Københavns Ejendomme. Brugertilfredshedsundersøgelse 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Københavns Ejendomme. Brugertilfredshedsundersøgelse 2012"

Transkript

1 Københavns Ejendomme Brugerhedsundersøgelse 2012

2 0 Indhold 1 0 Indhold 0 Indhold Resumé af hovedkonklusioner Metode Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen Brugernes hed med KEjd s information i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning Snitflader mellem brugerne og KEjd Brug af KEjd s hjemmeside Huge Consulting ApS... 36

3 1 Resumé af hovedkonklusioner 2 1 Resumé af hovedkonklusioner KEjd foretager hvert andet år en brugerhedsundersøgelse blandt kommunale brugere af kommunale ejendomme. I år er det besluttet, at lade et eksternt firma udføre denne undersøgelse. Brugerhedsundersøgelsen er gennemført af analysefirmaet Huge Consulting ApS i september For at få input til spørgeskemaet i undersøgelsen har Huge Consulting ApS gennemført workshops med både bestillere i fagforvaltningerne og repræsentanter for brugerne. Undersøgelsen måler brugernes hed med følgende 5 hovedparametre: 1 Udvendig vedligeholdelse af ejendommen 2 Vedligeholdelse af de tekniske basisinstallationer på ejendommen 3 Den information som KEjd giver i forbindelse med udførelse af vedligeholdelsesopgaver 4 KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen 5 KEjd s samlede service vedr. huslejeopkrævning Hovedparametrene 1-3 er inddraget efter ønske fra brugerne som nye parametre i brugerhedsundersøgelsen i Tilfredsheden på disse parametre kan dermed ikke sammenlignes med tidligere undersøgelser. Figur 1.1 Gennemsnitlig hed på de 5 hovedparametre 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 2,28 2,88 2,69 3,00 2,94 Udvendige vedligeholdelse af ejendommen Vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen Den information, som KEjd giver i forbindelse med udførelse af vedligeholdelsesopgav er på ejendommen KEjd's service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen KEjd's samlede service vedr. huslejeopkrævning Som det fremgår af figur 1.1 viser undersøgelsen, at heden med de 3 nye parametre ligger lavere end på de to oprindelige hovedparametre. Lavest er heden med Udvendig vedligeholdelse af ejendommen og KEjd s information i forbindelse med udførelse af vedligeholdelsesopgaver.

4 1 Resumé af hovedkonklusioner 3 Figur 1.1 viser desuden, at heden ligger højest blandt respondenterne på hovedparameter 4 KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser. I forhold til 2010 er der sket en lille stigning på dette hovedparameter (fra 2,86 til 3,00). Der er sket et lille fald i heden siden 2010 på delparametrene: "Mulighed for at få fat på en medarbejder ved driftsforstyrrelser" (fra 3,38 til 3,23), "KEjd's kommunikation om, hvordan driftsforstyrrelser udbedres" (fra 3,06 til 2,92) og "KEjd's reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser" (fra 3,04 til 2,87). Næst højest hed opnås på hovedparameter 5 KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning. Den målte hed er steget en lille smule i forhold til 2010 (fra 2,73 til 2,94). Respondenternes hed med delparametrene "Muligheden for at få fat på en medarbejder, der kan hjælpe dig med spørgsmål om husleje", "KEjd's reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje" og "KEjd's evne til at forklare dig, hvordan din husleje er sammensat og reguleres" er på niveau med niveauet for Forskel i heden blandt institutionstyper Undersøgelsen viser desuden, at der er forskel i heden blandt respondenter fra de forskellige institutionstyper (se figur 1.2). Figur 1.2 Gennemsnitlig hed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen og KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen fordelt på ejendomstyper 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 3,25 3,04 2,93 2,19 2,24 2,10 2,47 3,26 2,65 2,68 3,00 2,10 2,27 2,28 Udvendige vedligeholdelse af ejendommen KEjd's service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen Administrationsejendom Daginstitution Fritidsinstitution Skole Social institution Andre Total Eksempelvis har respondenter fra skoler en gennemsnitlig hed med udvendig vedligeholdelse på 2,47, hvor respondenter fra sociale institutioner har en gennemsnitlig hed på 2,10. Respondenter fra skoler er samtidig mere e (gns. hed = 3,26) end respondenter fra sociale institutioner (gns. hed = 2,65) med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser. I undersøgelsens resultater spores en tendens til, at der er sammenhæng mellem graden af

5 1 Resumé af hovedkonklusioner 4 respondenternes hed med den udvendige vedligeholdelse og deres hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser. Det er endvidere karakteristisk for undersøgelsens resultater, at de bygger på en bred variation i besvarelserne. Således er der en stor andel af både e respondenter og ue respondenter. Der bør derfor være potentiale for KEjd til at undersøge best practice blandt de e brugere og overføre disse erfaringer til områder, hvor det halter med heden. Respondenternes konkrete forslag til forbedringer af KEjd s information og service fremgår ved gennemgangen af de enkelte parametre i rapporten.

