Bilag 6b. Budgetopfølgning Samlet oversigt, anlæg Anlæg Udvalg Status 3. FR 01 Magistraten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 6b. Budgetopfølgning Samlet oversigt, anlæg Anlæg Udvalg Status 3. FR 01 Magistraten"

Transkript

1 Bilag 6b. Budgetopfølgning Samlet oversigt, anlæg Anlæg Udvalg Status 3. FR 01 Magistraten Digitaliseringsplan 2013 MAG Forsinket De fleste projekter er forsinkede og forventes at blive udført i Der er fem projekter som forløber planmæssigt med mindreforbrug og forventes at blive afsluttet i 4. kvartal Udisponeret pulje (anlægsloft) MAG Afsluttet Den er blevet udmøntet i 3.FR Digitaliseringsplan 2014 MAG Planmæssigt De fleste af projekterne forventes at være implementeret i 4. kvartal Pulje til digitalisering af serviceleverancer* MAG Planmæssigt De to projekter forventes gennemført i 4. kvartal IT-pulje til investering vedr. digitaliseringsplan 2014 MAG Planmæssigt Pulje vedr. Digitaliseringsplanens Spor 12 MAG Planmæssigt 02 Bolig- og Ejendomsudvalget De fleste af projekterne, som er planlagt, er igangsat i 2013 og fortsætter frem til To projekter er forsinkede og forventes at blive udført i De fleste af projekterne for 2014 forløber planmæssigt. Der er et projekt som forventes at blive implementeret i Renovering Christian Paulsens Vej m.v. BEU Planmæssigt Projektet forløber planmæssigt i overensstemmelse med seneste bevillingssag (KB den 12. maj 2014). Dog igangsættes vinduesprojektet først i Fællesarealer Finsensvej , renovering af gårdmiljø BEU Planmæssigt Først budget fra Byfornyelse og kondemnering BEU Planmæssigt Byfornyelsesprojekterne forløber planmæssigt. Der er fokus på at anvende det fulde rådighedsbeløb, som er afsat til byfornyelse. For at sikre den samlede budgetoverholdelse, bliver der kontinuerligt flyttet rundt på budget mellem delprojekterne, hvilket også gælder ved 3FR Byfornyelse og boligforbedring BEU Planmæssigt Som ovenfor Tagudskiftning på Sønderjyllands Alle 2 BEU Forsinket Jf. seneste status fra Frederiksberg HF, som er ansvarlig for byggeriet, afsluttes byggeriet i Pulje til rådhusarbejder* BEU Planmæssigt Projektet kører planmæssigt og forventes at blive afsluttet i 4. kvartal Pulje til imødekommelse af AT-påbud* BEU Planmæssigt To projekter er afsluttet og et projekt forventes at blive afsluttet i 4. kvart.al Pulje til udbedring og forebyggelse af skimmelforekomster* BEU Planmæssigt To projekter er afsluttet og resten af projekterne bliver gennemført ultimo Etablering af energistyring og -overvågning på alle kommunens ejendomme BEU Planmæssigt Projektet gennemføres i samarbejde med Frederiksberg Forsyning og blev igangssat i Projektet forventes afsluttet i 4. kvartal og i supplementsperioden Pulje til rådhusarbejder* BEU Planmæssigt Projekterne forventes at blive gennemført i 4. kvartal og i supplementsperioden.

2 Pulje til ekstraordinær vedligeholdelse af kommunens ejendomme BEU Planmæssigt Der er først budget i Pulje til ekstraordinært vedligehold af kommunens ejendomme* - Projekterne er ikke startet endnu, men de forventes at blive gennemført i BEU Planmæssigt kvartal og i supplementsperioden Teknisk grundsalg vedr. Solbjerg Have BEU Forsinket Forhandlingerne vedr. købsaftale er i gangssat. Salgsindtægten forventes i Undervisningsudvalget Etablering af støjhegn ved åbne friarealer (sammenlægges med S ) UU Forsinket Forventes igangsat og afsluttet i Bülowsvej 34A, depotrum til Bülowshallen UU Planmæssigt Først budget fra Skolen på Duevej, udbygning UU Forsinket Forventes igangsat 4. kvartal Der forventes en forskydning i forbrug fra 2014 til Lindevangsskolen, udbygning UU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet i Ramme til skoleforlig - Skolen på Grundvigsvej UU Planmæssigt Et projekt er afsluttet, de andre to projekter forløber planmæssigt og forventes afsluttes medio 2015 og Genanvendelse af Lollandsvej som indskolingsbygning UU Planmæssigt Forventes igangsat Indretning af 12 faglokaler UU Forsinket Det ene delprojekt forventes igangsat 4. kvartal 2014, mens det andet er igangsat og forventes afsluttet i Der forventes en forskydning til Lokaleomdisponering UU Planmæssigt De fleste af projekterne er afsluttet. Der er tre projekter, som forventes at blive udført ultimo Projektet Skolen på Nyelandsvej forventes igangsat medio 2015, når Skolen på Nyelandsvej overtager lokalerne på Lollandsvej Tandplejen vandbehandlingsanlæg UU Forsinket Forventes igangsat i Klub Norden akustiklofter, ventilation og varme UU Afsluttet Projektet er afsluttet Tempeltræet, facaderenovering UU Forsinket Forventes igangsat og afsluttet 1. kvartal Grundtvigsvej 11, etablering af midlertidige klubfaciliteter for Klub Tempeltræet UU Forsinket Forventes igangsat og afsluttet 1. kvartal Tilbygning til Klub Fortet UU Afsluttet Projektet er afsluttet Udvidelse Klub Louis P UU Planmæssigt Forventes igangsat Fuglevangsvej 5 - udvidelse af klubfacilitet - Klub Tempeltræet UU Forsinket Forventes igangsat i Tilgængelighedsprojekt (handicapelevator) i klub Louis P. UU Fremrykket Fremrykket fra 2016 til Forventes afsluttet 4. kvartal IT-pulje til investering vedr. digitaliseringsplan 2014 UU Forsinket Forventes igangsat 4. kvartal Sundheds- og Omsorgsudvalget Projektledelse, modernisering af plejehjem SOU Planmæssigt Projektet forventes at blive implementeret i supplementsperioden.

