Salget er afsluttet Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby. I Ja

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salget er afsluttet Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby. I Ja"

Transkript

1 Økonomiudvalget Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Salg af Sydbyen Alle 9 boliggrunde i Ørnestens Vænge, der blev udbudt til salg i foråret 2015, er blevet solgt. Fem af U Ja 0 grundene er først overtaget i. I Ja Salget er afsluttet Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby Mountain Top ønsker at købe arealet af kommunen. Der er budgetteret med en indtægt på 1,560 mio. kr. i Beløbet til udgifter i forbindelse med salget søges U Nej overført til Salg af Salget er afsluttet, og indtægtet landbrugsjord ved ved salget er modtaget. Højagergaard I Ja Vinge - U Nej erne i vedr. Vingeprojektet Byggemodning og salg af grunde I Nej på samlet 57 mio. kr. er anvendt til byggemodningsaktiviteter i Deltakvarteret og til processen omkring Vinge Centrum er der afholdt udgifter til rådgivere og projektering. Mindreforrbuget på 2,413 mio. kr. søges overført til erne på 23,1 mio. kr. vedrører hovedsaglig salg af byggegrunde til parcel- og rækkehuse i Deltakvarteret. De budgetlagte indtægter vedr. salg af Vinge Centrum overføres ikke, men der vil i stedet blive søgt en tillægsbevilling på det aftalte beløb i en særskilt sag til politisk behandling. Det overførte beløb til 2017 på - 6,200 mio. kr. vedr. salg af byggegrunde.

2 Økonomiudvalget Køb af jord i Vinge Salg af Engledsvej 2, Slangerup Vinge - Køb af areal A og B Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Beløbet er anvendet til køb af jord i Vinge. Købet er afsluttet i U Ja. 0 Engledsvej 2 er solgt pr. 1. november. Men der mangler U Nej fortsat en indtægt på 0,110 mio. kr og afregning for udgifter til mæglersalær som først forfalder i I Nej Der er bevilget 3,3 mio. kr. til køb af areal i Vinge. Arealet købes først primo U Nej Gl. Slangerupvej 5 er overtaget af Køb af kommunen i, men Dalvejen 7 Dalvejen 7 og købes først i Gl. Slangerupvej 5 U Nej Køb af Gl. Dalvejen 3 er overtaget i december Slangerupvej 9 og. Slangerupvej 9 handles først Dalvejen 3 - Vinge U Nej først primo Beløbet anvendes til nedrivning af den gamle Oppe-Sundby skole Salg af tidl. Beløbet overføres til Oppe-Sundby Skole U Nej Total ('') Total ('') Total ('Netto')

3 Uddannelsesudvalget Ådalens skole Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Renovering af Ådalens skole er ved at være afsluttet. Merforbruget på 4,609 mio. kr. finansieres af det U Nej afsatte rådighedsbeløb i Solbakkeskolens Beløbet er anvendt til indretning af anlægspulje U Ja 0 lokaler. Projektet er afsluttet Folkeskolereform - De fysiske rammer Voldgiftssag - Marienlystskolen Opdatering af udearealerne Slangerup Skoles anlægspulje Flytning af heldagsskole til Ferslev Skole U Ja Beløbet er anvendt til forberedelsespladser, herunder IT 0 udstyr. Projektet er afsluttet. Kommunen er blevet pålagt at betale 0,4 mio. kr. Ydermere er der anvendt udgifter til syn og skøn samt honorar til advokat. Merforbruget overføres til 2017, hvor der vil søges en tillægsbevilling på 0,549 mio. kr. som dækker merforbruget i og udgifterne i U Nej Projektet på Fjordlandsskolen er afsluttet, men der overføres U Nej kr. til Jægerspris skole som skal anvendes til etablering af spejlvæg I Ja 0 med tilhørende højtalerinstallation. Beløbet er anvendt til bl.a. legeplads og redskaber. U Ja 0 I forbindelse med flytning af heldagsskole til Freslev Skole, er der givet en anlægsbevilling til en mindre ombygning af skolen. Projektet er afsluttet. Der mangler at blive sat en væg op, der overføres derfor 0,150 mio. kr. til 2017., resten lægges i U Nej kassen.

4 Uddannelsesudvalget Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Ådalen afd. Beløbet er anvendt til indretning af Nord SFO anlægspulje U Ja lokaler. Projektet er afsluttet SFO Solbakkeskolen Beløbet er anvendt til færdiggørelse af legeplads. Anlægspulje U Ja SFO Græse Projektet er afsluttet. Bakkeby Anlægspulje U Ja Nye børnehuse i Skibby Der er i perioden afsat samlet 34,2 mio. kr. til opførelse af 2 U Nej nye børnehuse i Skibby. Ydermere blev der afsat 0,2 mio. kr. i 2015 til igangsættelse af projektet. Kommunen har fået en lånedispensation på 10,8 mio. kr. til opførelse af det første børnehus, som ventes at stå færdigt i Beløbet i er anvendt til projektering og køb af jord Installation af fibernet i alle børnehuse Fasangårdenkøb af transportmiddel U Nej I Ja 0 Total ('') Total ('') Total ('Netto') Der er afsat 1,219 mio. kr. i og 1,146 mio. kr. i 2017 til installation af fibernet i alle børnehuse. Projektet er afsluttet. et på kr. dækker et underskud fra 2015 til køb af bus.

5 Fritidsudvalget Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Fællessted Beløbet er anvendt til nye brusere i U Ja 0 Slangerup svømmehal Idrætsfacilitetspulj U Nej Der var afsat 2,121 mio. kr. i til investeringer i faciliteter på idrætsområdet. Derudover er der overført 0,365 mio. kr. fra Budgettet er anvendt til en lang række delprojekter på idrætsområdet, der løbende er blevet udmøntes af Fritidsudvalget Samlet idrætsområde U Nej I budgetperioden 2020 er der afsat bruttoudgifter på 131,1 mio. kr. til etablering af et samlet idrætsområde, bestående af en række sportsfaciliteter ved Ådalens Skole. I første omgang indledes arbejdet med etablering af nye svømmefaciliteter, som afløser for den gamle svømmehal på Odinsvej. Derudover skal der etableres kunstgræsbane samt fodboldbaner som erstatning for de eksisterende baner på Bjergvej, ved Gl. Oppe Sundby Skole og banerne ved Pedershave Omsorgscenter. I er beløbet anvendt til Jordundersøgelser samt planlægning af projektet.