6 2 Metode 5 2 Metode 2.1 Om brugerhedsundersøgelsen 2012 KEjd s brugerhedsundersøgelse 2012 er en videreførelse af tilsvarende brugerhedsundersøgelser, som blev gennemført i 2009 og Det har været et politisk ønske, at brugerhedsundersøgelsen i 2012 gennemføres af et uafhængigt konsulentfirma. KEjd har efter en udbudsrunde valgt at lade Huge Consulting ApS stå for gennemførelsen af brugerhedsundersøgelsen. Som led i at holde brugerhedsundersøgelsen indholdsmæssigt opdateret og relevant i forhold til de brugere, som er i kontakt med KEjd, har Huge Consulting ApS indledningsvist holdt samtaler med relevante medarbejdere fra KEjd samt afholdt 2 workshops med henholdsvis bestillere fra de enkelte forvaltninger samt brugere fra forskellige typer ejendomme. I forbindelse med opdateringen af undersøgelsen er der foretaget tilretninger og ændringer, hvorfor ikke alle resultater fra 2012 kan sammenlignes med tidligere år. Af væsentlige ændringer i forhold til 2009 og 2010 skal nævnes, at brugerne ønsker Tilfredshed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen, Tilfredshed med vedligeholdelsen af tekniske basisinstallationer samt Tilfredshed med information i forbindelse med udførelse af vedligeholdelsesopgaver inddraget i brugerhedsundersøgelsen. Brugernes begrundelse er, at dette er vigtige parametre i forhold til heden med KEjd. Desuden har brugerne den opfattelse, at heden med servicen i forbindelse med driftsforstyrrelser og huslejeopkrævning er stærkt påvirket af brugernes generelle hed med ejendommen. Spørgsmål vedr. hed i forbindelse med driftmæssige forstyrrelser er kun stillet brugere, som har haft kontakt med KEjd vedr. driftmæssige forstyrrelser inden for det seneste år. Spørgsmål vedr. hed i forbindelse med huslejeopkrævning er kun stillet brugere, som har haft kontakt med KEjd vedr. huslejeopkrævning inden for det seneste år. Brugerne har som tidligere år kunnet vurdere deres hed på en 5 punkts skala gående fra meget u til meget. Ved gennemsnitsberegninger på hed er meget u scoret 1 og meget er scoret 5. Ved hedsspørgsmål er Ved ikke kategorien udeladt af beregningerne.

7 2 Metode 6 Der er anvendt ét spørgeskema, og hver ejendom har haft mulighed for at afgive 2 besvarelser såfremt, at det er forskellige medarbejdere på ejendommen, som varetager kontakten til KEjd vedr. driftsforstyrrelser og huslejeopkrævning. Brugerne er blevet inviteret til undersøgelsen via , og der er blevet anvendt et internetskema. I alt er invitationen til brugerhedsundersøgelsen sendt ud til 559 forskellige ledere i kommunale ejendomme. Ledere, som varetager ledelsen på flere ejendomme, er kun blevet inviteret én gang. Tabel 2.1 Deltagelse i brugerhedsundersøgelsen Svarhyppighed Antal svar 40 ejendomme har afgivet 2 besvarelser ejendomme har afgivet 1 besvarelse ejendomme har ikke afgivet besvarelse 0 Antal besvarelser i alt 288 De 248 ( ) forskellige ejendomme, som har deltaget i brugerhedsundersøgelsen 2012, udgør godt 44 % af alle inviterede ejendomme. Om end svarprocenter metodemæssigt ikke helt kan sammenlignes med 2010, så er niveauet for deltagelse i brugerhedsundersøgelsen 2012 på niveau med I forhold til antal deltagere i undersøgelsen fra de enkelte forvaltninger er indkomne besvarelser repræsentative. 2.2 Respondenters profil De fleste af respondenterne er ansat i en dagsinstitution (38 %) eller på en skole (24 %) (se figur 2.1). Der er et tilstrækkeligt antal respondenter fra administrationsejendomme, daginstitutioner, fritidsinstitutioner, skoler og sociale institutioner til, at der kan foretages sammenligninger af heden mellem de 5 typer af ejendomme.