3 Dronning Anne Marie Centret - modernisering af plejehjem - servicedel SOU Afsluttet Projektet er færdigt. Afventer indtægt fra servicearealtilskud Plejehjemsmodernisering - Akaciegården (Servicedel) SOU Planmæssigt Projektet er igangsat og forventes afsluttet i 4. kvartal Nimbus, modernisering af plejehjem - servicedel SOU Afsluttet Afventer servicearealtilskud Kredsens Hus, serviceareal SOU Afsluttet Projektet er afsluttet Borgmester Fischers Vej, Serviceareal SOU Afsluttet Regnskabsafslutning afventer sidste regninger Ingeborggården, servicearealer SOU Planmæssigt Først budget fra Solbjerg Have DAMC SOU Forsinket Projektet bliver gennemført i Borgmester Fischersvej, parkeringspladser SOU Afsluttet Regnskabsafslutning afventer sidste regninger Kredsens Hus, boligdel SOU Afsluttet Regnskabsafslutning afventer servicearealets sidste regninger Generationernes Hus SOU Afsluttet Regnskabsafslutning afventer sidste regninger Nøgle- og nødkaldsløsninger i hjemmeplejen SOU Planmæssigt Udbud af elektroniske låse forventes gennemført i år og de resterende midler bruges i forbindelse med dette udbud Græsplænen SOU Afsluttet Projektet er afsluttet Renovering af boliger på Lauritz Sørensens Vej SOU Forsinket Projektet bliver gennemført i supplementsperioden. Man forventer et mindreforbrug, som bliver overført til Lejlighederne istandsættes, efterhånden som de bliver ledige Modernisering af Hjælpemiddelcentret SOU Planmæssigt Forventes afsluttet i Pulje til digitalisering af serviceleverancer* SOU Planmæssigt Projektet bliver afsluttet ultimo Kultur- og Fritidsudvalget Fritids- og idrætsfaciliteter i forbindelse med nyt CFBA KFU Fremrykket Med henvisning til sag nr. 365 på Magistraten d. 3. november afsættes der yderligere budget til Magneten i 2014 og samtidig forventes byggeriet marginalt forsinket, dvs. at det kun er første del som forventes afsluttet inden årsskiftet, mens resten ibrugtages 1. februar med driftsopstart 1. marts. Der forventes et forbrug på KFU på 4,6 mio. kr. i 2014, hvilket betyder at der forskydes i alt 1,2 mio. kr. til Forprojekt til udbygning og opgradering af Bülowsvejhallen KFU Planmæssigt Projektet er først i Svømmehal på grunden ved Bernhard Bangs Alle inkl. rutsjebane og projektering af ny hal KFU Planmæssigt Kommunalbestyrelsen godkendte d. 8. september Gribskov Gruppen som operatør på OPP samarbejdet vedrørende etablering og drift af svømmehallen. Der arbejdes p.t. videre med udformningen af projektet Frederiksberg Svømmehal - udvidelse af massageafsnit KFU Planmæssigt En enkelt udgiftspost resterer Kunstgræs på Frederiksberg Stadion KFU Planmæssigt Det samlede projekt bliver afsluttet i 4. kvartal Forundersøgelse FB klubhus KFU Planmæssigt Forvaltningen vurderer p.t., hvorvidt projektet kan samtænkes med en renovering af Ingeborggården, og dermed udnytte mulige synergieffekter. Der vil blive forelagt en sag herom for kommunalbestyrelsen d. 1. december herunder de økonomiske apekter.

4 Ny idrætshal ved BBA KFU Planmæssigt Projektet er budgetsat til 2017 men vil evt. blive fremrykket, afhængigt af det mulige OPP samarbejde omkring svømmehallen, jf Pulje til åbne idrætsanlæg* KFU Planmæssigt Der forventes forelagt sag om puljens anvendelse i august måned Mageskift af p-areal KFU Planmæssigt Projektet er først i Modernisering af Frederiksbergs Hovedbibliotek KFU Planmæssigt Projektet er først i KU.BE, kultur- og bevægelseshus KFU Forsinket Byggeriet af KU.BE er forsinket med 4-6 måneder, hvilket betyder en forskydning af budget på 18,6 mio. kr. til Forsinkelsen forventes delvist indhentet i løbet af projektet og der er derfor foreløbig ikke behov for at ændre på budgettet i Pulje til gavlmalerier* KFU Forsinket Community Center på Nordens Plads KFU Forsinket De afsatte midler ønskes overført til 2015 og samtænkt med de midler, som med budgetvedtagelsen for 2015 blev afsat, med henblik på at gennemføre en samlet løsning for området herunder inddragelse af områdefornyelsesmidler og samtænkning med de boligsociale aktiviteter. De afsatte midler ønskes overført til 2015 og samtænkt med de midler, som med budgetvedtagelsen for 2015 blev afsat med henblik på at gennemføre en samlet løsning for området, herunder inddragelse af områdefornyelsesmidler og samtænkning med de boligsociale aktiviteter Forundersøgelse af kulturskole og spillested KFU Planmæssigt De afsatte midler er blevet anvendt til at gennemføre en foranalyse af mulighederne for at etablere en kulturskole og et spillested. Sideløbende hermed har kommunen købt konservatoriegrunden. Med budgetvedtagelsen for 2015 er der blevet afsat midler til fortsat analyse af mulighederne herunder gennemførelsen af en idekonkurrence Pulje til bunkers* KFU Planmæssigt Restbudgettet forventes brugt 100 % i 4. kvartal Varmtvandsbassin KFU Fremrykket Projektet er blevet fremrykket og er indarbejdet i det nye svømmehalsbudget, som er blevet til et OPP-projekt. Det vil sige, at der ikke er budget på det stednummer længere Nyt spejderhus, Søndermark Spejdergruppe KFU Planmæssigt Spejderhytten er underopførelse. Umiddelbart forventes den fulde garanti ikke udløst, men da der forestår et økonomisk efterspil med entreprenøren, som ikke forventes afklaret før et stykke ind i 2015, ønskes hele garantibeløbet overført. 06 Børneudvalget Åbne friarealer BU Planmæssigt Først budget i Svaneparken - totalrenovering BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet ultimo Modernisering og udvidelse af Nørrevænget BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet 4. kvartal Indretning af kombineret daginsti- tution (H.C. Ørstedsvej 19B) BU Afsluttet Projektet blev afsluttet 1. kvartal Æblehaven - Etablering af ny institutionsbygning BU Afsluttet Projektet er afsluttet.

5 Frederiksberg Bredegade 11 - ombygning til daginstitution BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet i 4. kvartal Institution er ibrugtaget Carlsvognen, nybygning BU Planmæssigt Forventes igangsat 4. kvartal Gravhunden BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet 4. kvartal Betty Nansen vuggestue, forlængelse BU Forsinket Igangsat, forventes afsluttet 1. kvartal Fasangården, nyt tag BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet ultimo Trekløveret, ny instutionsbygning inkl. sammenlægning BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet ultimo 2014 (ibrugtagning september 2014) Smørblomsten BU Forsinket Forsinkelse skyldes vanskelige kontraktforhandlinger og problemer på byggepladsen. Der er en forskydning til Louis Petersens Børnegård, sammenlægning BU Forsinket Igangsat, men projektet forventes afsluttet i Solbjerg Have daginstitutioner BU Forsinket Forventes igangsat i Permanentliggørelse og renovering af Tesdorpfsvej BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet 4. kvartal 2014, institution er ibrugtaget Køb af ejendom, Vagtelvej 58, ombygning BU Planmæssigt Budget først i Solmarken - tilbygning til daginstitution BU Fremrykket Forventes igangsat 4. kvartal Sammenlægningsstrategi BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet 4. kvartal Daginstitution 2 BU Planmæssigt Forventes igangsat Folkebørnehaven, udvidelse BU Planmæssigt Igangsat, forventes afsluttet ultimo Josephine Schneiders Hus BU Forsinket Forventes igangsat 4. kvartal Der forventes en forskydning fra 2014 til Pulje til legepladser/udearealer for dagtilbud* BU Planmæssigt Løbende pulje, der fordeles på mindre projekter på de enkelte institutioner. 07 Socialudvalget Nordens Plads - serviceareal SU Forsinket Det forventes stadig, at der købes m2 i år. Derudover anvendes 1 mio. på projektering Nordens Plads - boligdelen SU Forsinket Det forventes stadig, at der købes m2 i år. Derudover anvendes 1 mio. på projektering Skæve boliger SU Planmæssigt Forløber planmæssigt og forventes at blive afsluttet i supplementsperioden Konsolidering af det specialiserede socialområde SU Forsinket Projektudviklingsmidler afsat til Nordens Plads. Afventer køb, hvorefter udviklingsprojekt igangsættes Ombygning af Plejeboligerne Betty Nansen til 30 botilbud på det sociale område SU Afsluttet Projektet er afsluttet.

