MARKEDSNYT For grisekød

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MARKEDSNYT For grisekød"

Transkript

1 MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. juni 2019 Uge 23 MARKEDSSITUATIONEN Afsætningssituationen er uændret fra de tre foregående uger. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau. Ligeledes til det engelske baconmarked sker handlen til stort set uforandret prisniveau. Til markederne udenfor Europa rapporteres der om en rolig efterspørgsel fra Kina i disse uger, mens der er en stabil afsætning til Japan. Slagtninger i Danmark Nedenstående ugentlige slagtetal er fra Klassificeringskontrollen og dækker over en samlet total for slagterier, der tilsammen har pct. af de samlede slagtninger i Danmark. Slagtetallet består af slagtesvin, søer, mv., men er uden kasserede svin. Uge 19 Uge 20 Uge 21 Uge /2018 Totalmodtagelsen ,0 % FUTURE-PRISER, USA Chicago ($ pr. 100 lbs slagtevægt) 31/5 24/5 Ændr. juni ,73 86,43-4,70 juli ,93 87,95-2,03 aug ,63 89,30-2,68 sep okt ,05 81,40-1,35 nov dec ,78 78,80-1,02 jan feb ,55 82,03-1,48 mar apr ,38 83,20-0,83 maj ,23 86,33-1,10 juni ,95 89,23-0,27 juli ,63 88,75-0,13 aug ,53 87,68-0,15 sep okt ,60 78,50-0,90 Omregning til Dkr/kg: 1 lbs. = 0,4536 kg 1 $ = 6,6948

2 EU 2 Afrikansk svinepest Nedenstående er vist den seneste opdatering fra EU Kommissionens indberetningssystem for tilfælde af afrikansk svinepest for EU-landene og Ukraine for Antal tilfælde af afrikansk svinepest Lande Periode År til dato 5. maj maj 1. jan maj 2018 Svin Vildsvin Svin Vildsvin Svin Vildsvin Estland Letland Litauen Polen Italien Ukraine Tjekkiet 28 Rumænien Ungarn Bulgarien Belgien I alt RUSLAND Afrikansk svinepest i vildsvin Rusland har i løbet af den uge rapporteret til OIE om 1 udbrud af afrikansk svinepest. Udbruddet er fundet blandt vildsvin i den autonome republik Adygeya, i den vestlige del af landet. MOLDOVA Afrikansk svinepest i vildsvin Rusland har i løbet af den uge rapporteret til OIE om 2 udbrud af afrikansk svinepest. Udbruddene er fundet blandt vildsvin i den nordlige del i landet, tæt på grænsen til Rumænien. VIETNAM Mere end 2 mio. svin nu døde som følge af afrikansk svinepest Myndighederne i Vietnam har fredag i sidste uge meddelt, at nu mere end 2,0 mio. svin er døde eller slået ned som følge af afrikansk svinepest i landet. Ugen før var tallet 1,7 mio. svin. Sygdommen er konstateret i 48 af Vietnams 63 provinser og truer med at sprede sig til resten af landet, oplyste Vietnams landbrugsminister Nguyen Xuan Cuong ved et møde i landets parlament om situationen med afrikansk svinepest. Cuong sagde til parlamentet: Dette er en ekstrem farlig situation, og vi skal virkelig tage opgaven alvorligt med bekæmpelse af sygdommen. Hele det politiske system er nødt til at engagere sig i bekæmpelsen. Cuong bad også forbrugerne i Vietnam om ikke at stoppe med at forbruge grisekød. Og til Vietnams svinekødbranche opfordrede han til, at man forsøger at oplagre grisekød i forventning om en mangelsituation i 2. halvår. Endelig opfordrede Cuong til, at man ikke ekspandere svinebestanden lige i den vanskelige situation for øjeblikket, men i stedet skifter fokus til øget produktion af oksekød, fjerkrækød og opdræt af fisk.