8 2 Metode 7 Figur 2.1 Antal respondenter fordelt på type af ejendom % af alle respondenter er fra ejendomme, som anvendes af BUF. Respondenter fra ejendomme under SOF udgør 14 % af alle respondenter. Figur 2.2 Antal respondenter fordelt på forvaltning BIF BUF KFF SOF SUF TMF ØKF Andet Figur 2.2. viser antal respondenter fordelt på forvaltning. Der er et tilstrækkeligt antal respondenter fra BUF, KFF og SOF til, at der kan foretages sammenligninger af heden mellem de 3 forvaltninger.

9 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen 8 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen 3.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. vedligeholdelse af ejendommen inden for det seneste år 87 % af respondenterne har været i kontakt med KEjd vedr. vedligeholdelse af deres ejendom inden for det seneste år (se figur 3.1). Figur 3.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. vedligeholdelse af ejendommen inden for det seneste år Mere end 5 gange 1-5 gange 0 gange Alle respondenter fra KFF (100 %) har været i kontakt med KEjd vedr. vedligeholdelse af deres ejendom inden for det seneste år. Især respondenter fra Amager Vest, Det Centrale byområde og Valby har hyppig kontakt med KEjd vedr. vedligeholdelse af deres ejendom.

10 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen Brugernes hed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen Spørgsmålet Tilfredshed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen udgør hovedparameter 1. I forhold til andre områder, hvor brugernes hed måles, er udvendig vedligeholdelse af ejendommen det område, hvor respondenterne er mindst e. 15 % af respondenterne er e med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen (se figur 3.2). 64 % af respondenterne er ue med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. Figur 3.2 Brugernes hed med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen 45% 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u Mest e er respondenter fra skoler, hvor 20 % af respondenterne er e med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. Mest ue er respondenter fra administrationsejendomme, daginstitutioner og fritidsinstitutioner, hvor ca. 70 % af respondenterne er ue med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. Mest e er respondenter fra Amager Vest, Amager Øst, Det centrale byområde, Nørrebro og Vanløse. I disse områder er mellem 20 % og 32 % af respondenterne e med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. Mest ue er respondenter fra Bispebjerg og Østerbro, hvor ca. 75 % af respondenterne er ue med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. At der både er en stor andel e brugere og ue brugere kunne tyde på, at der er differentieret vedligeholdelsesstandard for den udvendige vedligeholdelse på de forskellige ejendomme.

11 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen Brugernes hed med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen Spørgsmålet Tilfredshed med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen udgør hovedparameter 2. Generelt er respondenterne mere e med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen, end de er med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen. 30 % af respondenterne er e med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen (se figur 3.3). 33 % af respondenterne er ue med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen. Figur 3.3 Brugernes hed med vedligeholdelse af de tekniske basisinstallationer på ejendommen 45% 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u Mest e er respondenter fra skoler, hvor 40 % af respondenterne er e med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen. I BUF er 33 % af respondenterne e med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen. Til sammenligning er tallet kun 17 % for KFF og 21 % for SOF. Respondenter fra Amager Vest, Amager Øst, Brønshøj-Husum, Nørrebro, Vanløse og Vesterbro/Kgs. Enghave er mest e med vedligeholdelsen af de tekniske basisinstallationer på ejendommen. At der både er e brugere og ue brugere kunne tyde på, at der er differentieret vedligeholdelsesstandard for de tekniske basisinstallationer på de forskellige ejendomme.

12 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen Brugernes bemærkninger til vedligeholdelsen af ejendommen Respondenterne virker ret engagerede i vedligeholdelsen af deres ejendom, hvilket kommer til udtryk i deres kommentarer vedr. udvendig vedligeholdelse og vedligeholdelse af de tekniske basisinstallationer på ejendommen. Generelt har respondenterne nævnt specifikke forhold på deres ejendom, som de mener, der ikke er vedligeholdt godt nok. Visse respondenter udtrykker ærgerlighed over, at ejendommen ikke vedligeholdes tilstrækkeligt, således at skaderne forværres. Nogle respondenter mener, at KEjd sikkert ikke har alle de økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at kunne foretage en stillende vedligeholdelse af ejendommen. Andre respondenter mener, at dialogen med KEjd vedr. vedligeholdelse ikke er optimal. Bl.a. nævnes lang sagsbehandlingstid, manglende overholdelse af vedligeholdelsesplaner, manglende information om servicebesøg, tidsforbrug ved rykning for svar fra KEjd gentagende gange og omstændelig arbejdsgang fra KEjd s side.