6 Der er i øjeblikket en sag på udvalg om dels en lille forsinkelse på projektet og dels om en ansøgning om ekstrabevilling. Siden denne sags fremlæggelse, er der foretaget en mindre ændring i byggeplanen vedr. fordelingen af udgifter mellem KFU og SU. Det betyder, at det forventede forbrug på SU i 2014 er 35,5 mio.kr. og der forskydes 2,9 mio.kr. til Første etape af projektet forventes ibrugtaget 15. december 2014 og resten Bernhard Bangs Allé SU Forsinket blevet 1. februar Projektudvikling - Social Masterplan SU Planmæssigt Projektet forventes at blive afsluttet i supplementsperioden. Det forventes at blive afsluttet i supplementsperioden. Lejlighederne istandsættes efterhånden, som de bliver ledige, restbeløbet bliver overført til Lauritz Sørensens Vej SU Planmæssigt Betty Nansens Alle 51-53, ombygning af stueetage og sikring af have SU Afsluttet Projektet er afsluttet Modernisering af botilbud på Mariendalsvej SU Planmæssigt Projektet starter først op i By- og Miljøudvalget ESCO-projekt BMU Planmæssigt Delprojekterne forløber med den forventede fremdrift Områdefornyelse, Søndermarkskvarteret BMU Forsinket Projektet forløber planmæssigt med implementering af diverse små projekter i 2014 så som borgerinddragelse, kvarterhuset, borgersvar, pop-up have, cykelprojekt osv. I slutningen af året forventes anvendt 3,5 mio. kr. til køb af Community Centre på Nordens Plads, og i 2015 forventes det at der gennemføres en projekt vedr. udearealforbedring på ffbs Søndermarken (Borgmester Fischers Vej) Områdefornyelse Svømmehalskvarteret vest BMU Planmæssigt Projektet forløber planmæssigt med etablering af midlertidig foranstaltninger på Langelandsplads, Jf. 2. FR og Budget Etablering af den endelige plads afventer at parkeringskælderen etableres Områdefornyelse Nordre Fasanvej Nord BMU Planmæssigt Områdefornyelse Nordre Fasanvej Syd BMU Forsinket Pulje til tilplantning af nye vejtræer* BMU Planmæssigt I forhold til den vedtagne tidsplan jf. sag 170 behandlet af KB den 16. juni 2014 er der enkelte forsinkelser i projektet. Det er forventningen at der forelægges ny bevillingssag i 4. kvartal 2014 når de enkelte temaer er yderligere konkretiseret. Projektet følger tidsplan/vedtaget program jf. sag 170 behandlet af KB den 16. juni 2014, dog med undtagelse af delprojektet vedrørende skolegårde, som er forsinket, idet der har været udfordringer i forhold til at få fondsfinansieringen på plads. Projektet bliver gennemført ultimo Anvendelse af puljemidlerne i 2014 forløber i overensstemmelse med den vedtagne disponering (jf. sag 326 BMU den 25. november 2013).

7 Efterplantning af kandelaberklippede lindetræer på Frederiksberg Allé BMU Forsinket Projektet bliver gennemført i Puljemidlerne i 2014 anvendes i 2. halvår i overensstemmelse med den vedtagne disponering (jf. sag 128 BMU den 15. maj 2014), dog med den afvigelse at delprojektet vedr. Hostrups Have er marginalt forsinket pga. behov for at tage Pulje til offentlige legepladser* BMU Forsinket jordprøver og afsluttes først i Metro Cityringen: Frederiksberg Station, cykel- rulle- rampe BMU Planmæssigt Først budget i Pulje til genoprettelse af kirkegårde* BMU Planmæssigt Den bliver afsluttet i supplementsperioden. Anvendelse af puljemidlerne i 2014 forløber i overensstemmelse med den vedtagne disponering (jf. sag 53 BMU den 3. marts 2014) Oprensning af jordforuering på KU.BE-grunden BMU Planmæssigt Arbejdet afsluttes i 4. kvartal Pulje til støjbekæmpelse (offentlig/privat samarbejde)* BMU Planmæssigt Tre del projekter bliver gennemført ultimo 2014, et projekt er afsluttet Pulje til klimatilpasning- og skybrudsplan - projektledelse og udvikling* BMU Afsluttet Pulje til implementering af klimatilpasnings- og skybrudsplan BMU Afsluttet Pulje til implementering af klimatilpasnings- og skybrudsplan* BMU Planmæssigt Implementering af klimatilpasnings- og skybrudsplan - Lindevangsparken BMU Forsinket Pulje til klimatilpasnings- og skybrudsplan projektledelse og udvikling * BMU Planmæssigt Klimaprojekter i samarbejde med Frederiksberg Forsyning BMU Forsinket By- og pendlercykelsystem BMU Planmæssigt Pulje til anlæg af P-pladser iht. regler om parkeringsfond* BMU Planmæssigt Først budget i 2015 Projektet blev afsluttet 1. kvartal I stedet fortsættes klimatilpasningsarbejdet i de nye projekter for 2014 ( og ) Projektet blev afsluttet 1. kvartal I stedet fortsættes klimatilpasningsarbejdet i de nye projekter for 2014 ( og ) Klimatilpasningspuljen for 2014 er igangssat i overensstemmelse med dispositionssag forelagt BMU den 10. marts Dog med den ændring, at de midler, der var afsat til skybrudskonkretiseringen, ikke er anvendt, idet fristen for indsendelse af ansøgning om medfinansieringsprojekter til forsyningssekretariatet er blevet forlænget i økonomiaftalen 2015 mellem KL og Regeringen. I stedet er en række andre delprojekter fremrykket. I alt betyder omdisponeringen et forventet mindreforbrug på 400 t.kr. som overføres til I disponeringssagen for 2015 vil der være en opfølgning på fremrykkelser/forsinkelser i Jf. sag 244 BMU 27/ er projektet i Lindevangsparken forsinket, og forventes først afsluttet i Puljen i 2014 er igangssat i overensstemmelse med dispositionssag forelagt BMU den 10. marts Projektet vedr. Rådman Steins Allé forventes udført i 2015, jf. sag 252 BMU 27/ , mens arbejderne på Helenevej forløber planmæssigt og forventes afsluttet ultimo året. Projektet implementeres i overensstemmelse med bevillingssagen behandlet af KB den 18. juni 2012 (sag 2014). By- og pendlercyklerne er indkøbt, og der er der tale om en løbende årlig betaling over 8 år.