3 VIETNAM 3 Hollandske De Heus investerer i Vietnam Den hollandske foderproducent De Heus har underskrevet en aftale med det vietnamesiske kødfirma Hung Nhon Group og the Dak Lak People s Committee om en investering på 66 mio. $ i et landbrugsprojekt, der bl.a. skal indeholde hollandske avlssvin. Ifølge Hung Nhon Groups Formand og Direktør Vu Manh Hung er et af formålene med landbrugsprojektet at sikre sygdomsfrie avlssvin til Vietnams centrale og sydlige provinser. Nye tilfælde af afrikansk svinepest De kinesiske myndigheder har i den forløbne uge rapporteret om 3 nye udbrud af afrikansk svinepest. I den de sydvestlige provins Yunnan er en besætning med 80 svin konstateret smittet. I den sydvestlige autonome region Guangxi er en besætning med 104 svin ramt. Og endelig er der konstateret afrikansk svinepest i en ulovlig transport med 32 svin i den sydvestlige provins Guizhou. Udsigt til adskillige år med afrikansk svinepest Ifølge verdens dyresundheds organisationen OIE er der udsigt til adskillige års kamp med afrikansk svinepest i Kina. Til Reuters Bureau udtaler Vicedirektør i OIE Matthew Stone bl.a.: Kina vil kæmpe med afrikansk svinepest i mange år endnu. Situationen med ASF i Asien vil fortsætte, da der allerede er sket en betydelig smittespredning til kød og kødprodukter samtidig med, at fodring med køkkenaffald er vidt udbredt. Det er en enorm udfordring for mange lande i Asien at ændre deres besætninger over mod systemer med høj biosikkerhed men det er helt afgørende. Vi kommer til at leve med afrikansk svinepest i mange år fremadrettet. Derfor bør vi på længere sigt fokusere på forskning og udvikling, og på kort sigt fokusere på bedre biosikkerhed og veterinær rådgivning. Mange forskningsresultater antyder, at udvikling af en vaccine kan være nært forestående. Men der kan gå lang tid, inden en vaccine er til rådighed på markedet. Øget import af kød Ifølge internationale nyhedsmedier, der refererer til officiel kinesisk handelsstatistik, lå den kinesiske import af grisekød i april måned på tons. Dette var en stigning på 24 pct. sammenholdt med april måned sidste år, hvor eksporten lå på tons. Samlet for perioden januar-april ligger importen af grisekød på tons. En stigning på 8,5 pct. sammenholdt med samme periode året før, hvor eksporten var tons. Ikke kun importen af grisekød stiger. Kinas import af fjerkrækød og oksekød steg henholdsvis 62 pct. og 75 pct. i april måned 2019 sammenholdt med april 2018.

4 NORDKOREA 4 Første tilfælde af afrikansk svinepest Myndighederne i Nordkorea har i sidste uge til OIE rapporteret om det første udbrud af afrikansk svinepest i landet. Udbruddet er konstateret i en besætning med 99 svin i den nordvestlige del af landet tæt på grænsen til Kina. SYDKOREA Øgede foranstaltninger for at forhindre afrikansk svinepest spredes til landet Udbruddet af afrikansk svinepest i Nordkorea har fået de sydkoreanske myndigheder til at gennemføre en række foranstaltninger for at forhindre smitten spredes til Sydkorea. Først og fremmest vil myndighederne tage initiativ til en øget desinfektion ved grænsen til Nordkorea. Selv om sygdommen indtil videre kun er konstateret i det nordlige Nordkorea ved grænsen til Kina, er der risiko for, at spredning kan ske til syd, og vi vil derfor øge desinfektionen ved grænsen til Nordkorea, udtaler en talsmand fra det sydkoreanske landbrugsministerium. Herudover planlægger myndighederne en øget indhegning, der skal beskytte svinebesætninger fra vildsvin samtidig med, at man vil øge nedskydningen af vildsvin. Endelig vil Sydkorea også kommunikere med Nordkorea omkring initiativer via deres fælles forbindelseskontor, oplyser Reuters Bureau. HONG KONG Tilfælde nummer 2 med afrikansk svinepest Myndighederne i Hong Kong har i sidste uge rapporteret om tilfælde nummer 2 af afrikansk svinepest. Det nye tilfælde er fundet på et slagteri i New Territories, der ligger tæt op ad grænsen til den kinesiske provins Guangdong. USA Svineproducenter appellerer til Trump om ikke at starte ny handelskrig med Mexico Trumps nye trusler om told på alt import fra Mexico har fået amerikanske svineproducenter til at appellere til Trump om ikke at starte en ny handelskrig med Mexico. Ifølge Agra Europe udtaler præsidenten for National Pork Producers Council (NPPC) følgende: Vi appellerer til Præsident Trump om at genoverveje planerne om at starte en ny handelskrig med Mexico. Amerikanske svineproducenter kan ikke tåle en gengældelsestold fra sit største eksportmarked. En gengældelsestold som Mexico helt sikkert vil gennemføre. Lad os i stedet kigge fremad og ratificere aftalen mellem USA-Canada-Mexico om fortsat 0 told på alt handel med grisekød. Få færdiggjort en frihandelsaftale med Japan. Og få løst uenighederne med Kina, hvor amerikansk grisekød har en historisk mulighed for at øge eksporten som følge af problemerne med afrikansk svinepest i Asien. BRASILIEN BRF og Marfrig diskuterer eventuel fusion af de to selskaber De to store brasilianske kødvirksomheder BRF SA og Marfrig Global Foods SA har indledt diskussioner om en eventuel fusion af de to selskaber, rapporterer Reuters Bureau og andre internationale nyhedsbureauer. BRF er særligt store på eksport af fjerkrækød fra Brasilien, mens Marfrig har en stor tilstedeværelse på det amerikanske oksekødsmarked, efter selskabet sidste år overtog National Beef. Tilsammen vil de to selskaber kunne danne verdens fjerde største kødkoncern efter JBS, Tyson og WH Group.