6 Fritidsudvalget Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Nyt hovedbibliotek, Fioma Der er i perioden 2019 samlet afsat 41,0 mio. kr. til etablering af nyt hovedbibliotek i Frederikssund. Biblioteket skal opføres på Fioma grunden og udvikles i samarbejde med private investorer. I er beløbet anvendt U Nej til opstart af projektet Kulturhuset El-værket Beløbet er anvendt til et nyt tag til Kulturhuset El værket. Projektet er U Ja 0 afsluttet Frederikssund Friluftsscene U Nej Beløbet er overført til 2017 ved en 0 budgetopfølgningssag i Kulturhuset Pyramiden U Ja Beløbet er anvendt til 0 køkkenskabe. Total ('') Total ('Netto')

7 Sundhedsudvalget Tandplejen Støttecentret Spiren Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar I forbindelse med overførelsessagen, blev der overført et overskud på driften i 2015 til anlæg i, som er anvendt til U Ja 0 indretning af nye lokaler. Der blev i givet en anlægsbevilling på 0,315 mio. kr. i til istandsættelse af Bakketoppen. U Ja 0 Projektet er afsluttet. Total ('') Total ('Netto')

8 Velfærdsudvalget Renovering af boligerne på Nordhøj Samling af træningsenheden på Solgården og Nordhøj Ombygning af de Tre Ege Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Der er i givet en tillægsbevilling på 2,490 mio. kr. til renovering af Nordhøj, så boligerne kunne anvendes til flygtningeboliger. Renoveringen er afsluttet og U Ja 0 boligerne er taget i brug. Træningsenheden samles fra fire til to lokationer. På Solgården og Nordhøj er de gamle produktionskøkkener ombygget til træningssale, undersøgelsesrum og administrationslokaler. På Nordhøj indgår endvidere det daværende vaskeri i ombygningen. Ved at samle Træningsenhedens aktiviteter og medarbejdere på to lokationer sikres en større robusthed, mere fleksibilitet og bedre ressourceudnyttelse. Projektet er afsluttet. U Ja 0 På omsorgscenteret De Tre Ege var der i afsat 0,900 mio. kr. til ombygning af Afdeling C. Projektet består af tre dele: Den nuværende sygeplejeklinik, skal etableres mere hensigtsmæssigt på en central og tilgængelig placering på omsorgscenteret. Fællesarealerne i afdelingen istandsættes og optimeres, blandt andet ved anvendelse af sygeplejeklinikkens nuværende lokaler. Endelig etableres en udestue i forlængelse af afdelingen. Projektet forventes først U Nej gennemført i 2017.

9 Velfærdsudvalget Pedershave etape II -servicearealer Nyt nøglesystem Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Budget og udgifter til etableringen af den kommunale del (servicearealer) ifm. etablering af yderligere 36 plejeboliger ved Pedershave Omsorgscenter. Byggeprocessen forløber som planlagt, og overdragelse af byggeriet til kommunen forventes ultimo februar Merforbruget finansieres af det afsatte rådighedsbeløb i U Nej Beløbet skal anvendes til et elektronisk nøglesystem til borgere i eget hjem. Nøgler bevilges til borgere, som ikke selv er i stand til at lukke hjemmepleje og sygepleje ind i hjemmet, når de har brug for hjælp. Projektet gennemføres først i U Nej 2017, så beløbet søges overført Projektet er afsluttet Etablering af yderligere plejeboliger ved Tolleruphøj U Ja Inventar til udbygning af Pedershave Pedershave, udeområde U Nej U Nej Beløbet skal anvendes til inventar, heriblandt køb af senge til 36 boliger, møbler til spisestuerne og fællessalen, service ide nye køkkener, kontormøbler og IT inventar. Restbudgettet søges overført til Beløbet er afsat til anlægning af sti ved Pedershave. Beløbet søges overført til 2017.

10 Velfærdsudvalget Huslejefinansierede Pedershave etape II - boligarealer Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar U Nej Budget og udgifter til etableringen af den kommunale del (servicearealer) ifm. etablering af yderligere 36 plejeboliger ved Pedershave Omsorgscenter. Byggeprocessen forløber som planlagt, og overdragelse af byggeriet til kommunen forventes ultimo februar Skattefinansierede udgifter Huslejefinansierede udgifter Total ('Netto')

11 Teknisk Udvalg Byggemodning af Sydbyen Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Beløbet er bl.a. anvendt til gassikring af Ørnestensbjerget. Projektet er ikke afsluttet og merforbruget overføres til 2017, hvor der vil blive søgt en tillægsbevilling til færdiggørelse af projektet Energimærkning af bygninger U Nej Beløbet er anvendt til at fortsatte arbejdet med energimærkning af kommunale bygninger. Projektet er afsluttet. U Ja Energiinvesteringe Der er afsat samlet 17,413 mio. kr. i perioden 2019 til investeringer vedr. ombygninger og øvrige foranstaltninger til U Nej nedbringelse af energiforbruget i kommunale ejendomme samt etablering af solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger. Der overføres 0,956 mio. kr. til 2017 og 1,000 mio. kr. til Installation af energimålere I Ja 0 Beløbet skal anvendes til oprettelse af bimålere i forbindelse med planlægning af energiinvesteringer. U Nej