13 4 Brugernes hed med KEjd s information i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen 12 4 Brugernes hed med KEjd s information i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen 4.1 Brugernes hed med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen Spørgsmålet Tilfredshed med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen udgør hovedparameter % af respondenterne er e med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen (se figur 4.1). 44 % af respondenterne er ue med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen. Figur 4.1 Brugernes hed med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen 45% 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u Mest e er respondenter fra skoler og administrationsejendomme, hvor 32 % af respondenterne er e med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen. Mest e er respondenter fra Amager Øst, Nørrebro, Valby og Vesterbro/Kgs. Enghave. I disse områder er mellem 30 % og 41 % af respondenterne e med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen. Mest ue er respondenter fra Bispebjerg, Brønshøj-Husum og Østerbro. I disse områder er mellem 53 % og 60 % af respondenterne ue med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen.

14 4 Brugernes hed med KEjd s information i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen 13 I KFF er 67 % af respondenterne ue med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen. At der er stor variation i heden med den information, som KEjd giver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen, kan tyde på, at der er variation i informationen til de enkelte ejendomme. 4.2 Brugernes forslag til, hvordan KEjd kan forbedre sin information i forbindelse med udførelse af vedligeholdelsesopgaver på ejendommen Generelt ønsker respondenterne bedre information fra KEjd i forbindelse med udførelse af vedligeholdelse af ejendommen. Enkelte respondenter har dog oplyst, at der er sket en forbedring på det seneste. Respondenterne nævner følgende som forslag til bedre information: Orientere og give information forud for vedligeholdelse om hvem der kommer og hvornår vedligeholdelse bliver udført Beskrive problemet overfor håndværker så ikke institutionen selv skal gøre dette Ringe/maile tilbage når det er aftalt, hvad enten det er positivt eller negativt svar Periodiske (årlige) statusmøder Lave plan for udførelse af vedligeholdelsesopgaver for den enkelte ejendom Gøre plan for vedligeholdelse af ejendommen offentlig tilgængelig Tage referat ved møder Være synlige i forhold til brugerne Samlet må det konkluderes, at der er en lang række konkrete områder, hvor KEjd har mulighed for at forbedre informationen i forhold til brugerne, så brugernes hed med informationen omkring vedligeholdelsesopgaver kan øges.

15 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 14 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 5.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. driftsforstyrrelser på ejendommen inden for det seneste år 82 % af respondenterne har haft kontakt med KEjd vedr. driftsforstyrrelser inden for det seneste år (se figur 5.1). I forhold til 2010 er hyppigheden af brugernes kontakt vedr. driftsforstyrrelser til KEjd faldet. Der er i 2012 færre respondenter med mere end 5 gange kontakt og flere respondenter med 1-5 gange og 0 gange kontakt. Det kunne tyde på, at der er sket en nedgang i antallet af driftsforstyrrelser. Figur 5.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. driftsforstyrrelser på ejendommen indenfor det seneste år Mere end 5 gange 1-5 gange 0 gange I områderne Bispebjerg og Valby har næsten 50 % af respondenterne haft mere end 5 gange kontakt vedr. driftsmæssige forstyrrelser inden for det seneste år. I Amager Øst har 11 % af respondenterne haft mere end 5 gange kontakt vedr. driftsmæssige forstyrrelser inden for det seneste år. 5.2 Udvikling i brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser på ejendommen Alle respondenter, som har været i kontakt med KEjd vedr. driftsforstyrrelser inden for det seneste år, er blevet bedt om at vurdere KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser.