5 POLEN 5 Smithfield afslutter overtagelse af Pini WH Group har i sidste uge meddelt, at dets datterselskab Smithfield Foods nu endeligt har overtaget den resterende aktieandel på 66,5 pct. i Pini Polen. Herefter er Pini Polen blevet et 100 pct. ejet datterselskab af Smithfield. Ud over en række forædlingsaktiviteter samt fjerkræslagteri driver Pini Polen et svineslagteri i Kutno i det centrale Polen. Slagteriet har kapacitet til ca. 4 mio. slagtninger årligt. Ifølge WH Groups Formand og CEO Wan Long forventer Smithfield fremadrettet at øge slagtekapaciteten på slagteriet i Kutno. TYSKLAND Tyske slagtninger af svin faldt med 4,2 pct. i 1. kvartal 2019 AMI har opgjort de tyske slagtninger af grise i 1. kvartal 2019 til 13,952 mio. stk. Dette er et fald på 0,6 mio. stk. svarende til 4,2 pct. i forhold til 1. kvartal Efter en række år med stigende slagtninger faldt de tyske slagtninger af grise i 2017 og 2018 med henholdsvis 1,1 mio. stk. og 1,7 mio. stk. Og dette fald ser indtil videre ud til at blive yderligere forstærket i Som det fremgår af nedenstående oversigt fra AMI, skyldes faldet i slagtninger i 1. kvartal først og fremmest et fald i den tyske egenproduktion af grise. Antallet af importerede slagtesvin lå tæt på niveauet året før. Årstal Total slagtninger Tyske slagtesvin Importerede slagtesvin Andel importerede i stk. i stk. i stk. i pct , , , , , , ,7 1. kvt ,2 1. kvt ,4 S:\EA\Svin\Markedsnyt\2019\Markedsnyt 2019 uge 23.docx / 3. juni 2019

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. juni 2019 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. december 2018 Uge 51 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 25. marts 2019 Uge 13 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau i denne uge. Ligeledes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 26. november 2018 Uge 48 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende eller uforandret prisniveau i denne uge. For øvrige

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. december Uge 49 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 1. oktober 2018 Uge 40 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til et uforandret prisniveau i denne uge og øvrige udskæringer handles

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 18. juni 2018 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. marts 2019 Uge 12 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker og øvrige udskæringer til svagt stigende prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. august 2019 Uge 34 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau i denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. august Uge 32 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det britiske

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 5. november Uge 45 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau i denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. august Uge 32 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt stigende prisniveau i

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. november Uge 45 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker fortsat trægt, men til uforandret prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 26. august 2019 Uge 35 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 13. august 2018 Uge 33 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 23. april 2019 Uge 17 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Der

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 20. august 2018 Uge 34 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer igen denne uge til stigende prisniveau. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 4. februar 2019 Uge 6 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 23. juli 2018 Uge 30 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau denne uge.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 13. maj 2019 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked er der igen i denne uge en stabil handel til uforandret prisniveau for ferske skinker og øvrige udskæringer.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 18. februar 2019 Uge 8 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. juni Uge 24 MARKEDSSITUATIONEN Afsætningssituationen er uændret fra de foregående uger. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. februar 2018 Uge 8 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. marts 2019 Uge 11 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til uforandret eller svagt stigende prisniveau. For øvrige udskæringer sker

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. oktober 2017 Uge 42 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 17. maj 2016 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 17. september 2018 Uge 38 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 14. oktober Uge 42 MARKEDSSITUATIONEN Afsætningssituationen er uforandret fra sidste uge. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. september Uge 36 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uændret prisniveau denne uge. Til det britiske

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 12. august 2019 Uge 33 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 4. marts 2019 Uge 10 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles igen denne uge såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 24. september 2018 Uge 39 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. marts 2018 Uge 12 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer er handlen ligeledes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 7. januar 2019 Uge 2 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 24. juni 2019 Uge 26 MARKEDSSITUATIONEN Det europæiske marked bærer præg af begyndende feriesæson i forædlingsindustrien. Såvel ferske skinker som øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 10. oktober 2017 Uge 41 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 3. april 2018 Uge 14 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 16. september 2019 Uge 38 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 5. marts 2018 Uge 10 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau denne uge.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. juni 2018 Uge 24 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til uforandret prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 10. september Uge 37 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uændret prisniveau denne uge. Til det britiske