12 Teknisk Udvalg Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Skadeforebyggelse - Sikringstiltag Der er i afsat 4,750 mio. kr. og i 2017 afsat 4,900 mio. kr. til skadeforebyggelse. Beløbet skal anvendes til opsætning af ABA (Automatisk Brand Alarmeringsanlæg) på alle skoler og alle haller, placering afaffaldscontainere væk fra faste bygninger, halvtage, termografere el tavler i kommunes bygninger og udskiftning til godkendte låse. U Nej Ejendomsrenoverin Der er i givet en tillægsbevilling på 7,0 mio. kr. til renovering af kommunale ejendomme. U Ja Renovering af badebroer U Nej Beløbet er overført til 2017 ved en budgetopfølgningssag i Strande, toiletforh Beløbet skal anvendes til U Nej opførelse af toiletter. Mangler fortsat enighed blandt lodsejerne, beløbet overføres til Sillebro Ådal - Projekt grøn velfærd Beløbet i er anvendt til etablering af toiletter på stedet. Restbudgettet skal anvendes til opførsel af shelter i U Nej Andekær - Kulhuse Beløbet er anvendt til rørledning på postrenden, ombygning af p-plads og regnvandsbassin. Projektet er U Ja afsluttet 0

13 Teknisk Udvalg Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Klimatilpasningsplanen - diger (og anden kystsikring) Beløbet er anvendt til indkøb af beredskab overfor oversvømmelser primært watertubes men også SMS service til direkte information af berørte borgere. Arbejdet med U Nej kystsikring fortsætter i Teknisk Udvalgs Anlægspulje Der var i afsat 3,585 mio. kr. til anlægsarbejder på veje, stier m.v., der udmøntes af Teknisk Udvalg. Ydermere er der overført 0,617 kr. fra 2015 til. Projekterne er bl.a. relateret til trafiksikkerhed, ændret vejføring, heller, vejbump, vejafvanding o. lign. U Nej Stianlæg - Fjordsti Der er i og 2017 samlet afsat 1,758 mio. kr. til videreførelse af fjordstien fra Skuldelev til kommunegrænsen mod Lejre. U Nej Gadebelysning - eget tilbagekøb Beløbet er anvendt til udskiftning af belysningsarmaturer på en del af masterne. Projektet er blevet forsinket p.g.a. forløbet af U Nej udbudsprocessen vedr. indkøb af armaturer. Moderniseringen af armatur er mere omfattende end først forventet og der blev således givet en tillægsbevilling på 2,474 mio. kr. i til færdiggørelse af projektet, som forventes afsluttet medio I Ja 0

14 Teknisk Udvalg Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar STENKAJEN- STIER OG Projektet er afsluttet og beløbet er anvendt til landinspektør. FJERNELSE AF VEJ U Ja Anlæg af supercyk Beløbet er anvendt til udvidelse U Nej af stålbroen. Vejdirektoratet finansiere 40 % af broen. I Nej Omprofilering af projektet er afsluttet. Kocksvej U Ja Tilslutninger til Fjordforbindelsen Ved etableringen af Fjordforbindelsen har kommunen U Nej afholde udgifter til tilslutningsanlæg ved Marbækvej. Ydermere er der blivet købt jord og ejendomme. I Nej Pulje til etablering af cykelstier Istandsættelse af Færgevej Genopretning af fortove U Nej U Nej U Ja Der er afsat en pulje på samlet 12,4 mio. kr. i perioden 2019 til etablering af cykelstier. Beløbet anvendes til at forbedre forholdene for cyklister i kommunen. Der er afsat 0,200 mio. kr. i, 4,436 mio. kr. i 2017 og 4,600 mio. kr. i 2018 til istandsættelse af Færgevej. En række fortove i Frederikssund Kommune er i dårlig vedligeholdelsesmæssig stand. Der var i afsat 2,032 mio. kr. til at sikre genopretning af de dårligste fortove.

15 Teknisk Udvalg Hannelundsvej/Møllevej - trafiksikkerhed Fremtidens brugertransport - trafiksanering Projektforslag - kultur og havnebad Restbudget Afsluttet Overførsel Kommentar Møllevej anvendes af mange skoleelever til og fra Jægerspris Skole, og den meget trafik på vejen U Ja 0 har givet behov for øget trafiksikkerhed. Der er i anvendt 5,833 mio. kr. til at forbedre trafiksikkerheden ved etablering af venstresvingsbane og hævede flader på Møllevej. I Ja 0 U Nej Beløbet skal anvendes til at undersøge om der skal laves flere tiltag. Beløbet anvendes primo A.P. Møller fonden har bevilget 8.2 mio. kr. til projektet, mens Friluftsrådet har givet tilsagn om støtte på kr. Den videre proces med tilvejebringelse af plangrundlag mv. igangsættes nu. U Nej Total ('') Total ('') Total ('Netto')

Forslag til tillægsbevilling. Bemærkninger Byggemodning U

Forslag til tillægsbevilling. Bemærkninger Byggemodning U Teknisk dvalg dgift 002023 Byggemodning Beløbet skal anvendes til gassikring ved af Sydbyen 2.226.958 309.679 1.917.279 2.226.958 Ørnestensbjerget. 010011 Energimærkning af bygninger Der er afsat 0,048

Læs mere

Forslag til tillægsbevilinger. Bemærkninger (209;004086) Byggemodning af

Forslag til tillægsbevilinger. Bemærkninger (209;004086) Byggemodning af 002023 (209;004086) Byggemodning af Merudgiften skal anvendes til gassikring ved Ørnestensbjerget. Sydbyen U -77.327 226.958-304.285 2.304.285 2.226.958 010011 Energimærkning af bygninger 010012 Energiinvesteringer

Læs mere

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2016. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Regnskab U Nej U Nej I

Regnskab U Nej U Nej I 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere U 0 985.129 715.838 269.291 Nej 269.291 U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 Nej 275.159 I 0 0-241.614 241.614

