs mere

Notat kr. i november Sundhed & ldre, sekretariatet. J.nr.: Br.nr.:

Notat kr. i november Sundhed & ldre, sekretariatet. J.nr.: Br.nr.: Notat Forvaltning: Sundhed & ldre, sekretariatet Dato: J.nr.: Br.nr.: 15. november 2011 Udf rdiget af: Per Adelhart Christensen Vedrłrende: Budgetfordelingsmodel p ldreomr det 2012. Notatet sendes/sendt

Læs mere

Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det

Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det 2009 1 Analyserapportens indhold Analyserapporten skal ifłlge den procedure om ledelsens evaluering (S 4.1) indeholde: 1. Analyse

Læs mere

Lederudvikling. Randers Kommune

Lederudvikling. Randers Kommune Lederudvikling 2009 2010 2011 2012 Randers Kommune Lederudviklingsprogram Ledelse i Randers Kommune Der stilles i dag større krav end nogensinde til ledere i den offentlige sektor. Som leder skal man ikke

Læs mere

Social og Arbejdsmarked 2011/12

Social og Arbejdsmarked 2011/12 Baggrund Hvad er baggrunden for at udarbejde en kanalstrategi? Handlingsplanen for kommunernes digitale strategi (fremover ben vnt FKH) er offentliggjort. Handlingsplanen indeholder 32 f lleskommunale

Læs mere

Aftale for mellem Randers Byråd og De socialpsykiatriske Tilbud

Aftale for mellem Randers Byråd og De socialpsykiatriske Tilbud Aftale for 2011 2012 mellem Randers Byråd og De socialpsykiatriske Tilbud 1 Aftale med de socialpsykiatriske tilbud for 2011/12 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar

Læs mere

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 15. maj 2019 A (borgmester i Læsø Kommune og medlem af bestyrelsen i Færgeselskabet Læsø K/S), B (medlem af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Lederudvikling. Randers Kommune

Lederudvikling. Randers Kommune Lederudvikling 2010 2011 2012 Randers Kommune Pjece om lederudvikling Pjece om lederudvikling Pjecen om lederudvikling i Randers Kommune er udarbejdet af Personale og HR, december 2009. Pjecen er udsendt

Læs mere

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 6. juni 2017 Stillet af: Anna Ehrenreich (V) Besvarelse udsendt den: 10. juli 2017

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 6. juni 2017 Stillet af: Anna Ehrenreich (V) Besvarelse udsendt den: 10. juli 2017 Center for Økonomi Budget og Analyse Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød POLITIKERSPØRGSMÅL Opgang Blok C Afsnit 1. sal Telefon 38 66 50 00 Direkte 3866 5998 Mail oekonomi@regionh.dk Web www.regionh.dk

Læs mere

strategiplan for anbringelsesomr det

strategiplan for anbringelsesomr det i m l strategiplan for anbringelsesomr det 2010-2013 Baggrund I forbindelse med budgetforliget for 2010-2013 blev der vedtaget en łkonomisk ramme for familiesager vedrłrende anbringelser af błrn og unge

Læs mere

Notat. 1. juni 2011 11/003134

Notat. 1. juni 2011 11/003134 Notat Forvaltning: Politik, Kommunikation og Digital service Błrn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: Br.nr.: 1. juni 2011 11/003134 Udf rdiget af: Vedrłrende: Udbudsplan for kłrselsomr det Notatet sendes/sendt

Læs mere

Vedt gt for styrelsen af Randers Kommunes skolev sen

Vedt gt for styrelsen af Randers Kommunes skolev sen Vedt gt for styrelsen af Randers Kommunes skolev sen Kapitel 1: Indledning Det fłlger af folkeskolelovens 41, jf. lovbekendtgłrelse nr. 393 af 26. maj 2005, at kommunalbestyrelsen efter indhentet udtalelse

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 1.2-2 for et omr de til centerform l ved stergade og Młllevej i Assens, Assens Kommunes sags id: 10135670

Forslag til lokalplan nr. 1.2-2 for et omr de til centerform l ved stergade og Młllevej i Assens, Assens Kommunes sags id: 10135670 Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Thomas Stampe Advokat J.nr. 023310-0097 ham! Sendt pr. e-mail (assensassens.dk ) T - -45 7227 33 01 thst@bechbruun.com 12. januar 2011 Forslag til lokalplan

Læs mere

Błrnehaven Tagrenden. aftale 2009 2010 12.09 2008

Błrnehaven Tagrenden. aftale 2009 2010 12.09 2008 Błrnehaven Tagrenden aftale 2009 2010 12.09 2008 1 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