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 4. juli 2016 Uge 27 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked sker handlen med ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. Efterspørgslen efter kamme

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 4. januar 2016 Uge 1 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 25. april Uge 17 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer roligt og til stort set uforandret prisniveau denne

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 23. marts 2016 Uge 12 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. februar 2019 Uge 7 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til svagt stigende eller uforandret prisniveau

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 31. oktober Uge 44 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til uændret eller stigende prisniveau i denne uge. For øvrige udskæringer sker

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 8. april 2019 Uge 15 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau i denne uge. Prisstigningerne

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 30. september 2019 Uge 40 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 2. januar 2019 Uge 1 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 23. juli 2019 Uge 30 MARKEDSSITUATIONEN Det europæiske marked for grisekød bærer præg af feriesæson i forædlingsindustrien. Såvel for ferske skinker som øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 9. september 2019 Uge 37 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker denne uge til uforandret prisniveau, mens øvrige udskæringer handles

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 4. juni 2018 Uge 23 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til uforandret prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. maj 2016 Uge 22 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. Ligeledes bove og biprodukter handles til

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 2. september Uge 36 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker denne uge til uforandret prisniveau, mens øvrige udskæringer handles til svagt

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 15. januar 2018 Uge 3 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret eller svagt faldende prisniveau

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 13. marts 2017 Uge 11 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 1. november 2017 Uge 44 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 12. marts 2018 Uge 11 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau denne uge.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 12. november 2018 Uge 46 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau i denne uge. For øvrige udskæringer sker

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 25. juni 2018 Uge 26 MARKEDSSITUATIONEN Markedssituationen er uforandret fra de foregående uger. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 8. oktober 2018 Uge 41 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau i denne

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 15. oktober 2018 Uge 42 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau i denne

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 6. februar 2017 Uge 6 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau i denne uge. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 8. marts 2017 Uge 10 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 8. januar 2018 Uge 2 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 9. april 2018 Uge 15 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. december 2017 Uge 50 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau denne

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 5. februar 2018 Uge 6 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 20. marts 2017 Uge 12 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 24. april 2017 Uge 17 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau denne uge.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 7. maj Uge 19 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til stort

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 27. november Uge 48 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer også denne uge til uforandret eller svagt stigende

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 6. maj Uge 19 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked er der denne uge en stabil handel til uforandret prisniveau for såvel ferske skinker som øvrige udskæringer.

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 27. marts 2017 Uge 13 MARKEDSSITUATIONEN Markedssituationen er uændret fra sidste uge. Også denne uge rapporteres om handel med ferske skinker på det europæiske

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 20. maj 2019 Uge 21 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stort set uforandret prisniveau i denne uge.

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 30. april 2019 Uge 18 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt faldende prisniveau i denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 27. august 2018 Uge 35 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uændret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 8. juni 2015 Uge 24 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 31. juli 2017 Uge 31 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer igen denne uge til uforandret prisniveau. Til

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 20. maj 2014 Uge 21 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Analyse og Statistik 18. Januar Uge 3 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 21. januar 2019 Uge 4 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 27. maj 2019 Uge 22 MARKEDSSITUATIONEN Afsætningssituationen er uændret fra de to foregående uger. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 30. april 2018 Uge 18 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 7. august 2017 Uge 32 MARKEDSSITUATIONEN Markedssituationen er uændret fra sidste uge. På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 25. januar 2016 Uge 4 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stort set uforandret prisniveau denne uge. Ligeledes for øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 28. april Uge 18 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 14. november 2016 Uge 46 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til uforandret prisniveau denne uge. Ligeledes for øvrige udskæringer

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Analyse og Statistik 18. marts 2013 Uge 12 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med de sidste uger, er

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 15. juni Uge 25 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger: Forventet

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. januar 2017 Uge 5 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. Ligeledes produktionskød handles

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 25. september 2017 Uge 39 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til faldende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 11. november 2013 Uge 46 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 10. april 2017 Uge 15 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer denne uge til uforandret eller svagt stigende

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 20. juli 2015 Uge 30 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med de sidste uger, er som

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 20. juni 2016 Uge 25 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked sker handlen med ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. Ligeledes bove og produktionskød

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 11. september 2017 Uge 37 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til uforandret prisniveau. Til det britiske

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 30. november 2015 Uge 49 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer stabilt til stort set uforandret prisniveau

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 16. februar 2015 Uge 8 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er som følger:

Læs mere