16 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 15 Spørgsmålet Tilfredshed alt i alt med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser udgør hovedparameter 4. På hovedparameteren Tilfredshed alt i alt med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser er der sket en lille stigning i heden i forhold til På delparametrene "Mulighed for at få fat på en medarbejder ved driftsforstyrrelser", "KEjd's kommunikation om hvordan driftsforstyrrelser udbedres" og "KEjd's reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser" er der sket et lille fald i heden siden 2010 (se figur 5.2). Figur 5.2 Udvikling i brugernes hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1, Mulighed for at få fat på en medarbejder ved driftsforstyrrelser KEjd's kommunikation om hvordan driftsforstyrrelser udbedres KEjd's reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser Tilfredshed alt i alt med med KEjd's service i forbindelse med driftsforstyrrelser Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser på ejendommen Det karakteristiske ved respondenternes vurdering af deres hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser er, at der både er e respondenter og ue respondenter (se figur 5.3). Altså bør der være noget potentiale for KEjd til at lære, hvad der skaber e brugere og overføre disse erfaringer til områder, hvor det halter med heden.

17 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 16 Figur 5.3 Brugernes hed med muligheden for at få fat på en medarbejder fra KEjd ved driftsforstyrrelser 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u 44 % af respondenterne er e med muligheden for at få fat på en medarbejder fra KEjd ved driftsforstyrrelser. 26 % af respondenterne er ue med muligheden for at få fat på en medarbejder fra KEjd ved driftsforstyrrelser. Tilfredsheden med muligheden for at få fat på en medarbejder fra KEjd ved driftsforstyrrelser er størst blandt respondenter på skoler (54 % er e) og blandt respondenter fra SOF (60 % er e). Uheden med muligheden for at få fat på en medarbejder fra KEjd ved driftsforstyrrelser er størst blandt respondenter i dagsinstitutioner (30 % er ue) og blandt respondenter fra KFF (35 % er ue). Figur 5.4 Brugernes hed med KEjd's kommunikation om hvordan driftsforstyrrelser udbedres 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u

18 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser % af respondenterne er e med KEjd s kommunikation om, hvordan driftsforstyrrelser udbedres (se figur 5.4). 36 % af respondenterne er ue med KEjd s kommunikation om, hvordan driftsforstyrrelser udbedres. Mest e er respondenter fra skoler, hvor 47 % af respondenterne er e med KEjd s kommunikation om, hvordan driftsforstyrrelser udbedres. Mest ue er respondenter fra dagsinstitutioner (42 % er ue) og respondenter fra KFF (65 % er ue). Figur 5.5 Brugernes hed med KEjd's reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u 35 % af respondenterne er e med KEjd s reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser. 37 % af respondenterne er ue med KEjd s reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser. Mest e med KEjd s reaktionstid fra henvendelse til løsning af driftsforstyrrelser er respondenter fra skoler (51 % er e) og respondenter fra SOF (41 % er e). Mest ue er respondenter fra dagsinstitutioner (58 % er ue) og respondenter fra KFF (65 % er ue).

19 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 18 Figur 5.6 Brugernes hed alt i alt med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser 4 35% 3 25% 2 15% 5% Tilfreds Hverken eller u U u 34 % af respondenterne er alt i alt e med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser (se figur 5.6). 31 % af respondenterne er alt i alt ue med KEjd service i forbindelse med driftsforstyrrelser. 5.4 Tilfredshed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen og hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser Undersøgelsen viser, at der rent statistisk er forholdsvis stor korrelation i heden (korrelationskoefficient = 0,52) mellem hovedparameter 1 Tilfredshed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen og hovedparameter 4 Tilfredshed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser. Det betyder, at jo mere e respondenter er med den udvendige vedligeholdelse af ejendommen, jo mere e er respondenter med KEjd s service ved driftsforstyrrelser. Denne sammenhæng mellem hed på parameter 1 og 4 ses i figur 5.7. Figur 5.7 Gennemsnitlig hed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen og KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen fordelt på forvaltninger 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 2,32 3,10 2,29 2,04 2,17 2,90 3,18 2,38 2,28 3,00 BUF KFF SOF Andre Total Udvendige vedligeholdelse af ejendommen KEjd's service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen

20 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 19 Figur 5.7 viser, at der er forskel i heden blandt forvaltningerne. BUF er mere end gennemsnittet med den udvendige vedligeholdelse (2,32) og samtidig mere end gennemsnittet med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser (3,10). SOF er derimod mindre end gennemsnittet med parameter 1 (2,17) og samtidig mere u end gennemsnittet med parameter (2,90). Figur 5.8 Gennemsnitlig hed med udvendig vedligeholdelse af ejendommen og KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen fordelt på ejendomstyper 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1,00 3,25 2,19 2,24 3,04 2,93 2,10 2,47 3,26 3,00 2,65 2,68 2,10 2,27 2,28 Udvendige vedligeholdelse af ejendommen KEjd's service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen Administrationsejendom (kontorarbejdspladser) Daginstitution (vuggestue, børnehave, integreret institution, specialbørnehaver Fritidsinstitution Skole Social institution (bosteder og institutioner for familier, hjemløse, misbrugere m.v.) Andre Total Sammenhængen mellem hed med hovedparameter 1 og 4 ses også i figur 5.8, der viser at der er forskel i heden blandt respondenter fra de forskellige institutionstyper. Eksempelvis har respondenter fra skoler en gennemsnitlig hed med udvendig vedligeholdelse på 2,47, hvor respondenter fra sociale institutioner har en gennemsnitlig hed på 2,10. Respondenter fra skoler er samtidig mere e (gns. hed = 3,26) end respondenter fra sociale institutioner (gns. hed = 2,65) med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser. I undersøgelsens resultater spores en tendens til, at der er sammenhæng mellem graden af respondenternes hed med den udvendige vedligeholdelse og deres hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser.

21 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser Brugernes uddybende vurderinger af deres hed med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser Respondenterne nævner en række grunde til, at de er ue. Omvendt er der også respondenter, som udtrykker deres hed. Vedr. service i forbindelse med driftsforstyrrelser nævner nogle respondenter, at servicen kan svinge en hel del fra sag til sag og fra medarbejder til medarbejder hos KEjd. Andre respondenter nævner, at det kan være nødvendigt at gå op i systemet eller rykke for svar adskillige gange, før der sker noget. De respondenter, som alt i alt er e med KEjd s service i forbindelse med driftsforstyrrelser fremhæver: Hurtig reaktion på henvendelser Hurtig udbedring af skader Tæt samarbejde med KEjd Kontaktpersoner gør alt, hvad de kan for at hjælpe, selv om de er hårdt presset KEjd følger op på, om håndværkerne har udført deres arbejde Med andre ord er der nogle idéer til forbedringer i servicen ved at lære fra de gode sager og de gode medarbejdere. Altså lær fra succes-historieren og overfør disse erfaringer til bredere dele af sagsbehandlingen. 5.6 Brugernes ideer til, hvordan KEjd kan forbedre sin service i forbindelse med driftsforstyrrelser på ejendommen Respondenterne har listet en række ideer til, hvad KEjd kan gøre for at forbedre sin service i forbindelse med driftsforstyrrelser. De forskellige ideer er: Generelt være mere serviceminded Løbende orientering om hvad der sker i sagen Hurtig tilbagemelding om hvordan sagen løses Være bedre til at kommunikere til brugerne Besøge ejendommen og se skaden En hotline som altid svarer Benyttes eksterne håndværkere ved driftsforstyrrelser, så vil brugere gerne have kontaktinformationer på disse

22 5 Brugernes hed med KEjd ved driftsforstyrrelser 21 Bedre orientering om hvem man skal kontakte i KEjd Oprette et web-system som kan håndtere henvendelser om driftsforstyrrelser, så brugere og KEjd har et overblik over sagsgangen

23 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning 22 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning 6.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. husleje inden for det seneste år I forhold til tidligere år er der sket en lille stigning i hyppigheden af brugernes henvendelser til KEjd vedr. husleje (se figur 6.1). 32 % af respondenterne blandt alle administrative medarbejdere har været i kontakt med KEjd vedr. husleje inden for det seneste år. Figur 6.1 Brugernes kontakt med KEjd vedr. husleje inden for det seneste år Mere end 5 gange 1-5 gange 0 gange % af respondenterne på skolerne har været i konktakt med KEjd vedr. husleje inden for det seneste år. 6.2 Udvikling i brugernes hed med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning Alle respondenter, som har været i kontakt med KEjd vedr. huslejeopkrævning inden for det seneste år, er blevet bedt om at vurdere KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning. Spørgsmålet Tilfredshed alt i alt med KEjd s samlede service i forbindelse med huslejeopkrævning udgør hovedparameter 5. På hovedparameteren Tilfredshed alt i alt med KEjd s samlede service i forbindelse med huslejeopkrævning er der sket en lille stigning i heden i forhold til 2010 (se figur 6.2). Respondenternes hed med delparametrene "Muligheden for at få