Læs mere

Forslag til tillægsbelling

Forslag til tillægsbelling 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere 010017 Understøtning af byliv og detailhandel i kommunens fire hovedbyer tet udgør et merforbrug i 2016 som

Læs mere

Regnskab 2017 U I U U

Regnskab 2017 U I U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010013 Installation af energimålere U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 I 0 0-241.614 241.614 U 0 32.810 0 32.810 erne anvendes til gassikring af Ørnestensbjerget og til

Læs mere

U U

U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere 010017 Understøtning af byliv og detailhandel i kommunens fire hovedbyer Korr. U 985.129 507.558 477.571 985.129

Læs mere

Investeringsoversigt

Investeringsoversigt Investeringsoversigt 2017-2021 4. september 2017 Budget* 2017 2018 2019 2020 2021 Økonomiudvalget Udg. 71.182 65.258 68.158 99.467 87.895 Indt. 252.897 21.585 66.073 151.310 83.550 Vinge Byggemodning og

Læs mere

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen:

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen: Oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015. Anlægsprojekter afsat i budget 2015 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2015. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018 Oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 I dette notat fremlægges anlægsbudgettet for 2015-2018 som det foreligger juni 2014 på baggrund af vedtagelsen af budgettet for 2014 med overslagsårene 2015-2017. I

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014. Anlægsprojekter afsat i budget 2014 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2014. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Regnskab 2015 restbudget Afsluttet Overførsler Kommentar Salg af Sydbyen. Økonomiudvalget Budget 2015

Regnskab 2015 restbudget Afsluttet Overførsler Kommentar Salg af Sydbyen. Økonomiudvalget Budget 2015 Økonomiudvalget Budget 2015 002022 Salg af Sydbyen Alle 9 boliggrunde er solgt ved første udbud i foråret 2015. -4.204.000-3.776.818-427.182 Nej -427.182 Det samlede indtægtsprovenue ekskl. moms svarer

Læs mere

Oplæg til anlægsbudget for efter sommerens budgetopfølgning

Oplæg til anlægsbudget for efter sommerens budgetopfølgning Oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

NOTAT Journal nr. Drift Sagsbehandler

NOTAT Journal nr. Drift Sagsbehandler Overførsler 2016 på drift og anlæg Økonomi og udvikling har sammen med fagområderne gennemgået årets på drift og anlæg i 2016 med henblik på en opgørelse af ets konsekvens for overførsler til efterfølgende

Læs mere

Regnskab U Nej 0. U Nej I Nej

Regnskab U Nej 0. U Nej I Nej 002020 Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris 003004 Salg af jord i Slangerup ved Raasigvangen U 5.600.000 5.600.000 5.657.430-57.430 Nej 0 U 0 10.000 4.000

Læs mere

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 002020 Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris 003004 Salg af jord i Slangerup ved Raasigvangen 003008 Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby 003026 Vinge - Byggemodning

Læs mere

Oversigt over bevillinger i budget 2015

Oversigt over bevillinger i budget 2015 Oversigt over bevillinger i budget 2015 Kommunens bevillingsniveau er fastsat i kommunens "principper for økonomistyring". Bevillingsniveauet tager udgangspunkt i at samtlige kommunens udgiftsområder er

Læs mere

NOTAT. 22. marts Journal nr Ø Sagsbehandler CSHAN

NOTAT. 22. marts Journal nr Ø Sagsbehandler CSHAN Overførsler 2017 på drift og anlæg Økonomi og udvikling har sammen med fagområderne gennemgået årets på drift og anlæg i 2017 med henblik på en opgørelse af ets konsekvens for overførsler til efterfølgende

Læs mere

I Salg af erhvervsgrund, Salget er ikke gennemført, indtægtsbudgettet overføres til 2015.

I Salg af erhvervsgrund, Salget er ikke gennemført, indtægtsbudgettet overføres til 2015. Udgifter/indtægter Budget 2014 Forbrug 2014 Restbudget Overførsler U Samtlige udvalg - I alt 140.216.775 116.049.050 24.167.725 25.295.288 I -28.471.298-21.481.747-6.989.551-8.431.990 Udgifter/indtægter

Læs mere

Oplæg til anlægsoversigt for efter budgetgennemgang juni-august 2013

Oplæg til anlægsoversigt for efter budgetgennemgang juni-august 2013 Oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 efter budgetgennemgang juni-august 2013 I dette notat præsenteres et revideret oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 efter den seneste budgetgennemgang af kommunens

Læs mere

Økonomisk status pr. 31. maj 2019

Økonomisk status pr. 31. maj 2019 Økonomisk status pr. 31. maj Alle beløb i 1.000 kr. - = indtægt/overskud / + = udgift/underskud Vedtaget Adm. skøn s % indevær. år ifht. vedt. s % indevær. år ifht. korr. adm. s % sidste år Skatter, tilskud

Læs mere

Halvårsregnskab 2015

Halvårsregnskab 2015 Halvårsregnskab 2015 Regnskabsopgørelse pr. 30-06-2015 Alle beløb i 1.000 kr. Vedtaget Omplac og Korrigeret Halvårs Forventet Afvigelse - = indtægt/overskud / + = udgift/underskud budget 2015 till. bev.

Læs mere

Tillægsbevilling. Nyt korr. Budget I I U

Tillægsbevilling. Nyt korr. Budget I I U 002040 Vinge forberedelse af grundsalg 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris D. 30. maj blev der givet en tillægsbevilling til det videre arbejde med forberedelserne for grundsalg herunder afklaring

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24.

