OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB"

Transkript

1 OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB - - Regnskabsår

2 Udvalgsoversigt - overførsel af fra til Anlægsarbejder Guldborgsund Kommune Økonomiudvalg Handicap og Psykiatriudvalg Folkesundhed og Omsorgsudvalg Børn, Familie og Uddannelsesudalg Kultur, Turisme og Bosætningsudvalg På de efterfølgende sider fremgår de enkelte anlægsprojekter med bemærkning / begrundelse for overførsel. Teknik og Miljøudvalg Arbejdsmarkedsudvalg Guldborgsund Kommune i alt

3 Økonomiudvalg Medfin. af projekter afledt af komm.plan Søges overført, vedr. B1901 udvidelse af klubfaciliteter, projektet har været forsinket p.g.a. Idrætscampus. Vil blive udbetalt i februar Digital arkivering - arkivlovgivning Søges overført til færdiggørelse af arkiveringsversion af bl.a. KMD EKJ, jf. kontrakt Puljer - ØK Søges overført vedr. Klimacenter Guldborgsund. Udbetaling er sket i februar Køb af Serv.arealer - Linde Allè Søges overført, da sagen ikke er afsluttet Bedre Bredbånd Søges overført. Plan for bredbånds projektet for er etableing af master og samtidig at tilgodese de øvrige bredbånds leverandører som opererer i området. En masteplacering kan koste fra kr. til kr. Udviklingspulje Beløbet søges overført. Reserveret 600 tkr. til undersøgelse mobildækning ved budgetforliget i Restbeløb 632 tkr. er reserveret til Udvikl-og Borgerindd.udv., ikke disponeret 444 tkr. Økonomiudvalg i alt Handicap og Psykiatriudvalg Omsorgssystem til Social og Hancicap Implementeringen har været forsinket da leverandør er opkøbt af KMD. Der mangler stadig indkøb af tablets og ipad s. Ombygning af Saxenhøj Nedrivning af Gartnervænget, er ændret til en renovering af boligerne. Handicap og Psykiatriudvalg i alt Folkesundhed og Omsorgsudvalg Elektronisk nøglesystem i 4 distrikter Afsluttet pr Servicearealtilskud, ældreområdet Rehabiliteringscenter - Fjordvej Ombygning fortsætter i Storkøkken - Modtageforhold Afsluttet pr Folkesundhed og Omsorgsudvalg i alt Børn, Familie og Uddannelsesudvalg Pulje - Strukturelle ændr.faldende b.tal Projektet er afsluttet og behandles af BYR i marts.

4 Kapacitetsudvidelse - Børnepasning Anlægsprojektet er først budgetteret med 1,5 mio. kr. fra, men da en del af kapacitetsudvidelserne har været nødvendige at iværksætte i for at være klar til, har der været forbrug på projektet. Ny Skole - Sophieskolen Anlægsprojektet Sophieskolen afsluttes i indeværende år, og den resterende bevilling ønskes overflyttet til. I marts afholdes der 1 års gennemgang. Cykellegebanen, som desværre måttet udskydes grundet vejrliget, færdiggøres og afleveres foråret. Det forventes, at der aflægges regnskab og afrapportering ultimo. Etablering af trådløst netværk på skoler IT - Investeringer på Folkeskoleområdet Projektet er afsluttet og behandlet i BYR Projektet er afsluttet og behandlet i BYR Egne Bosteder Anlægsmidlerne til Egne bosteder blev afsat i budgetforlig 2013 til anvendelse i En andel af beløbet på kr. er i 2015 blevet omprioriteret til det nyoprettede Skoledagbehandlingstilbud (SDB). Projektmulighederne for restbeløbet, herunder evt. udvidelse af skoledagbehandlingstilbuddet, er fortsat under udarbejdelse, hvorfor anlægsmidlerne søges overført til. Etablering af Skole- og Dagbeh.tilbud Lokaler på Poul Martin Møllersvej 1A og 1B er færdige og taget i brug, såvel udvendig som indvendigt. Der er i løbet af året foretaget indvendige justeringer i bygningen. Polaris har ibrugtaget 1C, og der skal foretages nogle justeringer med flytning af vægge og døre. Anslået pris ca kr. Undervisningslokaler på den tidligere Skolelederbolig på Eskilstrup Skole er færdiggjort og taget i brug. Legepladsen er ikke færdiggjort, og dette vil ske i løbet af foråret. Anslået pris kr. Børn, Familie og Uddannelsesudalg i alt Kultur, Turisme og Bosætningsudvalg Helhedsplan for Gedser Projektet er afsluttet. Beløbet søges ikke overført til. Opbevaringsbygning til Motorcykelmuseum De frivillige forventer at afslutte arbejdet i. Beløbet søges overført til. Nykøbing F. - Ny hal Projektet er afsluttet og behandlet i BYR (sag nr. 68).

5 Idræts- og medborgerhus i Gedser Arbejdet pågår fortsat, og projektet forventes afsluttet medio. Beløbet søges overført til. Forsamlingshuse - kloaktilslutning Ejendomscentret har afsluttet kloakarbejdet i. Den regnskabstekniske afslutning af projektet sker i marts. Beløbet søges overført til. Idrætscampus Projektet er flerårigt og fortsætter ind i og sandsynligvis frem til Projektet skal ses i sammenhæng med projekt Tilskud til Kunstgræsbane og skal indgå i den samlede finansieringsplan for realiseringen af hele Idrætscampusprojektet. Beløbet søges overført til. Guldborgland skole - Etabl. Kulturcenter Rådighedskontrakt er gensidigt underskrevet af fællesbestyrelsen for Guldborgland gl. skole og Guldborgsund Kommune. Ejendomsenheden styrer benyttelsen af de afsatte midler. Beløbet søges overført til. Renovering Nyk.F. Hallen - Toiletfac Arbejdet pågår fortsat, og projektet forventes afsluttet medio. Beløbet søges overført til. Hovedbiblioteket - Åbent Bibliotek Ombygning i åbent Hovedbibliotek er primært udført i, men på grund af sammenfletning med Borgerservice er dele af ombygningen udskudt til. Blandt andet opsætning af kameraovervågning der afventede den endelige indretning, samt ny dør til log ind i ubetjent åbningstid, og ligeledes ny belysning. Dette arbejde er afsluttet eller igang, og udgifter afholdes i. Beløbet søges derfor overført til. SvømmeCenter Falster - Renoveringer Arbejdet pågår fortsat, og projektet forventes afsluttet ultimo. Beløbet søges overført til. Nykøbing F. Teater - Helhedsplan Det samlede projekt er afsluttet og behandlet i BYR (sag nr. 42). Nyk.F. - Tilskud til Kunstgræsbane Projektet skal ses i sammenhæng med projekt Idrætscampus og skal indgå i den samlede finansieringsplan for realiseringen af hele Idrætscampusprojektet. Beløbet søges overført til. Sakskøbing - Kunstgræsbane Boldklubben Frem Sakskøbing er fortsat i en undersøgende fase om, hvor de kan finde den resterende finansiering. Administrationen er i løbende dialog med Boldklubben Frem Sakskøbing om projektet. Beløbet søges overført til.