- hvad de manglende muligheder betyder for sagsbehandlingen - hvilke łkonomiske konsekvenser, de manglende muligheder har for Randers

- hvad de manglende muligheder betyder for sagsbehandlingen - hvilke łkonomiske konsekvenser, de manglende muligheder har for Randers Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 2. november 2011 Udf rdiget af: TR Vedrłrende: Status for genopretningsplanen p psykiatri- og handicap Notatet sendes/sendt til: Socialudvalget

Læs mere

Firkløverskolen AFTALE JUNI 2010

Firkløverskolen AFTALE JUNI 2010 Firkløverskolen AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeanl A.m.b.a. UDSKIFTNING AF GASMOTOR- GENERATORANL G

Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeanl A.m.b.a. UDSKIFTNING AF GASMOTOR- GENERATORANL G Randers Kommune Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeanl A.m.b.a. g UDSKIFTNING AF GASMOTOR- GENERATORANL G Projektforslag i henhold til Varmeforsyningsloven Lovliggłrelse af eksisterende anl g September 2009

Læs mere

Kravspecifikationer til private dagtilbud i Randers Kommune

Kravspecifikationer til private dagtilbud i Randers Kommune Kravspecifikationer til private dagtilbud i Randers Kommune 1 Kravspecifikationer til private dagtilbud i Randers Kommune Indledning Det er muligt for organisationer, for ldre, virksomheder og andre interesserede,

Læs mere

Tekst sendes til i emnefeltet skrives til djłfbladet 16. januar 09.

Tekst sendes til i emnefeltet skrives til djłfbladet 16. januar 09. Notat Forvaltning: Personale og HR afdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 14. januar 2009 Udf rdiget af: Anne D. Iversen - Personale og HR Vedrłrende: Ans ttelse af sikkerhedsleder Notatet sendes/sendt til: Personale

Læs mere

Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne.

Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne. Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne. 1 Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste Omr de Randers kommune skal yde d kning af hel eller delvis

Læs mere

Kommuneplan (styringsliste pr. januar 2010) Rev

Kommuneplan (styringsliste pr. januar 2010) Rev Kommuneplan 2009-13 (styringsliste pr. januar 2010) Rev. 140110 Nr. Opgave (jf. kommuneplan med vedtagne ndringsforslag m.m.) 1 Gyldig vedtagelse af kommuneplan 2009 Afklaring af procedure for gyldig vedtagelse

Læs mere

Service Level Agreement (SLA) Standardaftale

Service Level Agreement (SLA) Standardaftale Service Level Agreement (SLA) Standardaftale Vedrłrende drift og support af IT-services mellem Randers Kommunes forvaltninger og institutioner og Randers Kommunes IT-afdeling Randers Kommune, Laksetorvet,

Læs mere

Evaluering af aftaler 2009/2010

Evaluering af aftaler 2009/2010 Evaluering af aftaler 2009/2010 1. Kvalitetsmodellen p det sociale omr de M ls tning Sikre systemisk dokumentation. Kontinuerlig faglig udvikling og l ring Dokumentation for indsats, resultater og effekt

Læs mere

Aftale om vidensamarbejde mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet

Aftale om vidensamarbejde mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet Aftale om vidensamarbejde mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet Aftalens parter Aftalen er indg et mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet (AAU). Aftaleperiode Aftalen g lder for juni 2012

Læs mere

Aftale for Alkoholbehandlingen

Aftale for Alkoholbehandlingen 1. Form l med aftalen Aftale for Alkoholbehandlingen 2011-12 Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med

Læs mere

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling

Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af Bleer med bevilling Vejledning til ældre- og handicapråd vedr. høring af udbudsmaterialet i forbindelse med udbud af 50.96 Bleer med bevilling Indholdsfortegnelse Hvem er SKI?... 2 Udbud af bleer... 2 Inddragelse af repræsentanter

Læs mere

- 1 - Udf rdiget af: Ole Andersen Vedrłrende: Spłrgsm l fra Det Radikale Venstre i Randers vedr. aktivering af ledige

- 1 - Udf rdiget af: Ole Andersen Vedrłrende: Spłrgsm l fra Det Radikale Venstre i Randers vedr. aktivering af ledige - 1 - Notat Forvaltning: Social- og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 27. august 2010 Udf rdiget af: Ole Andersen Vedrłrende: Spłrgsm l fra Det Radikale Venstre i Randers vedr. aktivering af ledige Notatet

Læs mere

Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst.

Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst. Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst. Hłringsafgiver Hłringssvar Forvaltningens forslag til ndring 1 Dansk Industri 1. Efterlyser

Læs mere

Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014

Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014 Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014 Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med

Læs mere

Model til ansłgning om LBR midler Mor skal p arbejde. 1. Ansłger af projektet. SoftAdvice ApS Randersvej rhus N.