8 Ny parkeringsstrategi BMU Planmæssigt Implementeres i overensstemmelse med sag 172 behandlet af KB den 16. juni Under Buen, IT bookingssystem BMU Planmæssigt Projektet forløber planmæssigt og forventes afsluttet ultimo året. Budgettet i 2014 er afsat til indkøb af bookingsystem Pulje til udlægning af nyt slidlag* BMU Planmæssigt Et projekt bliver afsluttet ultimo Udføres i overensstemmelse med disponeringssag (BMU den 25. november 2013) Pulje til fortovsrenovering* BMU Planmæssigt Puljen i 2014 er igangssat i overensstemmelse med disponeringssag (BMU den 2. december 2013) Byudvikling ved Fasanvej station BMU Planmæssigt Projektet er som planlagt igangsat i 2013 og fortsætter frem til Byudvikling Nordens Plads byrum og stiforbindelser BMU Planmæssigt Projektet er budgetlagt i Trafikhandlingsplan: udbygning af cykelstier* BMU Planmæssigt Projekteringen og etablering af cykelsti på Hillerødgade forløber planmæssigt og forventes at blive afsluttet ultimo Projekteringen af Supercykelsti på Kingosgade/Alhambravej forløber ligeledes planmæssigt. Det har imidlertid i projekteringsfasen vist sig uhensigtsmæssigt at opdele etableringen af supercykelstien i to år, idet det ikke bliver muligt at afslutte en etape inden vinteren og anlægget derfor vil være til gene for trafik og borgere henover vinteren. Anlæg af både Kingosgade og Alhambra gennemføres i stedet i Der forventes ikke en ændring i forhold til ibrugtagningstidspunktet; denne forventes fortsat ultimo Metro Cityringen - projektstyring, stationsforpladser og byrum BMU Planmæssigt Implementeringen forløber planmæssigt jf. sag 259 behandlet af KB den 30. september Pulje til renovering af vejbelysning inkl. master samt intelligent belysning* BMU Planmæssigt Vejbelysning projektet forventes afsluttet ultimo Trafikhandlingsplan: Forbedret trafiksikkerhed, skoleveje* BMU Forsinket Udføres i overensstemmelse med disponeringssag (BMU den 3. februar 2014), dog er enkelte projekter forsinkede idet processen inden igangsættelse af implementering har været længere end forventet Tracéføring af den Grønne Sti samt etablering af tunnelanlæg BMU Planmæssigt Projektet er budgetlagt i Busfremkommelighed linje 9A BMU Planmæssigt De planlagte busfremkommeligheds-tiltag er afsluttet. Da der i efteråret gennemføres en evaluering vil det resterende budget blive anvendt til eventuelle tiltag afledt af evalueringen Trafikhandlingsplan: Opfølgning på Trafik- og mobilitetsplan* BMU Forsinket Et projekt er afsluttet og det andet projekt bliver afsluttet i Værnedamsvej BMU Planmæssigt Først budget i Busfremkommelighed linje 2A BMU Afsluttet Projektet bliver ikke længere gennemført i 2015, som det var planlagt Trafikhandlingsplan: Cykelstier BMU Planmæssigt Projektet afsluttes i 4. kvartal 2014 Projektet " Udskiftning af gamle armaturer på Hattensens Allé" blev afsluttet i Pulje til renovering af vejbelysning inkl. master m.v.* BMU Afsluttet kvartal

9 08 By- og Miljøudvalget - Bundne områder Udvalg Status 3. FR Solceller på tag, Frederiksberg Renovation BMU Afsluttet Ny genbrugsplads BMU Forsinket Det var en forudsætning for opsætning af solceller at der kunne benyttes en nettomålerordning, som giver mulighed for at benytte elnettet som lagring inden for samme time. Den 31. marts blev der ansøgt om dispensation i 20 MW-puljen hos Energi.dk og efterfølgende modtog kommunerne besked om hvilke anlæg, der har opnået dispensation. Der er ikke modtaget tilsagn om dispensation for dette solcelleanlæg på Skellet 27. På den baggrund er det besluttet at projektet ikke gennemføres og, budgetmidlerned tilgår kassen, ligesom den indarbejdede driftseffektivisering finansieres af kassen. Projektet blev i 2013 forsinket på grund af manglende afklaring af adgangsvej. Dette er endnu ikke afklaret og budgetmidlerne overføres derfor til 2015.

Budgetopfølgning Samlet oversigt, anlæg Anlæg Udvalg Status Endelig opfølgning 01 Magistraten

Budgetopfølgning Samlet oversigt, anlæg Anlæg Udvalg Status Endelig opfølgning 01 Magistraten Budgetopfølgning 2014 - Samlet oversigt, anlæg Anlæg 01 Magistraten 651062 Digitaliseringsplan 2013 MAG Forsinket De fleste projekter er forsinkede og foventes udført i 2015. Et enkelt projekt vedr.borgerserice

Læs mere

Bilag 5b - Opfølgning på budgetforlig (anlæg)

Bilag 5b - Opfølgning på budgetforlig (anlæg) 01 Magistraten 005105 Tilbageskødning af grund i Flintholmområdet Igangsat 005066 Salg af arealer - Kraghave Igangsat 005070 Købsaftaler (mageskifte) Igangsat 013106 Salg af Bygaden 66, Kraghave Igangsat

Læs mere

5 A B C D E F G H I J K L. Tekniske omperiodiseringer

5 A B C D E F G H I J K L. Tekniske omperiodiseringer Bilag 3: Tekniske 5 A B C D E F G H I J K L Tekniske overførsler og tekniske A Skattefinansieret anlæg 495.062 400.870 330.830 318.480-142.720 120.370 14.700 500 352.342 521.240 345.530 318.980 I -54.037-47.626-36.750-21.334

Læs mere

Anlægsplan

Anlægsplan Anlægsudgifter (1.000 kr.) i p/l Anlægsplan - MAG U 41.029 5.428 5.500 4.500 Heraf ikke igangsat U 3.145 4.995 5.500 4.500 I 0-1.300 0 0 Salg af klubhusgrund og køb af FB klubhus U 100 2.500 5.500 4.500

Læs mere

U Pulje til rådhusarbejder* U Pulje til energirenovering og vedligehold af kommunale ejendomme

U Pulje til rådhusarbejder* U Pulje til energirenovering og vedligehold af kommunale ejendomme Magistraten U 19.077 5.650 5.150 53.000 I -34.323 0 0 0 Salg af klubhusgrund og køb af FB klubhus U 2.500 5.500 5.150 0 I -1.300 0 0 0 Digitaliseringsplan 2014 U 661 0 0 0 Digitaliseringsplan 2015 U 745

Læs mere

Vedtagen anlægsplan (1.000 kr.) U/I Anlægsoversigt Side 1

Vedtagen anlægsplan (1.000 kr.) U/I Anlægsoversigt Side 1 Anlægsoversigt Side 1 Magistraten U 3.990 8.837 1.100 50 I -18.483 0-22.392 0 Digitaliseringsplan 2018 U 150 0 0 0 Digitaliseringsplan 2019 U 3.340 150 50 50 Plejeboligmodernisering - Ingeborggården -

Læs mere

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter Bilag 3k - Beskrivelse af r på anlægsprojekter 018060 Ingeborggården køb af ejendom (serviceareal) U 4.437 90 0 Afvigelsen skyldes en højere tinglysningsafgift end teret. 013050 Salg af Den Gule Villa

Læs mere

Bilag 3k. Beskrivelse af afvigelser på anlæg

Bilag 3k. Beskrivelse af afvigelser på anlæg Bilag 3k. Beskrivelse af r på anlæg Dette bilag indeholder forklaringer på de r, der er på anlæg på projektniveau. Det vil sige at det kun er anlæg hvor der forventes r, der er medtaget i nedenstående.