24 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning 23 fat på en medarbejder, der kan hjælpe dig med spørgsmål om husleje", "KEjd's reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje" og "KEjd's evne til at forklare dig, hvordan din husleje er sammensat og reguleres" er nogenlunde på niveau med niveauet for Den samlede hed med servicen i forbindelse med huslejeopkrævning er nogenlunde på niveau med den samlede hed med servicen i forbindelse med driftsforstyrrelser. Figur 6.2 Udvikling i brugernes hed med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning 5,00 4,50 4,00 3,50 3,00 2,50 2,00 1,50 1, Muligheden for at få fat på en medarbejder, der kan hjælpe dig med spørgsmål om husleje KEjd's reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje KEjd's evne til at forklare dig, hvordan din husleje er sammensat og reguleres Hvor er du alt i alt med KEjd's samlede service vedr. huslejeopkrævning 2009 Grundet det lave antal respondenter, som har været i kontakt med KEjd vedr. huslejeopkrævning, er heden ikke opgjort i forhold til de forskellige typer af ejendomme. 6.3 Brugernes hed med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning Overordnet er det kendetegnet ved de enkelte parametre omkring brugernes hed med KEjd s service, at der både er e og ue respondenter.

25 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning 24 Det er også kendetegnet ved de enkelte parametre, at der er relativt mange respondenter, som hverken er e eller ue, hvilket kan aflæses i figurerne Figur 6.3 Brugernes hed med muligheden for at få fat på en medarbejder, der kan hjælpe med spørgsmål om husleje Tilfreds Hverken eller u U u 37 % af respondenterne er e med muligheden for at få fat på en medarbejder, der kan hjælpe med spørgsmål om husleje (se figur 6.3). 23 % af respondenterne er ue med muligheden for at få fat på en medarbejder, der kan hjælpe med spørgsmål om husleje. Figur 6.4 Brugernes hed med KEjd's reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje Tilfreds Hverken eller u U u 27 % af respondenterne er e med KEjd s reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje. 25 % af respondenterne er ue med KEjd s reaktionstid fra spørgsmål til svar vedr. husleje (se figur 6.4).

26 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning 25 Figur 6.5 Brugernes hed med KEjd's evne til at forklare, hvordan husleje er sammensat og reguleres Tilfreds Hverken eller u U u 27 % af respondenterne er e med KEjd's evne til at forklare, hvordan husleje er sammensat og reguleres. 31 % af respondenterne er ue med KEjd's evne til at forklare, hvordan husleje er sammensat og reguleres (se figur 6.5). Figur 6.6 Brugernes hed alt i alt med KEjd's samlede service vedr. huslejeopkrævning Tilfreds Hverken eller u U u Ses der på brugernes hed alt i alt med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning, så er 25 % af respondenterne e og 23 % af respondenterne er ue (se figur 6.6). Når der både er e respondenter og ue respondenter ved de enkelte delparametre, betyder det, at der er potentiale til at lære af den sagsbehandling, som genererer e brugere og overføre disse erfaringer til alle sager vedr. håndtering af servicen i forbindelse med huslejeopkrævning.

27 6 Brugernes hed med KEjd ved huslejeopkrævning Brugernes uddybende kommentarer vedr. deres vurdering af hed med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning Respondenterne har givet få kommentarer vedr. deres vurdering af hed med KEjd s service i forbindelse med huslejeopkrævning. Konkret nævner respondenterne følgende: Manglende svar på mails trods adskillige rykkere Store regninger på forbrugsafgifter lige før årsafslutning. Det er svært at finde ekstra penge sent i budgetåret Manglede dialog Manglende gennemsigtighed i husleje Manglende forklaring på unormalt merforbrug trods adskillige rykkere Tvivl om hvem man skal kontakte, hvis normale kontaktpersoner ikke kan træffes 6.5 Brugernes forslag til, hvordan KEjd kan gøre servicen vedr. huslejeopkrævning bedre Respondenterne nævner en række konkrete forslag til, hvordan KEjd kan gøre servicen bedre i forbindelse med huslejeopkrævning. Følgende forslag er fremkommet: Gennemskuelighed i opkrævninger Udarbejde manual som forklarer, hvordan opkrævningen skal forstås Udspecificere opkrævninger Personlig dialog mellem lejer og udlejer Svare på henvendelser og rette fejl prompte E-faktura og ikke intern afregning Mulighed for at godkende opkrævning inden betaling. Som det er nu, så konterer KEjd blot uden at spørge brugerne Undgå at kontere i sidste øjeblik da det gør økonomistyring svært