6 Nykøbing Hallen - Nyt lysanlæg (LUX) Projektet er afsluttet og behandlet i KTB (sag nr. 143). Bosætningspulje KTB Det samlede beløb på kr. i Bosætningspuljen i søges overført til budget til finansiering af bl.a. fokusområde Image ( kr.). Det resterende beløb på kr. ( kr.) skal bl.a. anvendes til bosætningskoordinatoren ( kr. - løn og aktiviteter) i samt øvrige bosætningsinitiativer. Nykøbing Hallen 1 - Nyt gulv Projektet er afsluttet og behandlet i KTB (sag nr. 144). Bibliotek/Borgerservicecenter Projektet afsluttes marts/april, hvorfor beløbet søges overført til. Evigheden - Nørre Boulevard 1, Fase 2 Evigheden - Nørre Boulevard 1, Fase Projektet vedr. multibane er afsluttet i december. På grund af nødvendig etablering af elinstallationer samt ikke indregnede byggesagsgebyrer udviser projektet et merforbrug. Afsluttende anlægsregnskab fremsendes til KTB i marts Projektet er igangsat ultimo, og det forventes, at arbejdet med igangsættelsen kan fortsætte i april/maj, når der er valgt leverandør. Projektet forventes afsluttet i efteråret. Kultur, Turisme og Bosætningsudv. i alt Teknik og Miljøudvalg Udløbsbygværker - vandløb Renoveringen af udløbsbygværker fortsætter og afsluttes i. Vandløb og vådomr. - klimatilpasn.proj Arbejdet fortsætter med klimatilpasningsprojekter i. Udmøntning af naturpolitk Afsluttet. Bygningsforbedringsudvalget Restbeløb søges overført til, idet nogle projekter, hvortil Bygningsforbedringsudvalget har givet tilsagn, først gennemføres og tilskud udbetales i. Bygningsfornyelse, rammebeløb Rammebeløb omplaceres løbende til konkrete projekter. Ramme til kondemnering Medgår til bl.a. finansiering af skimmelsvampsager og løbende indfasningsstøtte. Bygningsfornyelse, Slotsgadekvarteret Bortfaldet. Skimmel - Konsulent Anvendes løbende til forundersøgelser ved konstatering af mulig risiko for skimmelsvamp.

7 Kondemnering - Pogemosevej Projektet er ikke afsluttet, hvorfor uforbrugte midler søges overført til. Pulje til Landsbyfornyelse Arbejdet omkring "oprydning" i landdistrikter er igangværende og fortsætter med nye midler fra og -puljen. Områdefornyelse - Stubbekøbing Projektet er igangsat og gennemføres i henhold til godkendt program. Kondemnering - Østervang 2, Stubbekøbing Afsluttet. Landsbypulje Arbejdet omkring "oprydning" i landdistrikter er igangværende og fortsætter med nye midler fra - puljen. Bygningsfornyelse, Afventer færdigmelding. Langgade3,Torvet17-19 Projekt - Boligsocial Indsats Projektet er igangsat og løber over en 2 årig periode fra ultimo Bygn.forny. - Østerbrogade 43, Nyk. F Afsluttet. Bygn.forny. - Jernbanevej 4, Stubbekøb Afventer færdigmelding. Bygn.forny. - Torvet 10, Stubbekøbing Bortfaldet. Bygn.forny. - Tværgade 1a, Nyk. F Afventer færdigmelding. Bygn.forny. - Gaabensevej 43, Nyk. F Afsluttet. Fælles friareal - Hotel-Kareen Saks.Torv Projektet er fortsat under forberedelse i et tæt samarbejde med ansøger. Projektet forventes realiseret i. Områdefornyelse - Nykøbing F. Torv Projektet videreføres i. Bygn.forny. - Tværgade 25, Nyk. F Projektet afsluttes i. Bygn.forny. - Torvet 11a, Sakskøbing Projektet videreføres i. Landsbypulje Arbejdet omkring "oprydning" i landdistrikter er igangværende. - puljen ibrugtages, når 2015-puljen er opbrugt medio. Fremtidens ydre Østerbro Projekterne videreføres i inden for det resterende budget. Nordbyen Nykøbing F Der blev solgt 1 grund i, og der henligger pt. 33 salgsklare grunde i udstykningen. Udstykning Bragesvej, Væggerløse Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Der henstår indtægtsbudget for grundsalg. Der henligger 19 salgsklare grunde i udstykningen.

8 Udstykn. - forlængelse Rosenvang Nysted Udstykning Krydderiområdet, Nr. Alslev Udstykn. - Vest for Møllehaven, Sakskøb Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Der henstår indtægtsbudget for grundsalg. Der henligger 23 salgsklare grunde i udstykningen Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Der blev solgt 1 grund i. Der henstår indtægtsbudget for grundsalg. Der henligger 17 salgsklare grunde i udstykningen Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Der henstår indtægtsbudget for grundsalg. Der henligger 14 salgsklare grunde i udstykningen. Udstykning Højstedgårdvej, Idestrup Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Der henstår indtægtsbudget for grundsalg. Der henligger 20 salgsklare grunde i udstykningen. Tidligere udstykninger, tidligere kommuner Der kommer en sag på TMU s møde i Nordbyen. Til brug for færdiggørelsesarbejder i udstykningerne overføres 3 mio. kr. Der blev i solgt en erhvervsgrund "Maltrupvænge 20, Sakskøbing" netto indtægten var kr. Erhvervsomr. - Afkørsel 43, Nr. Alslev et vedrører byggemodning af området med veje, projektering og udførelse. Salg - Erhvervsareal Ø.Toreby(Fjernv.væ) Afsluttet. Salg - Erhvervsareal Arealerne er handlet 1/2-. Ø.Toreby(Solceller) Salg - Erhvervsareal Stub.køb(Solceller) Arealerne er handlet 1/1-. Ombygning af Banegårdspladsen Afsluttet. Trafiksikkerhed ved folkeskoler Afsluttet. Ren. af stenglacier - Strandboulevarden Der har ikke været behov for reparation af stenglacier i, hvorfor beløbet overføres til. Ekstraordinær renovering - Guldborgbroen Afsluttet. Mindre broer og bygværker Arbejdet fortsætter i