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010 Til: Økonomiudvalget Dato: 24. februar 2010 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Journalnr.: 10/4568 Følgende

Læs mere

De væsentligste pointer til brug for kommunens budgetlægning på anlæg er følgende:

De væsentligste pointer til brug for kommunens budgetlægning på anlæg er følgende: Oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017 I dette notat præsenteres et oplæg til anlægsoversigt for 2014-2017, der kan danne udgangspunkt for den videre budgetlægning af kommunens anlægsaktiviteter for 2014

Læs mere

Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg

Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg Beskrivelse af nye forslag til anlæg samt eksisterende anlæg Høring om budget 2014-2017 Indholdsfortegnelse: Forslag nummer/navn Side Beskrivelse af nye forslag til anlæg... 3 A01 Nye daginstitutioner

Læs mere

Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring

Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring 15. december 2017 Bilag A Notat vedrørende likviditetsudfordring Baggrund Vinge engangsudfordring I den igangværende proces i forhold til den nye by Vinge er der opstået den situation, at budgetteret indtægt

Læs mere

Budgetforslag Budget Socialdemokratiet 11. oktober 2017

Budgetforslag Budget Socialdemokratiet 11. oktober 2017 Budgetforslag Budget 2018 2021 Socialdemokratiet 11. oktober 2017 Socialdemokratiet bakker med dette ændringsforslag op omkring de forhandlinger, der, til det sidste, har været i forbindelse med budgetforlig

Læs mere

Overførsler Samlet overførsel NOTAT

Overførsler Samlet overførsel NOTAT Overførsler 2018 Center for økonomi har sammen med fagområderne gennemgået årets på drift, anlæg og finans 2018 med henblik på en opgørelse af ets konsekvens for overførsler til efterfølgende år. Samlet

Læs mere

Frederikssund Kommunes MED-struktur Bilag 1 HOVED MED- UDVALG Direktion + 4 OAO, 3 FTF, 1 AC Deludvalg Deludvalg Deludvalg Deludvalg Strategi, Service og Koordination Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 31. august :...2 Resultatopgørelse:...4 Driftsudgifter på politikområder:...5 Status anlæg:...7 1 Likviditet pr. 31. august : Den gennemsnitlige

Læs mere

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016 Det skattefinansierede område Økonomiudvalget 002203 Midler til at fremme/realisering byudvikling 2016 100 4 4 96 Regnskab 2016 - mindreforbruget ønskes ikke overført til 2017, da der er nye midler i 2017

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen TMF-Sekretariat og byggesager TEU, Anlæg Teknik- og Miljøforvaltningen har gennemgået igangværende anlæg. Gennemgangen har givet anledning til følgende bemærkninger.

Læs mere

Økonomi og Udvikling. Borgermøde om budget

Økonomi og Udvikling. Borgermøde om budget Økonomi og Udvikling Borgermøde om budget 2018-2021 Indhold Frederikssund en udviklingskommune Udviklingskommune behov for råderum Budgettet og likviditetsprognose Anlæg Drift Befolkningsudvikling Videre

Læs mere

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune Aarhus Lufthavn Tilskud til anlægsinvesteringer 2018 2020 3 Udføres ikke af kommunen Brandstation i Rønde Opførelse af ny brandstation i Rønde 2019-2020 10 Ukendt Hornslet Pulje til udvikling af offentlig

Læs mere

NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 12/2463

NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 12/2463 SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 14. februar 2012 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.:

Læs mere

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014 Alle udvalg Overførsel fra 2013 til 2014 Restbudget regnskab Restbudget herefter (I hele ) Skattefinansieret område Udvalget for teknik og miljø Jordforsyning - udgifter 11.922 14.452 2.530 - salg af jord

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Økonomiudvalget onsdag den 27. april 2011 kl. 17.00 i Borgmesterens kontor Mødet sluttede kl. 17.50 Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) John Schmidt Andersen (V) Kim Rockhill

Læs mere

NOTAT. Under ØU har der i 2012 været 107 anlægsemner, heraf ønskes de 42 anlægsemner overført til 2013, jævnfør nedenstående specifikation.

NOTAT. Under ØU har der i 2012 været 107 anlægsemner, heraf ønskes de 42 anlægsemner overført til 2013, jævnfør nedenstående specifikation. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2012 til 2013 Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 14. februar 2013 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.:

Læs mere

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Anlægsopfølgning ØK2 2018 Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 I mio. kr. Overførsel til 2018 Korr. Budget Frigivet Forbrug pr. 30. sept. 2018 Forv. Forbrug Forv. rest korr. Forv. overførsel til 2019 Afvigelse

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 31. maj :...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 1 Likviditet pr. 31. maj : 1. Indledning Kommunens

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 30. november :...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 1 Likviditet pr. 30. november : 1. Indledning

Læs mere

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0

Korr. Budget 2010. Administrativ organisation 44.470 33.815 51.580 17.765 0 Samlenotat vedr. anlæg 4. budgetopfølgning 2010 1. Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen på anlæg i 2010 en afvigelse på -2.314.000 kr. På nuværende tidspunkt søges der om en tillægsbevilling

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 31. oktober :...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 1 Likviditet pr. 31. oktober : 1. Indledning

Læs mere

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1 of 6 Til: Økonomiudvalget og byrådet (EKSEMPEL BUDGETOPFØLGNING OG FORVENTET REGNSKAB 3. KVARTAL 2015 VEDR. ANLÆG) Kvartalsvis opfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1. Resumé den samlede skattefinansierede

Læs mere

Den overordnede konklusion i forhold til budgetoversigten er, at der er strukturel balance i alle årene.