Læs mere

U/I 2014 korr. Forbrug 2014 Uforbrugt rådighedsbeløb 2014 (A-B) Overføres fra 2014 til 2015

U/I 2014 korr. Forbrug 2014 Uforbrugt rådighedsbeløb 2014 (A-B) Overføres fra 2014 til 2015 Skattefinansieret U 407.513 335.593 71.920 74.735 8.268-6.049 I -46.920-14.471-32.449-18.238 62 0 Her inden for loft U 367.002 322.841 44.161 46.977 8.268-6.049 Her uden for loft U 40.511 12.752 27.759

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter 0 0

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter 0 0 skema 1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- priser Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 1. FR 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 31/3 FR 2014 2014 2014

Læs mere

Bilag 3l - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter

Bilag 3l - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter Bilag 3l - Beskrivelse af r på anlægsprojekter U 11.200 0 0 AMA1701 Køb af klubhus Følger grundkøbesummen på Ingeborggården. I -1.300 1.300 0 AMA1703 Monopolbrud U 3.200-3.200 0 Monopolbruddet er forsinket

Læs mere

Bilag 1. Oversigt over anlægsoverførsler samt afsluttede anlæg

Bilag 1. Oversigt over anlægsoverførsler samt afsluttede anlæg Skattefinansieret U 369.996 368.483 1.513 46.378 I -69.318-41.568-27.750-31.674 Heraf inden for ramme U 369.764 367.977 1.787 46.378 Heraf uden for ramme U 232 505-273 0 I Skattefinansieret netto N 300.678

Læs mere

A B C D E F G H. anlægsbev. (A-B)

A B C D E F G H. anlægsbev. (A-B) Skattefinansieret, i alt U 769.325 542.498 226.826 150.627 39.504 5.214-15.031 I -95.106-63.879-31.227-24.047-11.850 0 220 Skattefinansieret, i alt N 674.219 478.619 195.599 126.580 27.654 5.214-14.811

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter skema 3. forventet regnskab - kun anlægsudgifter og -indtægter Service- Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 30/9 FR 2014

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Bilag 1. Oversigt over anlægsoverførsler samt afsluttede anlæg

Bilag 1. Oversigt over anlægsoverførsler samt afsluttede anlæg Skattefinansieret U 389.719 366.664 23.055 74.622-7.801 I -103.866-65.967-37.899-40.851 Heraf inden for ramme U 352.974 337.261 15.713 66.905 Heraf uden for ramme U 36.745 29.403 7.342 7.717 I Skattefinansieret

Læs mere

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter Bilag 3k - Beskrivelse af r på anlægsprojekter AMA1703 Monopolbrud 3.200-3.200 0 Monopolbruddet er forsinket fra fælleskommunal side, så der forventes ikke kommunale aktiviteter i 2018 svarende til tet,

Læs mere

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter Bilag 3k - Beskrivelse af r på anlægsprojekter 002070 Klargøring af grunde til salg - (Byggemodning af Søndre Fasanvej 26 og Falkoner Allé 118) U Pga. af periodeforskydelse søges midlerne overført til

Læs mere

2.1. Serviceudgifter Forventningerne til udgifterne under servicerammen er vist i nedenstående tabel. Korr.B 2014 (inkl. udg.

2.1. Serviceudgifter Forventningerne til udgifterne under servicerammen er vist i nedenstående tabel. Korr.B 2014 (inkl. udg. Bilag 1A. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 1. FR Dette bilag indeholder en detaljeret gennemgang af det forventede regnskab på det skattefinansierede område. For det brugerfinansierede område henvises

Læs mere

Uforbrugt rådighedsbeløb 2013 (A-B)

Uforbrugt rådighedsbeløb 2013 (A-B) Bilag 1. Anlægsoverførsler fra 2013-2014 A D B A-B C D Bemærkning vedr. overførsel / teknisk korrektion illingen Skattefinansieret i alt U 373.354 2.888.258 344.346 29.008 28.484 26.553-2.015 I -41.810-516.770-36.803-5.006-2.843

Læs mere

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter

Bilag 3k - Beskrivelse af afvigelser på anlægsprojekter Bilag 3k - Beskrivelse af r på anlægsprojekter MAG 031113 Køb af FB klubhus U 100-100 0 Projektet nedlægges i 2016, da tet er indarbejdet i projektet Køb "Salg af klubhusgrund og køb af FB klubhus" MAG

Læs mere

Opfølgning budgetforlig 2013 November 2013

Opfølgning budgetforlig 2013 November 2013 Bilag 4 - Opfølgning på budgetforlig 2013 Værdier UU 1 Drift Indførelse af klubassistenter i klubnormering Implementeret. Indarbejdet i budgettet -598-895 -895-895 2 Drift PPR. Reduktion af en lederstilling

Læs mere

Områdefornyelse Søndermarkskvarteret - forlængelse og bevilling

Områdefornyelse Søndermarkskvarteret - forlængelse og bevilling Side 1 af 5 BORGER VIRKSOMHED BY OG KULTUR POLITIK OG DEMOKRATI OM KOMMUNEN Dagsordener og referater Budgetter Byplanlægning Få indflydelse Politikker og planer Råd og nævn Udvalg Valg Åbenhed Om dagsordener

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg -1.885-1.885 Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg -1.885-1.885 Udvalget ekskl. modposter skema 1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 1. FR priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 31/3 FR 2014 2014 2014

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Anlægsopfølgning Kommentarer. Anlæg Udvalg Status 1. FR

Anlægsopfølgning Kommentarer. Anlæg Udvalg Status 1. FR Anlæg Udvalg Status 1. FR Anlægsopfølgning Kommentarer 02 Bolig- og Ejendomsudvalget 011600 Renovering Christian Paulsens Vej m.v. BEU Fremrykket 011601 Fællesarealer Finsensvej 92-100, Der forelægges

Læs mere

Bilag 2A: Afvigelser på service med modpost på kassen

Bilag 2A: Afvigelser på service med modpost på kassen Bilag 2A: r på service med modpost på kassen 14 Emne TB 2012 Magistraten (inkl. modpost andre udvalg) 9.347 7.329 bilag 3A - heraf modpost på andre udvalg 4.674 4.674 Udvalget ekskl. modposter 4.673 2.655

Læs mere

U/I 2015 korr. Forbrug 2015 Uforbrugt rådighedsbeløb 2015 (A-B)

U/I 2015 korr. Forbrug 2015 Uforbrugt rådighedsbeløb 2015 (A-B) Skattefinansieret U 380.896 368.992 11.903 39.618-6.318 I -50.993-34.265-16.728-16.745 Her inden for ramme U 372.000 357.651 14.348 42.063 Her uden for ramme U 8.896 11.340-2.445-2.445 teknisk illingen