9 Renovering af Nykøbing F. Torv Afsluttet, rest anlægsbevilling samt flyttes til xa Områdefornyelse - Nykøbing F. Torv Marielyst Helhedsplan Afsluttet Trafikplan - Campustorv Sophieskolen Der er afholdt udgifter til entreprenører for 6,8 mio. kr. og kr. til projektering. Resten af bevillingen på 1,811 mio. kr. skal anvendes til asfaltslidlag, vejafmærkning, gadelys (betaling) erstatning for arealerhvervelse (CELF), del af landinspektørhonorar og del af Campustorv. Adgangsvej til Fængsel Arbejdet videreføres i. Bro - Tingsted Å, Nørre Boulevard Arbejdet sættes først i gang i. Ramme - Nye cykelstiprojekter Arbejdet sættes først i gang i. Kanalprojekt - Slotsbryggen Resterende reserveret til færdiggørelsesarbejder, når sidste etape af planlagte byggearbejder igangsættes. Havneværk - Stubbekøbing Renovering af færgelejet i Stubbekøbing-Bogø overfarten er påbegyndt i og fortsættes i. Anlægs- og renv.arb.-lystbådehavne, SKAT Afsluttet. Tilgængelighedsprojekter Projektarbejdet fortsættes i. Salg af Adelgade 61, Nysted Nysted Rådhus er fortsat udbudt til salg. Salg af diverse arealer Afsluttet. Pulje til AT-påbud (alle ejendomme) Afsluttet. Energispareprojekt, Saxenhøj Afsluttet i. Efterpostering af egenbetaling Region Sjælland. Renovering komm.bygninger - Akutte behov Projektarbejdet fortsættes i. Salg af Stødstrupvej 3, Eskilstrup Afsluttet. Køb af areal til udviklingsformål i Nr Afsluttet. Alslev Salg af Rådhusgade 25, Sakskøbing Afsluttet. Salg af Nykøbingvej 66, Sakskøbing Afsluttet. Salg af Gedser Landevej 59 og 59a Afsluttet. Salg af Nykøbingvej 198d, Horreby Ejendommen er solgt i 2015, men afsluttes først i pga. uafklarede forhold omkring p-plads.

10 Fjordskolen - Lejemål, inretning lokaler Der er ndgået den forventede aftale med Region Sjælland. Lokalerne er nu midlertidigt disponeret til en lægepraksis, men der afventes endelig afklaring, hvorfor bevillingen søges overført til. Salg af areal Grænge Skovvej 15, Toreby Afsluttet. Salg af Østre Allè 34 - Tidl. Taleinstit Ejendommen er solgt pr. 1/1-. Væggerløse - optimering komm.ejd.klogem Projekt er under udarbejdelse, og det forventes at der foretages udbud 1. kvartal, og størstedelen af arbejderne afsluttes medio. Nørre Skole - Kloge M2 i Nyk. F Der er afholdt udgifter i til malebehandling og reparation af gulvbelægning i et delområde for renovering af undervisningslokaler til Sprogcentret. De øvrige projekter er under udarbejdelse, og det forventes at der foretages udbud 1. kvartal, og størstedelen af arbejderne afsluttes medio. Projektet der udbydes omfatter indretning af yderligere undervisningslokaler samt administrationslokaler for Sprog- og Integrationscentret samt ændring af tidligere undervisningslokaler til kontorlokaler for Socialpsykiatrien. ESCO 1 - Fælles Der er blevet etableret og udskiftet en del aflæsningsmålere. ESCO 1 - Egne Der er endnu ikke blevet lavet 1 års gennemgang. ESCO 1 - Selvejende Der er blevet lavet om flere steder og i den forbindelse lavet ny belysning. Der mangler fortsat aflæsningsmålere og ventiler. Esco 2 - Egne Der er endnu ikke blevet lavet 1 års gennemgang. Esco - Brugeradfærd Der har været afholdt konkurrencer som en del af brugeradfærdskampagnen og uddelt præmier. EU LIFE - Horreby Lyng Projektet fortsætter i. GBS Rådhus - Vinduer og gulve - Esco Gulvkonstruktionen i den oprindelige del af rådhuset (opført ca. 1971) er i områder angrebet af skimmel. Efter rapporten der er udarbejdet af Teknologisk Institut renoveres og skimmelsaneres gulvkonstruktionen i nødvendigt omfang, arbejdet har været udbudt blandt 3 firmaer og udførelsen pågår p.t. arbejderne afsluttes i. Teknik og Miljøudvalg i alt

11 Arbejdsmarkedsudvalg Agervej 1, Saksk - ombygn.flygtn.boliger Projektet forventes afsluttet i Arbejdsmarkedsudvalg i alt

GULDBORGSUND KOMMUNE

GULDBORGSUND KOMMUNE HALVÅRSREGNSKAB 30. JUNI SAMT FORVENTET ÅRSREGNSKAB Regnskab pr. 30. juni INDHOLDSFORTEGNELSE Side Kommunens regnskab pr. 30. juni Indledning... 3 Regnskabsopgørelse - resultatopgørelse... 6 Noter til

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE

GULDBORGSUND KOMMUNE HALVÅRSREGNSKAB 30. JUNI SAMT FORVENTET ÅRSREGNSKAB Regnskab pr. 30. juni INDHOLDSFORTEGNELSE Side Kommunens regnskab pr. 30. juni Indledning... 3 Regnskabsopgørelse - resultatopgørelse... 6 Noter til

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE

GULDBORGSUND KOMMUNE HALVÅRSREGNSKAB 30. JUNI SAMT FORVENTET ÅRSREGNSKAB Regnskab pr. 30. juni INDHOLDSFORTEGNELSE Side Kommunens regnskab pr. 30. juni Indledning... 3 Regnskabsopgørelse - resultatopgørelse... 6 Noter til

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE

GULDBORGSUND KOMMUNE GULDBORGSUND KOMMUNE HALVÅRSREGNSKAB 30. JUNI SAMT FORVENTET ÅRSREGNSKAB Regnskab pr. 30. juni INDHOLDSFORTEGNELSE Side Kommunens regnskab pr. 30. juni Indledning... 5 Regnskabsopgørelse - resultatopgørelse...