Den overordnede konklusion i forhold til budgetoversigten er, at der er strukturel balance i alle årene. Økonomisk råderum 7. februar 2018 Konklusion Udmøntning af udestående effektiviseringer fra budget 2018 på 17 mio. kr. i 2019 stigende til 37 mio. kr. i 2020 og frem sikrer et økonomisk råderum i størrelsesorden

Læs mere

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** Anlæg i alt

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** Anlæg i alt Status på budgetaftale 2017, anlægsoversigt Bilag 2 Hele kr. (- for indtægter). Faste priser Forbrug* 2017** 2018 2019 2020 Anlæg i alt 22.019.144 102.848.800 89.761.000 28.269.200 45.041.900 11 Veje og

Læs mere

Anlægsstyreliste 2015 Total 28. februar 2015 Forventet overførsel til 2016

Anlægsstyreliste 2015 Total 28. februar 2015 Forventet overførsel til 2016 Anlægsstyreliste Total 28. februar overførsel til Projekt Budget Forbrug forbrug i Kvalitetsfonden Anlæg 146.294 11.600 0 157.894 4.752 0 155.595 110.295 97.295 94.905 0 0 Udgifter 187.371 25.743 0 213.115

Læs mere

Økonomi- og Udvikling

Økonomi- og Udvikling Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 31. december :...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 Oversigt over tillægsbevillinger...13

Læs mere

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb alt U 33.986 104.931 93.990 62.590 33.690 14.781 343.968-7.302 0-800 0 0 0-8.102 Miljø- og Teknikudvalget U 8.936 27.173 4.800 8.507 3.436 14.527 67.379 Børne- og Skoleudvalget U 15.213 15.213 30.426 Vækst-

Læs mere

NOTAT Dato

NOTAT Dato NOTAT Dato 07.04.2008 Budgetoverførsler af driftsmidler fra 2007 til 2008 2007 har været et turbulent år med hensyn til økonomi og økonomiopfølgning. I maj 2006 godkendte Sammenlægningsudvalget principperne

Læs mere

30 Ældreområdet / Serviceudgifter 6.634

30 Ældreområdet / Serviceudgifter 6.634 Budgetopfølgning pr. 30. juni Udvalg: Velfærdsudvalget Note Område Beløb i 1.000 kr. Velfærdsudvalget 6.634 Egentlige tillægsbevillinger 6.900 Finansieret til/fra andre udvalg -266 10 Social Service /

Læs mere

Investeringsoversigten

Investeringsoversigten Investeringsoversigten 2015-2018 Anlægsbudgettet total - fordelt på områder Rådighedsbeløb 1.000 kr. Anlægsudgifter netto 122.259 96.179 94.078 87.388 399.904 Heraf udgifter 163.336 135.999 130.939 124.249

Læs mere

Investeringsoversigt Borgmesterens forslag til 1. behandling

Investeringsoversigt Borgmesterens forslag til 1. behandling ØKONOMIUDVALGET U 74.501 5.861 2.507 840 840 840 21.664 I -98.380-3.000-6.000-6.650-1.450-1.450-28.194 UDVALGET FOR SKOLE, FAMILIE OG BØRN U 20.359 22.359 27.761 3.680 3.500 0 0 UDVALGET FOR VÆKST OG ERHVERV

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet 2018 pr. 31. januar 2018:...2 Resultatopgørelse:...8 Driftsudgifter på politikområder:...9 Status anlæg:...11 1 Likviditet 2018 pr. 31. januar

Læs mere

Renter m.v. 41.354 38.038-38.038-3.316. A. Resultat af ordinær virksomhed -65.719-67.382-17.412-84.794-19.075

Renter m.v. 41.354 38.038-38.038-3.316. A. Resultat af ordinær virksomhed -65.719-67.382-17.412-84.794-19.075 Budgetopfølgning pr. 30. juni 2013 Økonomi har i løbet af juli og august måned udarbejdet budgetopfølgning pr. 30. juni 2013, som gennemgås i det følgende. Gennemgangen består af følgende afsnit: Samlet

Læs mere

Uddannelsesudvalget DRIFT Side: 1

Uddannelsesudvalget DRIFT Side: 1 Uddannelsesudvalget DRIFT Side: 1 102 Uddannelsesudvalget 776.335.822 010 Skole- og klubområdet 464.958.697 03 Undervisning og kultur 445.347.634 22 Folkeskolen m.m. 428.748.442 01 260.629.003 001780 FORSIKRINGER

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Samlet oversigt Kultur- og udviklingsudvalget samlet oversigt Korrigeret budget regnskab Afvigelse* tillægsbevillingsbehov

Læs mere

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2018* Anlæg i alt

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2018* Anlæg i alt Anlægsoversigt, basisbudget - Budget 219-222 Augustkonferencen 218 Samlet oversigt Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 218* 219 22 221 222 Anlæg i alt 19.257.5 65.886.8 79.135.5 77.11.6 41.328.4 11

Læs mere

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden.

Nedenfor er i hovedgrupper opstillet de investeringer der er foretaget. Til sidst i notatet oplistes de tiltag der forventes udført i fremtiden. NOTAT Indledning. Byrådet bevilligede i 2010 24,6 mio. kr. til brug for energiinvesteringer i de kommunale bygninger. Dette notat giver en status på hvilke energibesparende foranstaltninger der er foretaget

Læs mere

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger BUDGET 2018-2021 Anlægsoversigt 2018-2021 med budgetbemærkninger Sammenfatning af Anlægsoversigt 2018-2021 Udgift (U), Budget løbende priser, 1.000 kr. Indtægt (I) 2018 2019 2020 2021 Anlægsprojekter,

Læs mere

Anlæg overførsler 2012 til 2013

Anlæg overførsler 2012 til 2013 Anlæg overførsler til politikområde Regnskaber afsluttet på Byrådet d. 28.09.2011 over 2 mio. kr. som har haft rådighedsbeløb i til drift ikke/tilgår 28.09.2011 Borgere m. fys./psyk. handic. 3. Etape 1.

Læs mere

#0 - Økonomi - oversigt bevillinger

#0 - Økonomi - oversigt bevillinger 1651749#0 - Økonomi - oversigt bevillinger 2014 Byrådet, 29.1.2014 pkt 68 Byrådet, 26.2.2014 pkt 75 Frigivelse af midler til forundersøgelser for evt genskabelse af Hagerup Sø Ansøgning om kommunal andel

Læs mere

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg.

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg. 1 of 5 7. april 2016 Til økonomiudvalg og byråd Kvartalslig opfølgning pr. 29. februar 2016. Anlæg. 1 Resume den samlede anlægsvirksomhed i Den oprindeligt terede anlægsudgift i 2016 på netto 79,3 mio.