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

2.1. Serviceudgifter Forventningerne til udgifterne under servicerammen er vist i nedenstående tabel. 2. FR Korr. B 2014

2.1. Serviceudgifter Forventningerne til udgifterne under servicerammen er vist i nedenstående tabel. 2. FR Korr. B 2014 Bilag 1a. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 2. FR Dette bilag indeholder en mere detaljeret gennemgang af det forventede regnskab på det skattefinansierede område. For det brugerfinansierede område

Læs mere

nummer Drifts og forsyningsudvalget Ref 2014 DRIFT Bevilling i henhold til Magistratens budgetforslag Driftsbevilling herefter -8.

nummer Drifts og forsyningsudvalget Ref 2014 DRIFT Bevilling i henhold til Magistratens budgetforslag Driftsbevilling herefter -8. nummer Drifts og forsyningsudvalget Ref 2014 DRIFT Bevilling i henhold til Magistratens budgetforslag -8.189 INGEN FORSLAG Driftsbevilling herefter -8.189 Løbe nummer Undervisningsudvalget Ref 2014 DRIFT

Læs mere

STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING

STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING Carlsvognen er en integreret institution med 29 vuggestuebørn og 51 børnehavebørn. Institutionen har dels til huse i en gammel

Læs mere

Bilag 1A. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 1. forventet regnskab 2015

Bilag 1A. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 1. forventet regnskab 2015 Bilag 1A. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 1. forventet regnskab 2015 Dette bilag indeholder en kort gennemgang af det forventede regnskab på det skattefinansierede område. For det brugerfinansierede

Læs mere

Bilag 3j. Beskrivelse af servicerammeneutrale afvigelser

Bilag 3j. Beskrivelse af servicerammeneutrale afvigelser Bilag 3j. af servicerammeneutrale afvigelser Afledt drift Den afledte drift til en række anlægsprojekter, der er afsluttet, søges frigivet. Der frigives i alt 1,5 mio.kr. til relevante driftskonti. Bolig-

Læs mere

3. forventet regnskab - Serviceudgifter

3. forventet regnskab - Serviceudgifter 3. forventet regnskab - Serviceudgifter skema Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo september 3. FR Afvigelse By- og Miljøudvalget

Læs mere

Ændringer til budgetforslag 2014 ( ) side 1 af 32

Ændringer til budgetforslag 2014 ( ) side 1 af 32 Ændringer til budgetforslag 2014 (2015-2017) side 1 af 32 nummer C B V I A F Ø Drifts og forsyningsudvalget Ref 2014 2015 2016 2017 DRIFT Bevilling i henhold til Magistratens budgetforslag -8.189-8.141-7.626-7.625

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/9 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Bilag 1. Direktionens forslag til anlægsplan 2016-2019

Bilag 1. Direktionens forslag til anlægsplan 2016-2019 Bilag 1. Direktionens forslag til anlægsplan 2016-2019 Kat. Pol. Nr. U/I/N 2016 2017 2018 2019 Anlægsudgifter, brutto U 377.205 347.242 380.197 346.540, brutto I -31.415-55.927-17.767-16.500 Anlægsudgifter,

Læs mere

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter

Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3h - By- og Miljøudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 15 i 16-priser Opr. budget Ompl. TB Budget Korr. budget Forbrug ultimo august 3. FR Afvigelse

Læs mere

Bilag 1a. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 3. forventet regnskab 2014

Bilag 1a. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 3. forventet regnskab 2014 Bilag 1a. Udvalgsgennemgang samt specifikation af 3. forventet regnskab 2014 Dette bilag indeholder en mere detaljeret gennemgang af det forventede regnskab på det skattefinansierede område. For det brugerfinansierede

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/6 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen:

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen: Oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

Fremrykning MAG Håndtering af FB klubhus U Fremrykning 2018

Fremrykning MAG Håndtering af FB klubhus U Fremrykning 2018 Bilag 3l - Fremrykninger og beskrivelser af r på anlægsprojekter Fremrykninger Fremrykning 2018 TB 2019 TB2020 TB 2021 MAG Håndtering af FB klubhus 2.700-500 -1.150-1.050 Fremrykning 2018 TB 2019 TB2020

Læs mere

Bilag 1 - Afstemningstema, pr. 4. oktober 2013

Bilag 1 - Afstemningstema, pr. 4. oktober 2013 side 1 af 51 Bilag 1 - Afstemningstema, pr. 4. oktober 2013 Der er indkommet ændringer til Magistratens budgetforslag fra alle partier. Herudover er der enkelte tekniske ændringsforslag fra forvaltningen

Læs mere

Bilag 4 Opgaveændringer

Bilag 4 Opgaveændringer April 2018 J.nr.: 00.30.10-S00-8-16 Bilag 4 Opgaveændringer Økonomiafdelingen 1. Opsummering 1. finansielle orientering om budget 2019-22 tager udgangspunkt i de vedtagne overslagsår fra budget 2018 for

Læs mere

side 1 af

side 1 af Opfølgning på budgetforlig budgetforlig 2013 2013 januar 2013 Værdier Udvalg NR Type Punkt Status 2. FR B 2013 BO 2014 BO 2015 BO 2016 UU 1 Drift Indførelse af klubassistenter i klubnormering Implementeret.

Læs mere

Bilag 1. Endelig opfølgning på budgetforlig 2013 Marts 2014

Bilag 1. Endelig opfølgning på budgetforlig 2013 Marts 2014 UU 1 Drift Indførelse af klubassistenter i klubnormering Implementeret. Indarbejdet i budgettet -598-895 -895-895 2-1.000-1.000-1.000-1.000 3 Drift IT-ressourcer SFO-området Implementeret. Indarbejdet

Læs mere

A B C D E F G H. anlægsbev. (A-B) eløb 2012

A B C D E F G H. anlægsbev. (A-B) eløb 2012 Skattefinansieret, afsluttes U 126.850 113.627 13.223 0 0 0 581 I -28.219-32.162 3.943 0 0 0 0 Skattefinansieret, afsluttes N 98.631 81.465 17.166 0 0 0 581 ældreboliger, afsluttes U 1.752 1.933-181 0

Læs mere

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling Dato:7, juni 2013 Sagsbeh: mecl Journal 2013/0009277 Anlægsprojekt 2010 Børnehuset Mariagården Dronningensvej 30-32 modernisering af tagetage, herunder indretning af grupperum 2011 Ingeborggården, Troels-

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

Bilag 6 Ansøgte overførsler

Bilag 6 Ansøgte overførsler Ansøgt overførsel af driftsbevilling 2016-2017 1 Facility management opstartsudgifter af tekniske serviceudgifter på Børne- og Ungeområdet Undervisningsudvalget 300 t. kr. 135 t. kr. 165 t. kr. Der ønskes

Læs mere

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016 Det skattefinansierede område Økonomiudvalget 002203 Midler til at fremme/realisering byudvikling 2016 100 4 4 96 Regnskab 2016 - mindreforbruget ønskes ikke overført til 2017, da der er nye midler i 2017

Læs mere

Afvigelser i 3. FR 2013 i forhold til korrigeret budget opsummeres kort nedenfor:

Afvigelser i 3. FR 2013 i forhold til korrigeret budget opsummeres kort nedenfor: 20. november Sagsbeh: jbh Bilag 1A. Teknisk gennemgang og specifikation af 3. FR Forvaltningen har opgjort forventningerne til regnskabsresultatet for udgifter vedrørende service, overførsel og anlæg på

Læs mere

Bilag 1 Udvalgsgennemgang af 3. forventet regnskab

Bilag 1 Udvalgsgennemgang af 3. forventet regnskab Bilag 1 Udvalgsgennemgang af 3. forventet regnskab Dette bilag indeholder en kort gennemgang af 3. forventede regnskab på for drifts- og anlægsudgifterne. 1. Drift På driften forventes der samlet set et

Læs mere

Masterplan for modernisering af plejeboliger. Møde i forligskreds 15. august 2016

Masterplan for modernisering af plejeboliger. Møde i forligskreds 15. august 2016 Masterplan for modernisering af plejeboliger Møde i forligskreds 15. august 2016 Dagsorden Status siden sidste års forlig Efterspørgsel efter plejeboliger nyt skøn Revideret plan for kapacitetsudvikling

Læs mere

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget 2018 Forbrug september 2018 3. FR 2018 Afvigelse 2018 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter skema 1. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- priser Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 1. FR 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 31/3 FR 2014 2014 2014

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015. Anlægsprojekter afsat i budget 2015 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2015. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/9 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

1 Nulstilling af afledt drift Afledt drift svarende til budgetforligets anlægsplan 921 Tiltrådt.

1 Nulstilling af afledt drift Afledt drift svarende til budgetforligets anlægsplan 921 Tiltrådt. 2. behandling af budget 2015-18 Budge t Løb e nr. Bolig og Ejendomsudvalget 2015 DRIFT Bevilling i henhold til Magistratens budgetforslag 69.250 Tekniske korrektioner 1 Nulstilling af afledt drift -525

Læs mere

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, samlet oversigt

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, samlet oversigt Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, samlet oversigt Serviceudgifter (1.000 kr.) Korrigeret budget Forventet forbrug Udgiftsneutrale budgettilpasninger Nettoafvigelse Tillægs-bevillinger 200 Byfornyelse

Læs mere

Bilag 6 Ansøgte overførsler

Bilag 6 Ansøgte overførsler Ansøgt overførsel af driftsbevilling 2017-2018 Nr. 1 Resterende midler fra den politisk besluttede bevilling vedr. Kompetence- og Trivselspuljen. Magistraten 14.329 kr. 80.671 kr. Kontoafgrænsning 13090-645511002-MP1390

Læs mere

Regnskab U Nej U Nej I

Regnskab U Nej U Nej I 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere U 0 985.129 715.838 269.291 Nej 269.291 U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 Nej 275.159 I 0 0-241.614 241.614

Læs mere

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018

BF2015 BO2016 BO2017 BO2018 Oplæg til anlægsbudget for 2015-2018 I dette notat fremlægges anlægsbudgettet for 2015-2018 som det foreligger juni 2014 på baggrund af vedtagelsen af budgettet for 2014 med overslagsårene 2015-2017. I

Læs mere

Bygninger udtaget til PCB-undersøgelse

Bygninger udtaget til PCB-undersøgelse Ejerforhold Ejendom Adresse Funktion Bemærkninger Areal (kvm) Opført (år) 1 Leje Det Gule Hus, børnehus Rathsacksvej 12, 1862 Frederiksberg C Integreret institution 400 1912 2 Leje Margueritten, børnehus

Læs mere

OVERFØRSLER I ALT. I alt (overførsler) 51.843 48.169. Udvalg Afvigelse TB søges

OVERFØRSLER I ALT. I alt (overførsler) 51.843 48.169. Udvalg Afvigelse TB søges Bilag 2: Oversigt over afvigelser SERVICE I ALT (INKL. UDGIFTSNEUTRALE AFVIGELSER OG DUT) Udvalg Afvigelse TB søges Magistraten 5.543 10.504 Drifts- og Forsyningsudvalget 522 522 Undervisningsudvalget

Læs mere

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Teknik- og Miljøudvalget område... 2 Årets gang hvad er der sket?... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden.

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden. Bilag 1 - Overførsel af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013 I nedenstående skema er vist de enkelte fagudvalgs overførsler af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013: Overførsel af rådighedsbeløb

Læs mere

BILAG 3: 2. BUDGETOPFØLGNING STATUS PÅ ANLÆG 2014

BILAG 3: 2. BUDGETOPFØLGNING STATUS PÅ ANLÆG 2014 Økonomiudvalget: 1 Strategisk jordkøb (ramme) 0,8 Byrådssek. Løbende 0,8 0,0 Løbende opkøb. Midlerne forventes anvendt i. 2 Salg af sokkelgrund i Hørning Bycenter 3 Vedligehold, uforudsete udgifter mv.

Læs mere

2. forventet regnskab - Serviceudgifter

2. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 2. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo juni Børneudvalget (inkl.

Læs mere

Referat. Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 28. august Mødetidspunkt: 19:00. Kommunalbestyrelsens mødesal. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger:

Referat. Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 28. august Mødetidspunkt: 19:00. Kommunalbestyrelsens mødesal. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Referat Mødetidspunkt: 19:00 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødesal Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Gunvor Wibroe havde meldt forfald i den første 1½ time af mødet. Ali Maktabi deltog i stedet. Sidetal:

Læs mere

Bilag 1c Udvalgsgennemgang og specifikation af 2. forventet regnskab

Bilag 1c Udvalgsgennemgang og specifikation af 2. forventet regnskab Bilag 1c Udvalgsgennemgang og specifikation af 2. forventet regnskab Dette bilag indeholder en kort gennemgang af 2. forventede regnskab på det skattefinansierede område. For det brugerfinansierede område

Læs mere

Bilag 5 - Opfølgning på budgetforlig januar side 1 af 23

Bilag 5 - Opfølgning på budgetforlig januar side 1 af 23 Bilag 5 - Opfølgning på budgetforlig 2013 2013 januar 2013 Værdier Udvalg NR Type Punkt Status 1. FR B 2013 BO 2014 BO 2015 BO 2016 UU 1 Drift Indførelse af klubassistenter i klubnormering Indarbejdet

Læs mere

2. behandling af budget 2016-19

2. behandling af budget 2016-19 2. behandling af budget 2016-19 Løb e nr. Bolig- og Ejendomsudvalget U/ I Budget 2016 DRIFT Bevilling for Bolig- og Ejendomsudvalget i henhold til Magistratens budgetforslag U 177.228 I -78.134 Tekniske

Læs mere

Regnskab 2017 U I U U

Regnskab 2017 U I U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010013 Installation af energimålere U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 I 0 0-241.614 241.614 U 0 32.810 0 32.810 erne anvendes til gassikring af Ørnestensbjerget og til

Læs mere

3. forventet regnskab - Serviceudgifter

3. forventet regnskab - Serviceudgifter skema 3. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Forbrug ultimo september 3. FR Afvigelse Undervisningsudvalget

Læs mere

3.01 Byggeriet blev opstartet d og afleveret d

3.01 Byggeriet blev opstartet d og afleveret d NOTAT Redegørelse/status for byggesager på dagtilbudsområdet 2013-2014 12. november 2013 Dok.nr.: 2013/0022727-1 Dagtilbudsafdeling Gravhunden, Magnoliavej 58 1.00 Hvad omfattede renoveringen/byggeprojektet?