Læs mere

REGNSKAB 2016 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE

REGNSKAB 2016 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE REGNSKAB 2016 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE Detgte er en blank side INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 5 Bevillingsoversigt

Læs mere

REGNSKAB Folkesundhed og Omsorgsudvalg. Afsluttede anlægsregnskaber

REGNSKAB Folkesundhed og Omsorgsudvalg. Afsluttede anlægsregnskaber REGNSKAB 2016 Folkesundhed og Omsorgsudvalg Afsluttede anlægsregnskaber Afsluttede anlægsarbejder på 2 mio. kr. + Afvigelse 15% Nyt elektronisk nøglesystem i alle 4 distrikter 633000-004 4.545 4.509 36

Læs mere

Rest i forhold til. Optages i rådighedsbeløb

Rest i forhold til. Optages i rådighedsbeløb Økonomiudvalget Politikområde - Politikere Medfin. af projekter afledt af komm.plan 1.503 220 1.283 1.283 Udbetales i takt med at betingelserne for tilskud til de respektive projekter er opfyldt. Landdistriktspulje

Læs mere

REGNSKAB 2015 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE

REGNSKAB 2015 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE REGNSKAB 2015 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE Detgte er en blank side INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 5 Bevillingsoversigt

Læs mere

REGNSKAB Økonomiudvalg. Afsluttede anlægsregnskaber

REGNSKAB Økonomiudvalg. Afsluttede anlægsregnskaber REGNSKAB 2015 Økonomiudvalg Afsluttede anlægsregnskaber Landdistriktspulje 2011 611000-003 3.267 I 2011 blev der oprindelig afsat 5.000 tkr. til projekter under Landdistrikspuljen. Der er ydet tilskud

Læs mere

REGNSKAB 2014 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE

REGNSKAB 2014 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE REGNSKAB 2014 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE Detgte er en blank side INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 5 Bevillingsoversigt

Læs mere

BUDGETOPFØLGNING ANLÆGSPROJEKTER MARTS 2013

BUDGETOPFØLGNING ANLÆGSPROJEKTER MARTS 2013 BUDGETOPFØLGNING ANLÆGSPROJEKTER 31. MARTS GULDBORGSUND - ANLÆGSPROJEKTER 232.015 322.864 153.309 61.733 10.184 Økonomiudvalget Medfin. af projekter afledt af komm.plan 1.503 500 1.003 Midlerne er bevilliget

Læs mere

OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB

OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB OVERFØRSEL AF RÅDIGHEDSBELØB - - Regnskabsår Økonomiudvalget Politikområde - Politikere Medfin. af projekter afledt af komm.plan 1.660 231 1.429 1.429 Beløbet søges overført da beløbet er disponeret til

Læs mere

REGNSKAB 2017 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE SOPHIESKOLEN

REGNSKAB 2017 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE SOPHIESKOLEN REGNSKAB 2017 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSKABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE SOPHIESKOLEN INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 5 Bevillingsoversigt

Læs mere

Detgte er en blank side

Detgte er en blank side REGNSKAB 2015 ANLÆGSARBEJDER PERSONALEOVERSIGT FORTEGNELSE OVER KAUTIONS- OG GARANTIFORPLIGTELSER FORTEGNELSE OVER LEASEDE EJENDOMME EJENDOMSFORTEGNELSE EKSTERNE REGNSKABER: - GULDBORGSUND HAVNE - I/S

Læs mere

OVERSIGT OVER ANLÆGSØNSKER

OVERSIGT OVER ANLÆGSØNSKER BUDGET 2019 2022 Guldborgsund kommune Dato 16. juli 2017 STEJ Materiale til Byrådets Budgetseminar Mandag den 13. august 2018 OVERSIGT OVER ANLÆGSØNSKER 2019 2022 Indholdsfortegnelse: Samlet investeringsoversigt

Læs mere

REGNSKAB 2018 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSK ABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE

REGNSKAB 2018 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSK ABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE REGNSKAB 2018 HOVEDOVERSIGT BEVILLINGSOVERSIGT REGNSK ABSOVERSIGT TVÆRGÅENDE ARTSOVERSIGT FINANSIEL STATUS STATUSBALANCE S T U B B E K Ø BIN G INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 5 Bevillingsoversigt

Læs mere

Detgte er en blank side

Detgte er en blank side REGNSKAB 2016 ANLÆGSARBEJDER PERSONALEOVERSIGT FORTEGNELSE OVER KAUTIONS- OG GARANTIFORPLIGTELSER FORTEGNELSE OVER LEASEDE EJENDOMME EJENDOMSFORTEGNELSE EKSTERNE REGNSKABER: - GULDBORGSUND HAVNE - I/S

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24.

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010 Til: Økonomiudvalget Dato: 24. februar 2010 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Journalnr.: 10/4568 Følgende

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2012 TIL 2013. Udvalg: Byplanudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2012 TIL 2013. Udvalg: Byplanudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag Udvalg: Serviceområde: Sammendrag Funktion Tekst Korr.budget Regnskab Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. 2012 2012 2012 til 2013 - = merudg - = merudg + = mindreudg + = mindreudg Sammendrag SO 03 SO

Læs mere

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget

Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Vedtaget budget I mio. kr. Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Forbrug Overførsel Korr. pr. 31. Afvigelse korrigeret til 2018 Budget december Heraf overførsel til 2019 (+) = merforbrug (+) = merforbrug (-) = mindreforbrug

Læs mere

Budgetforlig : Opfølgning og status August 2016

Budgetforlig : Opfølgning og status August 2016 Budgetforlig 2016 2019: Opfølgning og status August 2016 Indhold Indsats = Indsatserne er defineret ud fra teksten i budgetforliget. RØD GUL GRØN = RØD: Ikke eller kun igangsat i begrænset omfang GUL:

Læs mere

BUDGET 2015 BILAG INVESTERINGSOVERSIGT PROJEKTSKEMAER EKSTERNT BUDGET - I/S REFA

BUDGET 2015 BILAG INVESTERINGSOVERSIGT PROJEKTSKEMAER EKSTERNT BUDGET - I/S REFA BUDGET 2015 BILAG INVESTERINGSOVERSIGT PROJEKTSKEMAER EKSTERNT BUDGET - I/S REFA Detgte er en blank side BUDGET 2015 Bilag: Investeringsoversigt 3 Detgte er en blank side 4 Investeringsoversigt Udfyldt

Læs mere

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018

Anlægsopfølgning ØK Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 Anlægsopfølgning ØK2 2018 Anlægsbevilling 2018 Forbrug 2018 I mio. kr. Overførsel til 2018 Korr. Budget Frigivet Forbrug pr. 30. sept. 2018 Forv. Forbrug Forv. rest korr. Forv. overførsel til 2019 Afvigelse

Læs mere

REGNSKAB Økonomiudvalget. Afsluttede anlægsregnskaber

REGNSKAB Økonomiudvalget. Afsluttede anlægsregnskaber REGNSKAB 2010 Økonomiudvalget Afsluttede anlægsregnskaber Afsluttede anlægsarbejder Over 2 mill. Kr. + afvigelser på 15 % Beløb i 1.000 kr. 60 Integrationsprogram og introduktionsforløb mv. 560510 Campus,

Læs mere

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter

Forventet forbrug/regnskab Anlægsudgifter NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen TMF-Sekretariat og byggesager TEU, Anlæg Teknik- og Miljøforvaltningen har gennemgået igangværende anlæg. Gennemgangen har givet anledning til følgende bemærkninger.

Læs mere

Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune Guldborgsund Kommune Arbejdsmarked 5798007151300 Integration 5798007148317 Sprog & Integration / Kantine 5798007151386 AM projekt / Bevægelse 5798007148324 Sprogskole 5798007148300 Guldborgsund Zoo &Botanisk

Læs mere

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg.