Læs mere

10 årig anlægsplan

10 årig anlægsplan 10 årig anlægsplan 2015 2024 Budget i 1.000 kr. i 2015 -pris 2015 2016 2017 2018 2015-2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 Total alle år Gr. 1 - Skattefinansierede serviceanlæg Ejendoms- og Driftsudvalget

Læs mere

NOTAT. Godkendte projekter ved anlægspuljen for 2015.

NOTAT. Godkendte projekter ved anlægspuljen for 2015. NOTAT Godkendte projekter ved anlægspuljen for 2015. Godkendte projekter ved anlægspuljen for 2015. Teknisk Udvalgs anlægspulje er i 2015 på kr. 3.529.000. Indtil nu er der disponeret kr. 3.265.000 af

Læs mere

NOTAT. Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778

NOTAT. Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778 SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2010 til 2011 Til: Økonomi-, teknik- og miljø Dato: 17. februar 2011 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778

Læs mere

Antal borgere som får glæde af anlægget Brugere af kommmunens 1 Bygningsvedligeholdelse U

Antal borgere som får glæde af anlægget Brugere af kommmunens 1 Bygningsvedligeholdelse U Alle beløb Alle beløb er i 1.000 kr. Nr. Budgetlagte anlægsprojekter I/U 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2017-22 Antal borgere som får glæde af anlægget Brugere af kommmunens 1 Bygningsvedligeholdelse U

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet pr. 30. april :...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 1 Likviditet pr. 30. april : 1. Indledning

Læs mere

Bilag 1 Projektbeskrivelse af arbejdet med ny idrætsvision

Bilag 1 Projektbeskrivelse af arbejdet med ny idrætsvision Bilag 1 Projektbeskrivelse af arbejdet med ny idrætsvision Baggrund Tekst fra budgetforlig vedr. budget 2016-2019: Der er enighed om en ny idrætsvision for Frederikssund Kommune. Visionen bygger på idrætscentre

Læs mere

-Indtægter, renter, anlæg og finansiering

-Indtægter, renter, anlæg og finansiering Økonomiudvalget -Indtægter, renter, anlæg og finansiering -2019 Indtægter Indtægterne forventes at blive 2,5 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Skat Ejendomsskat og dækningsafgift forventes samlet

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014 Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra til 2014 Forbrug Korrigeret budget Rest korr. Budget Forventet overførsel til 2014 Bemærkninger U/I Byrådet netto 30.331.914 59.610.878 29.275.964 26.439.617

Læs mere

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2019* Anlæg i alt

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2019* Anlæg i alt Anlægsoversigt, basisbudget - Budget 2020-2023 Augustkonferencen 2019 Samlet oversigt Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2019* 2020 2021 2022 2023 Anlæg i alt 12.183.900 134.452.700 103.405.000 38.917.500

Læs mere

Investeringsoversigt

Investeringsoversigt Økonomiudvalget Investeringsoversigt 2012-2016 Udgifter - I alt Sum U 162.275 21.566 5.255 1.150 1.000 1.000 100 Indtægter - I alt Sum I -175.974-25.696-3.841-6.302-3.229-3.229-200 Administration Sum U

Læs mere

Tidslinje/ oversigt over bevillinger for Vinge

Tidslinje/ oversigt over bevillinger for Vinge 2014 Byrådet, 29.1.2014 pkt 68 Byrådet, 26.2.2014 pkt 75 Frigivelse af midler til forundersøgelser for evt genskabelse af Hagerup Sø Ansøgning om kommunal andel i nyt EUDP støttet projekt i Vinge Der søges

Læs mere

Afregning af fondsmoms i forbindelse med det modtagne tilskud til Kulturnatten

Afregning af fondsmoms i forbindelse med det modtagne tilskud til Kulturnatten Bilag 6 - Omplaceringer med likviditetseffekt Udvalg Titel (emne) Bevilling IM-konto Kontotype Forklarende tekst (herunder politisk beslutning) 2014 KFU Afregning af fondsmoms 1510 - Kultur og Fritid 3.32.50.1

Læs mere

Anlæg i alt

Anlæg i alt Status på budgetaftale, Hele kr. (- for indtægter). Faste priser ** Forbrug** 11 Veje og grønne områder 12.923.900 2.173.338 10.718.788 31.434.200 23.546.600 19.449.400 Udlægning af sti til Rungsted fiskeleje

Læs mere

NOTAT. Godkendte projekter af anlægspulje for 2015.

NOTAT. Godkendte projekter af anlægspulje for 2015. NOTAT Godkendte projekter af anlægspulje for 2015. Forslag til disponering af anlægspulje for 2015. Teknisk Udvalgs anlægspulje er i 2015 på kr. 3.529.000. har nu udarbejdet et revideret forslag til disponering

Læs mere

Halvårsregnskab 2013 bemærkninger

Halvårsregnskab 2013 bemærkninger Halvårsregnskab 2013 bemærkninger I dette notat gives jævnfør reglerne om aflæggelse af halvårsregnskab bemærkninger til væsentlige afvigelser mellem oprindeligt budget 2013 og det forventede regnskab

Læs mere

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2017* Anlæg i alt

Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 2017* Anlæg i alt Anlægsoversigt, basisbudget - Budget 218-221 Augustkonferencen 217 Samlet oversigt Hele kr. (- for indtægter). Faste priser 217* 218 219 22 221 Anlæg i alt 12.848.8 89.761. 28.269.2 45.41.9 45.68.3 11

Læs mere

Sagsbehandler CSHAN Tabel 1. Samlet resultat

Sagsbehandler CSHAN Tabel 1. Samlet resultat Budgetopfølgning pr. 30. september 2017 Økonomi og udvikling har i samarbejde med fagområderne udarbejdet budgetopfølgning pr. 30. september 2017, der gennemgås i det følgende. Samlet resultat NOTAT 17.