Læs mere

By- og Miljøudvalget

By- og Miljøudvalget By- og Miljøudvalget By- og Miljøudvalget Aktiviteter By- og Miljøudvalget har ansvaret for kommunens aktiviteter, der vedrører byudvikling, kollektiv trafik og miljø. Derudover har udvalget også ansvaret

Læs mere

Direktionens oplæg til anlægsplan B2014. Anlægsplan. nr. U/I

Direktionens oplæg til anlægsplan B2014. Anlægsplan. nr. U/I Direktionens oplæg til anlægsplan B2014 nr. Anlægsplan U/I 2014 2015 2016 2017, 2014 p/l Anlægsplan, skattefinansieret U 369.437 351.477 334.582 279.279 I -41.615-36.626-34.550-22.600 A Anlægsplan i alt

Læs mere

2. behandling af budget

2. behandling af budget 2. behandling af budget -2022 Løbe nr. Bolig- og Ejendomsudvalget U/I Bevilling for Bolig- og Ejendomsudvalget i henhold til Magistratens budgetforslag U 183.586 I -87.364 Teknisk korrektion vedr. "Kapacitetstilpasning

Læs mere

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Anlægsopfølgning ØK2 2018 Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 I mio. kr. Overførsel til 2018 Korr. Budget Frigivet Forbrug pr. 30. sept. 2018 Forv. Forbrug Forv. rest korr. Forv. overførsel til 2019 Afvigelse

Læs mere

Bilag 4 Opfølgning på budgetforlig 2012

Bilag 4 Opfølgning på budgetforlig 2012 Bilag 4 Opfølgning på budgetforlig 2012 22. marts 2012 Økonomiafdelingen Dette bilag viser status på punkter i budgetforliget pr. ultimo marts 2012. Gennemgangen er fordelt på 4 oversigter: Nye prioriteringer,

Læs mere

Anlægsforslag. Budget

Anlægsforslag. Budget Anlægsforslag Budget 2019-2022 Direktionens anlægsplan 2019-2022 2019 2020 2021 2022 Anlægsramme (udgifter inden for loftet) U 326.761 256.643 177.718 165.488 I -30.162-6.616-24.542-1.500 Anlægudgifter,

Læs mere

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3b - Bolig- og Ejendomsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 15 i 16-priser Opr. budget Ompl. TB Budget Korr. budget Forbrug ultimo august 3.

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug pr. Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 30/9 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Bilag 6B - Ansøgte overførsler

Bilag 6B - Ansøgte overførsler Bilag 6B - Ansøgte overførsler Nr. Overførsel til 2016 Overførsel til 2017 Overførsel til 2018 1 MAG Integrationspuljen, Projekt jobklub (SSA) 33 2 MAG Integrationspuljen, Projekt aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere

Læs mere

Se hele budgettet og alle indsatserne på

Se hele budgettet og alle indsatserne på UDGIVES AF FREDERIKSBERG KOMMUNE WWW.FREDERIKSBERG.DK REDAKTION OG LAYOUT: LEDELSESSTABEN TRYK: FREDERIKSBERG BOGTRYKKERI A/S OPLAG: 900 Se hele budgettet og alle indsatserne på www.frederiksberg.dk SET

Læs mere

Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter 3. kvartal 2007

Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter 3. kvartal 2007 Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter 3. kvartal BUU BILAG B Børne- og Undervisningsudvalgets anlægsprojekter Projekter i Rådighedsbeløb 30.09. af mer- 301001-13-07 Caretaker, Skolernes

Læs mere

2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet. - heraf modpost på andre udvalg

2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet. - heraf modpost på andre udvalg skema 2. Forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 13 i 14- Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse TB 2. FR priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 30/6 FR 2014

Læs mere

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger BUDGET 2018-2021 Anlægsoversigt 2018-2021 med budgetbemærkninger Sammenfatning af Anlægsoversigt 2018-2021 Udgift (U), Budget løbende priser, 1.000 kr. Indtægt (I) 2018 2019 2020 2021 Anlægsprojekter,

Læs mere

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014 Alle udvalg Overførsel fra 2013 til 2014 Restbudget regnskab Restbudget herefter (I hele ) Skattefinansieret område Udvalget for teknik og miljø Jordforsyning - udgifter 11.922 14.452 2.530 - salg af jord

Læs mere

Bilag 1 - Afstemningstema til Kommunalbestyrelsen

Bilag 1 - Afstemningstema til Kommunalbestyrelsen Bilag 1 - Afstemningstema til Kommunalbestyrelsen Kommunalbestyrelsens partier har samlet stillet ændringsforslag til Magistratens budgetforslag. Herudover er der enkelte tekniske ændringsforslag fra forvaltningen.

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014. Anlægsprojekter afsat i budget 2014 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2014. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Ramme til anlægsudgifter til Masterplan for konsolidering på socialområdet

Ramme til anlægsudgifter til Masterplan for konsolidering på socialområdet Ramme til anlægsudgifter til Masterplan for konsolidering på socialområdet 1.000 kr. Afholdt før 2012 2013 2014 2015 Efterfølgende år Samlet overslag Anlægsudgifter* 34.000 85.506 104.435 104.435 221.672

Læs mere

Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter, 3. kvartal 2004 Nettoudgifter *

Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter, 3. kvartal 2004 Nettoudgifter * Opfølgning på forbrug og tidsplan for anlægsprojekter, 3. kvartal 2004 Nettoudgifter * Socialudvalgets anlægsprojekter Projekter i budget 2004 Afsat eløb pr. Tilbud til børn/unge og børnefamilier: til

Læs mere

2. forventet regnskab - Serviceudgifter

2. forventet regnskab - Serviceudgifter Servicerammeneutral skema 2. forventet regnskab - Serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Regnskab 14 i 15-priser Opr. Budget Ompl. TB Budget Korr. Budget Undervisningsudvalget (inkl. modposter

Læs mere

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter

- heraf modpost på andre udvalg Udvalget ekskl. modposter skema 3. forventet regnskab - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet Opr. Budget TB Budget Korr. Forbrug Afvigelse R 13 i 14-priser 2014 Ompl. 2014 2014 Budget 2014 pr. 30/9 FR 2014 2014 TB 3.

Læs mere

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen TMF-Sekretariat og byggesager TEU, Anlæg Teknik- og Miljøforvaltningen har gennemgået igangværende anlæg. Gennemgangen har givet anledning til følgende bemærkninger.

Læs mere

Direktionensforslag til anlægsplan Bemærk: X markerer igangsatte projekter

Direktionensforslag til anlægsplan Bemærk: X markerer igangsatte projekter Direktionensforslag til anlægsplan 2018-2021 Bemærk: X markerer igangsatte projekter Nr. Anlægsudgifter () i U/I Budget 2018 Budget 2019 Budget 2020 Budget 2021 Anlægsudgifter, brutto U 500.683 428.243

Læs mere