Kvartalslig budgetopfølgning pr. 29. februar Anlæg. 1 of 5 7. april 2016 Til økonomiudvalg og byråd Kvartalslig opfølgning pr. 29. februar 2016. Anlæg. 1 Resume den samlede anlægsvirksomhed i Den oprindeligt terede anlægsudgift i 2016 på netto 79,3 mio.

Læs mere

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014

Alle udvalg Anlægsoverførsler fra 2013 til 2014 Alle udvalg Overførsel fra 2013 til 2014 Restbudget regnskab Restbudget herefter (I hele ) Skattefinansieret område Udvalget for teknik og miljø Jordforsyning - udgifter 11.922 14.452 2.530 - salg af jord

Læs mere

Budgetopfølgning pr Teknik- og Erhvervsudvalget - Anlæg

Budgetopfølgning pr Teknik- og Erhvervsudvalget - Anlæg (Mio. kr.) Løbende priser Økonomisk oversigt Teknik- og Erhvervsudvalget Vedtaget budget 2019 Korrigeret budget 2019 Forbrug pr. 31.3.2019 Forventet regnskab 2019 Afvigelse i forhold til korr. budget Heraf

Læs mere

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015

Kvartalsvis budgetopfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1 of 6 Til: Økonomiudvalget og byrådet (EKSEMPEL BUDGETOPFØLGNING OG FORVENTET REGNSKAB 3. KVARTAL 2015 VEDR. ANLÆG) Kvartalsvis opfølgning - anlægsvirksomhed: 3. kvartal 2015 1. Resumé den samlede skattefinansierede

Læs mere

NOTAT. Under ØU har der i 2012 været 107 anlægsemner, heraf ønskes de 42 anlægsemner overført til 2013, jævnfør nedenstående specifikation.

NOTAT. Under ØU har der i 2012 været 107 anlægsemner, heraf ønskes de 42 anlægsemner overført til 2013, jævnfør nedenstående specifikation. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2012 til 2013 Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 14. februar 2013 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.:

Læs mere

Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune Guldborgsund Kommune Arbejdsmarked 5798007151300 AM Projekt - administration 5798007148317 Aktivcenter Kraghave - kantinen 5798007151386 AM projekt - Specialiseret Revalidering 5798007148324 Sprog- og

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2012 TIL Udvalg: Økonomi- og Erhvervsudvalget DRIFT Serviceområde: Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2012 TIL Udvalg: Økonomi- og Erhvervsudvalget DRIFT Serviceområde: Sammendrag OVERFØRSEL FRA 2012 TIL 2013 DRIFT Sammendrag Funktion Tekst Vedtaget Tillægsbev. Genbevil- Korrigeret Resultat Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. Budget omplacer. linger Budget 2013 - = merudg - =

Læs mere

Budgetlægning 2015-2018

Budgetlægning 2015-2018 Budgetlægning 2015-2018 At give Teknisk Udvalg et overblik over status på igangværende/ kommende aktiviteter, som er fastlagt i forbindelse med budgetlægning 2015-2018. Acadresag nr. 14/69207 Budget 2015

Læs mere

1 of Øvrige sociale formål 18-puljen Administration organisation - Planlægning

1 of Øvrige sociale formål 18-puljen Administration organisation - Planlægning 1 of 6 Udvalget for plan, udvikling og kultur Budgetopfølgning Den 21.5.214 Notat til budgetopfølgning pr. 3.4.14 på drift vedr. Udvalget for plan, udvikling og kultur Note Bevilling Sted Forskel Bemærkninger

Læs mere

NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 12/2463

NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 12/2463 SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 14. februar 2012 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.:

Læs mere

Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune Guldborgsund Kommune Arbejdsmarked 5798007151300 AM Projekt - administration 5798007148317 Aktivcenter Kraghave - kantinen 5798007151386 AM projekt - Specialiseret Revalidering 5798007148324 Sprog- og

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014 Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra til 2014 Forbrug Korrigeret budget Rest korr. Budget Forventet overførsel til 2014 Bemærkninger U/I Byrådet netto 30.331.914 59.610.878 29.275.964 26.439.617

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo oktober 2016 for kultur- og udviklingsudvalget Samlet oversigt Kultur- og udviklingsudvalget samlet oversigt Korrigeret budget regnskab Afvigelse* tillægsbevillingsbehov

Læs mere

BUDGET Guldborgsund kommune Dato 7. september 2016 cape ØKONOMIUDVALGETS BUD- GETFORSLAG

BUDGET Guldborgsund kommune Dato 7. september 2016 cape ØKONOMIUDVALGETS BUD- GETFORSLAG BUDGET 2017-2020 Guldborgsund kommune Dato 7. september 2016 cape ØKONOMIUDVALGETS BUD- GETFORSLAG 2017-2020 Generelt Økonomiudvalget har på sit møde den 5. september 2016 besluttet at fremsende følgende

Læs mere

Projektskema for anlæg

Projektskema for anlæg Nr. 1 ANLÆG Projektnavn: Jordpulje - Boligformål Aftaleholder: Fagsekretariatet Teknik Kategori: Jordpuljen Indsatsområde: Fagudvalg: Økonomiudvalg Funktion: 00.22.02 Adm. prioritering: Fagudvalgs prioritering:

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.

BESLUTNINGSPROTOKOL. Økonomiudvalget. Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16. Økonomiudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Møde nr. : 18/2012 Sted : Rådhuset i Grenaa Dato : 11. december 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 16.15 Medlemmer Jan Petersen (A) (Formand) Jytte Schmidt (F) Torben

Læs mere

STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING

STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING STATUS PÅ ANLÆGSPROJEKTER PÅ BØRNEUDVALGETS OMRÅDE CARLSVOGNEN RENOVERING Carlsvognen er en integreret institution med 29 vuggestuebørn og 51 børnehavebørn. Institutionen har dels til huse i en gammel

Læs mere

regnskab 2012 Hovedoversigt Bevillingsoversigt Regnskabsoversigt Tværgående artsoversigt Finansiel status

regnskab 2012 Hovedoversigt Bevillingsoversigt Regnskabsoversigt Tværgående artsoversigt Finansiel status regnskab 2012 Hovedoversigt Bevillingsoversigt Regnskabsoversigt Tværgående artsoversigt Finansiel status Statusbalance Detgte er en blank side INDHOLDSFORTEGNELSE Hovedoversigt til regnskab... 3 Bevillingsoversigt

Læs mere

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2.