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015 fra til 2015 Halsnæs Kommune Økonomiudvalget rådighedsbeløb i 63.318.029 90.361.830 27.091.807 199.547.747 21.233.414-731.047-3.077.879-2.298.826-30.691.625-2.298.826 Mindreforbruget ønskes overført til

Læs mere

Likviditetsprognose og økonomisk status

Likviditetsprognose og økonomisk status Likviditetsprognose og økonomisk status Indhold Likviditet 2018 pr. 28. februar 2018:...2 Resultatopgørelse:...9 Driftsudgifter på politikområder:...10 Status anlæg:...12 1 Likviditet 2018 pr. 28. februar

Læs mere

Budgetlægning 2015-2018

Budgetlægning 2015-2018 Budgetlægning 2015-2018 At give Teknisk Udvalg et overblik over status på igangværende/ kommende aktiviteter, som er fastlagt i forbindelse med budgetlægning 2015-2018. Acadresag nr. 14/69207 Budget 2015

Læs mere

I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007.

I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007. Anlægsbudgettet I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007. Anlægsoversigt P/L-2007 (i 1000 kr.) 2007 2008 2009 2010 Økonomiudvalget Anlægsreserve -1.000-1.000-1.000 Fugning

Læs mere

Anlægsoversigt, budgetoplæg, Budget

Anlægsoversigt, budgetoplæg, Budget Basis 2020 Basis 2021 Basis 2022 Basis 2023 Afledt drift 11 Veje og grønne områder oprindeligt budget 5,479,900 34,882,000 25,388,300 12,567,800 13,042,800 Administrationens forslag til korrigeret budget

Læs mere

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden.

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden. Bilag 1 - Overførsel af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013 I nedenstående skema er vist de enkelte fagudvalgs overførsler af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013: Overførsel af rådighedsbeløb

Læs mere

BILAG 3: 2. BUDGETOPFØLGNING STATUS PÅ ANLÆG 2014

BILAG 3: 2. BUDGETOPFØLGNING STATUS PÅ ANLÆG 2014 Økonomiudvalget: 1 Strategisk jordkøb (ramme) 0,8 Byrådssek. Løbende 0,8 0,0 Løbende opkøb. Midlerne forventes anvendt i. 2 Salg af sokkelgrund i Hørning Bycenter 3 Vedligehold, uforudsete udgifter mv.

Læs mere

Beretning 2010 for politikområderne: Regnskab Afvigelse til opr. budget Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739 2.980 238.096 245.494 256.779-18.

Beretning 2010 for politikområderne: Regnskab Afvigelse til opr. budget Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739 2.980 238.096 245.494 256.779-18. Beretning 2010 for politikområderne: Kultur og Fritid Børn-, Unge- og Sundhedsudgifter Bevillingsoversigt drift (inkl. refusion): (i 1000 kr.) Oprindeligt Regnskab opr. Kultur og Fritid 59.719 58.077 56.739

Læs mere

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Teknik- og Miljøudvalget område... 2 Årets gang hvad er der sket?... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

Bilag 5 Detaljeret forventet regnskab pr. 30. april 2016

Bilag 5 Detaljeret forventet regnskab pr. 30. april 2016 Bilag 5 Detaljeret pr. 30. april 2016 - Anlæg 1 Indhold 1. Sammenfatning af detaljeret vedr. anlæg... 3 2. Væsentlige forventede afvigelser vedr. anlæg... 3 2.1 Økonomiudvalget - et merforbrug på 3,7 mio.

Læs mere

Bilag B: Opfølgning på temaer i budgetaftalen Status pr. 30. september Rev

Bilag B: Opfølgning på temaer i budgetaftalen Status pr. 30. september Rev Bilag B: Opfølgning på temaer i budgetaftalen 206-209 - pr. 30. september Rev. 3.0.6. Projekttitel Kort beskrivelse Snitflader til Afdelinger Etablering af Kulhuse cykelstien Der er i overslagsårene fra

Læs mere

Budgetaftale 2015-2018

Budgetaftale 2015-2018 Budgetaftale 2015-2018 Bilag 2 H www.lejre.dk Dato: 3. september 2014 Investeringsoversigt 2015-2018 Investeringsoversigt 2015-2018 rummer, jf. tabel 1 herunder, anlægsinvesteringer for godt 280 mio. kr.

Læs mere

2012-011725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 2012. Korrigeret budget med O/U 2012

2012-011725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 2012. Korrigeret budget med O/U 2012 212-11725-7 Skoleudvalget Budgetopfølgning pr. 31. oktober 212 1. Resume Drift Oprindeligt 212 med O/U 212 uden O/U 212 Forventet resultat (Ift. kor. uden O/U) Afvigelse I 1. kr. Drift i alt 386.975 392.486

Læs mere

Kommunens salg af byggegrunde er så småt kommet i gang igen, 2 byggegrunde blev solgt i 2015.

Kommunens salg af byggegrunde er så småt kommet i gang igen, 2 byggegrunde blev solgt i 2015. Regnskabsresultat Det skattefinansierede område 2015 har i årets begyndelse været præget af en optøning af lavkonjunkturen. Der har været en stigende interesse for at bosætte sig på Fanø, hvilket har afspejlet

Læs mere

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. november 2014 kl i F 6

Velfærdsudvalget. Referat fra møde Torsdag den 6. november 2014 kl i F 6 Velfærdsudvalget Referat fra møde Torsdag den 6. november 2014 kl. 08.30 i F 6 Mødet slut kl. 09:55 MØDEDELTAGERE Kasper Andersen (O) Emilie Tang (V) Jens Ross Andersen (V) Kim Rockhill (A) Morten Skovgaard

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner.

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner. Projektteam Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.01.10-Ø00-54-14 Dato:06.05.2015 Teknik- og Miljøudvalget anlægsbudget 2016-2021 I dette notat beskrives følgende: Teknik- og Miljøudvalgets

Læs mere