Model til ansłgning om LBR midler Mor skal p arbejde. 1. Ansłger af projektet. SoftAdvice ApS Randersvej rhus N. Model til ansłgning om LBR midler 2012 Mor skal p arbejde 1. Ansłger af projektet SoftAdvice ApS Randersvej 202 8200 rhus N. Kontaktperson: Afdelingsleder Marianne Birkeslund Tlf.: 24 87 77 32 Mail: mb@softadvice.dk

Læs mere

Notat. Weborganisering. Portalkonceptet. Kommunikation 10/

Notat. Weborganisering. Portalkonceptet. Kommunikation 10/ Notat Forvaltning: Dato: 22. november 2010 Dokumentnr.: Kommunikation 10/003241-1 Afsender: Jan Hyldgaard Engrob Vedrłrende: Weborganisering Notat sendes/sendt til: Karen Balling Radmer Weborganisering

Læs mere

Retningslinjer for udbud og udlicitering i Randers Kommune.

Retningslinjer for udbud og udlicitering i Randers Kommune. Retningslinjer for udbud og udlicitering i Randers Kommune. Revideret udgave - marts 2009 1 L sevejledning: Principper og retningslinjer for indkłb og udbud i Randers Kommune er beskrevet i flere niveauer:

Læs mere

Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune

Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune Notat Forvaltning: Dato: 18. januar 2011 Dokumentnr.: Social og Arbejdsmarked 11/000402-2 Afsender: Helle Bonde Vedrłrende: Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune

Læs mere

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet.

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. 1 Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet Omr de Lovgrundlag: Forebyggelse ift. błrn og unge med nedsat funktionsevne Stłtte fra familiekonsulent-teamet

Læs mere

En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling. April 2009

En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling. April 2009 En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling April 2009 1 1. Indledning 3 1.1 Evaluering 3 1.2 Evalueringsdesign og struktur 3 2. Brugerinddragelse I Kvalitetsvurderingen (BIKVA modellen)

Læs mere

rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: Udmłntning af afsatte midler til kompetenceudvikling (trepartsaftalen)

rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: Udmłntning af afsatte midler til kompetenceudvikling (trepartsaftalen) Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 12. juni 2009 Udf rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: Udmłntning af afsatte midler til kompetenceudvikling (trepartsaftalen) Notatet sendes/sendt

Læs mere

Psykiatriplan for Randers Kommune

Psykiatriplan for Randers Kommune Psykiatriplan for Randers Kommune Med fokus p fremtidens udfordringer og ny viden Procesplan Side 1 af 12 Psykiatriplan for Randers Kommune - Med fokus p fremtidens udfordringer og ny viden Procesplan

Læs mere

Budget 2010 Randers Spildevand A/S

Budget 2010 Randers Spildevand A/S Budget 2010 Randers Spildevand A/S Ajourfłrt ud fra bestyrelsesmłde den 30. oktober 2009 Indholdsfortegnelse 1. 2. side Indledning 1 Driftsbudget 1 2.1. Driftsomkostninger 1 2.2. Driftsindt gter 4 3. Likviditetsbudget

Læs mere

Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter

Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter Oplysninger om ansłger Hłrninghus SI Langgade 52 B; Hłrning 8960 Randers S SE nr. 28219911 Mail aage@aagemathiesen.dk/ hsb@randers.dk www.hoerninghus.dk

Læs mere

OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE. Aftale for mellem. Randers byr d. Omr de Kildevang

OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE. Aftale for mellem. Randers byr d. Omr de Kildevang OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE Aftale for 2009-2010 mellem Randers byr d og Omr de Kildevang OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar

Læs mere

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE Ændring af valgperiode for bestyrelsesposter Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk

Læs mere

Østjysk Ledelsesakademi

Østjysk Ledelsesakademi Østjysk Ledelsesakademi Annoncering af udbud af DOL-valgmoduler og specialemodul i kommunerne Favrskov, Mariagerfjord, Norddjurs, Randers og Syddjurs. Indledning Kommunerne er gået sammen om etableringen

Læs mere

Notat. 17. november Kultur og Borgerservice. Indledning

Notat. 17. november Kultur og Borgerservice. Indledning Notat Forvaltning: Kultur og Borgerservice Dato: J.nr.: Br.nr.: 17. november 2009 Udf rdiget af: Lone Beltoft Clausen Vedrłrende: Budget 2010-2013 - forslag til budgetomplaceringer Notatet sendes/sendt

Læs mere