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2. Økonomiudvalget Budgetrevision 2 Marts Holbæk Kommune Budgetrevision 1 Budgetrevision 1 viste et forventet merforbrug på driften på 41 mio. kr. Det skyldtes primært et merforbrug på beskæftigelsesområdet

Læs mere

SparLån 10-11. Fredericia Kommune Økonomirapportering regnskabsår 2010. Det tekniske område 29.051-29.912. Byfornyelse, drift spar/lån 2010/2011 BÅT

SparLån 10-11. Fredericia Kommune Økonomirapportering regnskabsår 2010. Det tekniske område 29.051-29.912. Byfornyelse, drift spar/lån 2010/2011 BÅT Driftsudgifter Det tekniske område 29.051-29.912 Boligudvikling Byfornyelse, drift spar/lån 2010/2011 Der er tale om overførsel midler i forbindelse med indfrielse lån ydet af det tidligere Bygningsforbedringsudvalg.

Læs mere

Dispensations ansøgninger:

Dispensations ansøgninger: Dispensations ansøgninger: Center for Ældre Konto 5, forventer i 2015 nedenstående resultat: Drift Indenfor selvforvaltning Fælles 20 mio. kr. Indenfor selvforvaltning Virksomheder 1,6 mio. kr. Udenfor

Læs mere

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger BUDGET 2018-2021 Anlægsoversigt 2018-2021 med budgetbemærkninger Sammenfatning af Anlægsoversigt 2018-2021 Udgift (U), Budget løbende priser, 1.000 kr. Indtægt (I) 2018 2019 2020 2021 Anlægsprojekter,

Læs mere

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget 2018 Forbrug september 2018 3. FR 2018 Afvigelse 2018 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Administrativt forslag til skolestruktur

Administrativt forslag til skolestruktur Administrativt forslag til skolestruktur Indhold PLACERING AF SKOLERNE I ADMINISTRATIVT FORSLAG TIL SKOLESTRUKTUR... 2 SKOLEDISTRIKTER I DEN NYE SKOLESTRUKTUR... 3 ANTAL AF ELEVER... 4 ANTAL KLASSER...

Læs mere

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp.

- kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. - kun serviceudgifter Service- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 30/9 FR 2013 R 13 2013 FR 2014 FR 2015 FR 2016 FR 2017 ramme-

Læs mere

Indhold. Regnskab Centralforvaltningen

Indhold. Regnskab Centralforvaltningen Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Økonomiudvalgets område... 2 Årets gang hvad er der sket... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling

% Bevilling Ibrugtagning jf. tidsplan % Igangsat ved bevilling Dato:7, juni 2013 Sagsbeh: mecl Journal 2013/0009277 Anlægsprojekt 2010 Børnehuset Mariagården Dronningensvej 30-32 modernisering af tagetage, herunder indretning af grupperum 2011 Ingeborggården, Troels-

Læs mere

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015

Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2014 til 2015 fra til 2015 Halsnæs Kommune Økonomiudvalget rådighedsbeløb i 63.318.029 90.361.830 27.091.807 199.547.747 21.233.414-731.047-3.077.879-2.298.826-30.691.625-2.298.826 Mindreforbruget ønskes overført til

Læs mere

Budget 2016 UDVALGENES BESPARELSESFORSLAG. Guldborgsund. Økonomi. 21. maj 2015, kl

Budget 2016 UDVALGENES BESPARELSESFORSLAG. Guldborgsund. Økonomi. 21. maj 2015, kl Budget 2016 Guldborgsund Økonomi UDVALGENES BESPARELSESFORSLAG 21. maj 2015, kl. 16.00 ØKONOMIUDVALG 116 29-562 -562 Politikområde Finans: Nr. Tekst ØK-01 Ydelser Sale & Lease Back 0 0-562 -562 Politikområde

Læs mere

Teknik og Miljøudvalget Anlægsønsker

Teknik og Miljøudvalget Anlægsønsker Teknik og Miljøudvalget Anlægsønsker 2017-2020 POLITIKOMRÅDE NATUR OG MILJØ: Byfornyelse i alt 5.500-2.750-2.613-137 5.500-2.750-2.613-137 5.500-2.750-2.613-137 5.500-2.750-2.613-137 Bygningsforbedringsudvalget

Læs mere

Budgetopfølgning pr Teknik- og Erhvervsudvalget - Anlæg

Budgetopfølgning pr Teknik- og Erhvervsudvalget - Anlæg (Mio. kr.) Løbende priser Økonomisk oversigt Teknik- og Erhvervsudvalget Vedtaget budget 2018 Korrigeret budget 2018 Forbrug pr. 30.6.2018 Forventet regnskab 2018 Afvigelse i forhold til korr. budget Heraf

Læs mere

KULTUR, TURISME OG BOSÆTNINGSUDVALG

KULTUR, TURISME OG BOSÆTNINGSUDVALG KULTUR, TURISME OG BOSÆTNINGSUDVALG POLITIKOMRÅDE: FRITID OMRÅDETS OVERORDNEDE ØKONOMI (1.000 KRONER) REGNSKAB 2016 Oprindeligt Omplaceringer Tillægsbevillinger Korrigeret Regnskab Udgifter 56.257 325

Læs mere

Attachments: Budgetopfølgning pr anlæg - Udvalget for plan, udvikling og kultur.pdf

Attachments: Budgetopfølgning pr anlæg - Udvalget for plan, udvikling og kultur.pdf From: Lone Klinge Christensen Sent: 15 Sep 2017 13:00:24 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Anlægsregnskab på PUK området Attachments: Budgetopfølgning pr. 30.06.17 - anlæg - Udvalget for plan,

Læs mere

Korrigeret budget (incl. Overførsler fra 2012 til =2-6

Korrigeret budget (incl. Overførsler fra 2012 til =2-6 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. maj 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2019

Økonomivurdering 1. kvartal 2019 Økonomivurdering 1. kvartal 2019 Side 1 af 10 Økonomivurdering pr. 1. kvartal 2019 Samlet Af ovenstående tabel fremgår at, vi forventer merforbrug på 8,2 mio. kr. på drift og et mindreforbrug på 58,1 mio.

Læs mere

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016

ANLÆGSOVERSIGT REGNSKAB 2016 Det skattefinansierede område Økonomiudvalget 002203 Midler til at fremme/realisering byudvikling 2016 100 4 4 96 Regnskab 2016 - mindreforbruget ønskes ikke overført til 2017, da der er nye midler i 2017

Læs mere

RESULTAT I ALT (før budgetreserver) 6.411-2.141-6.233-7.350

RESULTAT I ALT (før budgetreserver) 6.411-2.141-6.233-7.350 Hovedoversigt Bilag til budgetaftalen I nedenstående hovedoversigt er det samlede resultat af budgetaftalen for 2015-2018 vist. BUDGET BUDGETOVERSLAG Alle beløb er i 2015-priser (i hele1.000 kr.) DET SKATTEFINANSIEREDE

Læs mere

I dette notat gives bemærkninger til følgende udvalg: Plan- og Miljøudvalget samt Teknik- og Miljøområdets andel af Økonomi- og Erhvervsudvalget.

I dette notat gives bemærkninger til følgende udvalg: Plan- og Miljøudvalget samt Teknik- og Miljøområdets andel af Økonomi- og Erhvervsudvalget. Sagsnr. 00.01.10-Ø00-18-18 Dato: 14.09.2018 Teknik- og Miljø - Budgetopfølgning pr. 31. august 2018 I dette notat gives bemærkninger til følgende udvalg: Plan- og Miljøudvalget samt Teknik- og Miljøområdets

Læs mere

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger

Halvårsregnskab 2014 bemærkninger Halvårsregnskab 2014 bemærkninger I dette notat gives jævnfør reglerne om aflæggelse af halvårsregnskab bemærkninger til væsentlige afvigelser mellem oprindeligt budget 2014 og det forventede regnskab

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Halvårsregnskab 2017 August 2017

Halvårsregnskab 2017 August 2017 Halvårs August Indledning Hermed aflægges Hjørring Kommunes halvårs for. Indholdsfortegnelse Afsnit Side Regnskabsopgørelse og analyse 2 Regnskabsoversigt og bemærkninger på sektorniveau 4 Kommuneoplysninger

Læs mere

7 Budgetoverførsler fra 2014 til 2015

7 Budgetoverførsler fra 2014 til 2015 Åbent punkt 7 Budgetoverførsler fra 2014 til 2015 00.30.10P19-0014 Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt Børne- og Skoleudvalget 07-04-2015 7 Hvem beslutter Børne- og Skoleudvalget indstiller Økonomi-

Læs mere

Der aflægges anlægsregnskab i forhold til anlægsbevillingen på 10,0 mio. kr., som blev givet på Byrådets møde den

Der aflægges anlægsregnskab i forhold til anlægsbevillingen på 10,0 mio. kr., som blev givet på Byrådets møde den NOTAT Teknik- og Miljøforvaltningen TMF-Sekretariat og byggesager Notat, 5 anlægsregnskaber til EDU Anlægsregnskab for Energispareprojekt 2015 Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge www.koege.dk Der aflægges anlægsregnskab

Læs mere

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning

Indhold. Regnskab Teknisk Forvaltning Indhold Regnskabsbemærkninger for anlæg på Teknik- og Miljøudvalget område... 2 Årets gang hvad er der sket?... 2 Økonomisk oversigt... 3 Årets væsentligste afvigelser og udfordringer... 3 fordelt på projekter...

Læs mere

file:///h:/sbsys/sbsysnetdrift/temp/giol/dagsorden/preview.html

file:///h:/sbsys/sbsysnetdrift/temp/giol/dagsorden/preview.html Side 1 af 10 89. Budgetopfølgning pr.31. marts 2015 Sagsnr: 00.30.14-Ø00-1-15 Sagsansvarlig: Gitte Olsen Sagsfremstilling I de vedtagne principper for økonomistyring er det fastlagt, at der foretages 3

Læs mere

Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret budget (incl. Forbrug pr. 31/ =2-7

Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret budget (incl. Forbrug pr. 31/ =2-7 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/8-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. august 2013

Læs mere

Miljø og Teknik. Status Bygge- og anlægsprojekter April 2012-september 2012

Miljø og Teknik. Status Bygge- og anlægsprojekter April 2012-september 2012 Status Bygge- og anlægsprojekter April 2012-September 2012 Miljø og Teknik Status Bygge- og anlægsprojekter April 2012-september 2012 Side 1 af 7 Anlægsopgaver Status til UMT over samtlige Anlægsprojekter

Læs mere

Oversigt over overførsler fra 2016 til uden for overførselsreglerne

Oversigt over overførsler fra 2016 til uden for overførselsreglerne Oversigt over overførsler fra 2016 til 2017 - uden for overførselsreglerne Netto 1.000 kr. Søges overført Heraf overført til anlæg Samlet overførsel uden for overførselsreglerne 1.566 445 Ansøgning om

Læs mere

Dagsordenpunkt. Regnskab 2016 og videreførelse af driftsmidler, Børne- og Undervisningsudvalget. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Regnskab 2016 og videreførelse af driftsmidler, Børne- og Undervisningsudvalget. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Regnskab 2016 og videreførelse af driftsmidler, Børne- og Undervisningsudvalget Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen Det endelige regnskab 2016 for Børne- og Undervisningsudvalgets område

Læs mere

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 1 Pr

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 1 Pr GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN Anlægsrapport 1 Pr. 31.01. Resume af anlægsrapport 1 pr. 31.01. Anlægsrapport 1 pr. 31.01. udarbejdes som led i den af Byrådet vedtagne styring for, hvor bl.a. anlægsrapporten

Læs mere

Evaluering af Landdistriktspuljen 2011

Evaluering af Landdistriktspuljen 2011 NOTAT Evaluering af Landdistriktspuljen 2011 Baggrund Landdistriktspuljen er oprettet som en medfinansieringspulje, der skal understøtte Guldborgsund Kommunes Landdistriktspolitik. Formålet med Landdistriktspuljen

Læs mere

Økonomiudvalget varetager opgaver indenfor Administrativ organisation, Politisk organisation, Erhverv, turisme og profilering samt Kultur.

Økonomiudvalget varetager opgaver indenfor Administrativ organisation, Politisk organisation, Erhverv, turisme og profilering samt Kultur. Økonomiudvalget Økonomiudvalget varetager opgaver indenfor Administrativ organisation, Politisk organisation, Erhverv, turisme og profilering samt Kultur. Udvalgets driftsområde udviser i et samlet regnskabsresultat

Læs mere

Notat til ØK den 4. juni 2012

Notat til ØK den 4. juni 2012 Notat til ØK den 4. juni 2012 Nærværende notat er udarbejdet til Økonomiudvalgets ekstraordinære møde den 4. juni 2012 og indeholder en genvurdering og nye forudsætninger i forhold til det resultat, der

Læs mere

BUDGET Guldborgsund kommune Dato 5. september 2017 ØKONOMIUDVALGETS BUD GETFORSLAG

BUDGET Guldborgsund kommune Dato 5. september 2017 ØKONOMIUDVALGETS BUD GETFORSLAG BUDGET 2018 2021 Guldborgsund kommune Dato 5. september 2017 ØKONOMIUDVALGETS BUD GETFORSLAG 2018 2021 Indholdsfortegnelse: Budgetoversigt 2018-2021... 3 Bemærkninger til Økonomiudvalgets budgetforslag...

Læs mere

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar 2019)

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar 2019) Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar ) 2018 2017 Hele 1.000 kr. Oprindeligt Korrigeret Forbrug pr. 7. jan. regnskab afvigelse * Regnskab 2017 Drift 259.962 258.545

Læs mere

BUDGET 2018 BILAG - INVESTERINGSOVERSIGTER - PROJEKTSKEMAER - EKSTERNT BUDGET - I/S REFA

BUDGET 2018 BILAG - INVESTERINGSOVERSIGTER - PROJEKTSKEMAER - EKSTERNT BUDGET - I/S REFA BUDGET 2018 BILAG - INVESTERINGSOVERSIGTER - PROJEKTSKEMAER - EKSTERNT BUDGET - I/S REFA Detgte er en blank side INDHOLDSFORTEGNELSE Investeringsoversigter Økonomiudvalg... 7 Handicap og Psykiatri... 8

Læs mere

Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet.

Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet. Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet. Nedenstående regler er gældende fra tidspunktet for revisionens godkendelse

Læs mere

Beskrivelse af anlægsforslag: De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe vedrørende jordforsyning.

Beskrivelse af anlægsforslag: De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe vedrørende jordforsyning. Nummer: A101 Anlægget vedrører: jordforsyningen - boligformål Udgifter -6.005-6.321-9.769-8.662 Netto -6.005-6.321-9.769-8.662 De forventede indtægter er et skøn fra den administrativt nedsatte arbejdsgruppe

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHS KOMMNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 11. marts 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 89402385

Læs mere

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014.

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014. Økonomi og Administration Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.30.14-G01-14-14 Dato:21.5.2014 Børne- og Skoleudvalget, budgetopfølgning pr. 30. april 2014 Børne- og Skoleudvalgets korrigerede

Læs mere

Tlf.nr./ . Tjenestemandspensionister Claus Bentzen/ 1066/CBE Søren Kocemba 1080/SKH

Tlf.nr./ . Tjenestemandspensionister Claus Bentzen/ 1066/CBE Søren Kocemba 1080/SKH Hvem er din Personale- og Lønkonsulent - gældende 1. november 2016. CENTER/AFDELING/ENHED PERSONALE KONSULENT Tlf.nr./e-mail LØN- KONSULENT Tlf.nr./e-mail Byrådsmedlemmer Claus Bentzen 1066/CBE Søren Kocemba

Læs mere

NOTAT. Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778

NOTAT. Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778 SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2010 til 2011 Til: Økonomi-, teknik- og miljø Dato: 17. februar 2011 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Sagsnr.: 11/3778

Læs mere

Detaljeret gennemgang af fagudvalgsområder

Detaljeret gennemgang af fagudvalgsområder Detaljeret gennemgang af fagudvalgsområder Økonomi- Erhvervsudvalget Drift 01 Økonomi- Erhvervsudvalget 557.683 443.428 114.255 74.292 0 0 74.292 08 Driftsselskaber 544 201 343 343 0 0 343 11 Idræt fritid

Læs mere

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU)

Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Anlægsbevilling og rådighedsbeløb til renovering af Byskovskolen afd. Benløse bygning 64 (PBU, BUU) Åben sag Sagsid: 17/1898 Sagen afgøres i: Byrådet Bilag: 1) 2210693 Åben: Bilag 1 - løsningsmuligheder_samlet

Læs mere

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund

Økonomiudvalget. Regnskab Opr. Budget Korr. Budget Indtægt Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 002020 Køb af ejendom på Toftevej 1, Frederikssund 003003 Salg af Esrogårdsvej 3, Jægerspris 003004 Salg af jord i Slangerup ved Raasigvangen 003008 Salg af matr. 13 a. i Oppe Sundby 003026 Vinge - Byggemodning

Læs mere

Regnskab 2017 U I U U

Regnskab 2017 U I U U 002023 Byggemodning af Sydbyen 010013 Installation af energimålere U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 I 0 0-241.614 241.614 U 0 32.810 0 32.810 erne anvendes til gassikring af Ørnestensbjerget og til

Læs mere

PERSONALE KONSULENT LØN- KONSULENT. Tlf.nr./ . Tlf.nr./ CENTER/AFDELING/ENHED

PERSONALE KONSULENT LØN- KONSULENT. Tlf.nr./ . Tlf.nr./ CENTER/AFDELING/ENHED Hvem er din Personale- og Lønkonsulent - gældende 1. november 2018. CENTER/AFDELING/ENHED PERSONALE KONSULENT Tlf.nr./e-mail LØN- KONSULENT Tlf.nr./e-mail Byrådsmedlemmer Claus Bentzen 54731066/25180936

Læs mere

Specifikation af overførsler fra 2014 til 2015 Økonomi- og Erhvervsudvalget

Specifikation af overførsler fra 2014 til 2015 Økonomi- og Erhvervsudvalget Specifikation af overførsler fra 01 til 015 Økonomi- og Erhvervsudvalget Drift Opr. Budget Korr. Budget Regnskab Rest korr. Årsbudget 001 Kommunalbestyrelse og adm. 111.11 15.869 10.81.055 00 Erhverv og

Læs mere

Regnskab U Nej U Nej I

Regnskab U Nej U Nej I 002023 Byggemodning af Sydbyen 010012 Energiinvesteringer 010013 Installation af energimålere U 0 985.129 715.838 269.291 Nej 269.291 U 3.569.999 4.525.585 4.492.040 33.545 Nej 275.159 I 0 0-241.614 241.614

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2019

Økonomivurdering 2. kvartal 2019 Økonomivurdering 2. kvartal 2019 Side 1 af 10 Økonomivurdering pr. 2. kvartal 2019 Samlet Af ovenstående tabel fremgår at, vi forventer merforbrug på 9,0 mio. kr. på drift og et mindreforbrug på 54,7 mio.

Læs mere

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser Kultur og Fritid Kultur og Fritid kommer samlet ud af regnskabsåret med et mindreforbrug på 6,5 mio. kr. Indeholdt i regnskabsresultatet er der en samlet overførsel fra 2017 på 2,3 mio. kr. Området er

Læs mere

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo juli 2016 for økonomiudvalget

Bilag til budgetopfølgningen pr. ultimo juli 2016 for økonomiudvalget Bilag til opfølgningen pr. ultimo juli for økonomiudvalget Samlet oversigt Økonomiudvalget samlet oversigt Korrigeret regnskab Afvigelse* Drift ekskl. overførte midler 298,7 297,4-1,3 0,0 Overførte driftsmidler**

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2018 Teknik- & Miljøudvalget. Center for Plan & Miljø. Drift. Afvigelse mellem seneste skøn. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring

Læs mere

Budgetrevision II. Økonomiudvalg og Byråd April, Grafisk oversigt over forventet regnskabsresultat.

Budgetrevision II. Økonomiudvalg og Byråd April, Grafisk oversigt over forventet regnskabsresultat. Budgetrevision II Økonomiudvalg og Byråd April, 2013 Der forventes et merforbrug på driften på 19,3 mio. kr. Heraf vil ca. 10 mio. kr. få varig effekt på 2014-2017. Resten af merforbruget vedrører engangsudgifter

Læs mere