28 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd 27 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd 7.1 Brugernes kendskab til formelle dokumenter vedr. ejendommen Om end det ikke metodemæssigt er helt sammenligneligt, så er andelen af respondenter, som kender lejekontrakten vedr. ejendommen, og andelen af respondenter, som kender handshaket /snitfladepapiret, nogenlunde på niveau med 2009 og % af respondenterne kender lejekontrakten vedr. ejendommen, 58 % af respondenterne kender handshaket /snitfladepapiret og 37 % af respondenterne kender til det seneste driftsregnskab for ejendommen. Når kun ca. halvdelen af respondenterne kender de formelle dokumenter vedr. ejendommen, kan der være en vis risiko for, at brugernes forventning til serviceniveauet ikke er afstemt. Undersøgelsen viser dog, at der ikke er nogen sammenhæng mellem respondenternes kendskab til de formelle dokumenter og deres hed med serviceniveauet for driftsydelser. Figur 7.1 Brugernes kendskab til lejekontrakten vedr. ejendommen 'handshaket'/ snitfladepapiret det seneste driftsregnskab for ejendommen Ja Nej Kendskab til lejekontrakt Relativt mange af respondenterne fra administrationsejendomme (47 %), skoler (48 %) og sociale institutioner (62 %) kender lejekontrakten. På daginstitutioner og i fritidsinstitutioner er det kun ca. 30 % af respondenterne, som kender lejekontrakten. 71 % af respondenterne fra KFF og 55 % af respondenterne fra SOF kender lejekontrakten. I BUF kender 36 % af respondenterne lejekontrakten.

29 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd 28 Kendskab til handshaket /snitfladepapiret 81 % af respondenterne fra skolerne kender handshaket /snitfladepapiret, hvorimod 49 % af respondenterne fra dagsinstitutionerne kender handshaket /snitfladepapiret. I KFF kender 58 % af respondenterne handshaket /snitfladepapiret, hvorimod 40 % af respondenterne i SOF kender handshaket /snitfladepapiret vedr. ejendommen. Kendskab til det seneste driftsregnskab På skoler kender 51 % af respondenterne det seneste driftsregnskab, hvorimod færre respondenter blandt administrationsejendomme (29 %) og daginstitutioner (29 %) kender det seneste driftsregnskab. I KFF kender 46 % af respondenterne det seneste driftsregnskab for ejendommen, hvorimod kun 33 % af respondenterne i SOF kender det seneste driftsregnskab for ejendommen. 7.2 Ved brugerne hvor de finder de formelle dokumenter vedr. ejendommen Kun ca. halvdelen af respondenterne ved, hvor de finder de formelle dokumenter vedr. ejendommen. 42 % af respondenterne ved, hvor de finder lejekontrakten vedr. ejendommen, 52 % af respondenterne ved, hvor de finder handshaket /snitfladepapiret vedr. ejendommen og 40 % af respondenterne ved, hvor de finder det seneste driftsregnskab for ejendommen. Når ikke alle brugere kender de formelle dokumenter vedr. ejendommen, kan det derfor blive en udfordring at foretage en forventningsafstemning mellem KEjd og brugerne vedr. niveauet af service.

30 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd 29 Figur 7.2 Ved brugerne hvor de finder lejekontrakten vedr. din ejendom? 'handshaket'/ snitfladepapiret? det seneste driftsregnskab for din ejendom? Ja Nej Ved hvor lejekontrakten findes Relativt mange af respondenterne på skoler (55 %), administrationsejendomme (53 %) og sociale institutioner (52 %) ved, hvor de finder lejekontrakten. Blandt respondenter på daginstitutioner og i fritidsinstitutioner er det ca. 25 % som ved, hvor de finder lejekontrakten. 71 % af respondenterne i KFF og 53 % af respondenterne i SOF ved, hvor de finder lejekontrakten. 37 % af respondenterne i BUF ved, hvor de finder lejekontakten, Ved hvor handshaket /snitfladepapiret findes 78 % af respondenterne på skolerne ved, hvor de finder handshaket /snitfladepapiret vedr. ejendommen. Omvendt ved færre respondenter på administrationsejendomme (35 %), dagsinstitutioner (43 %), sociale institutioner (43 %) og fritidsinstitutioner (40 %), hvor handshaket /snitfladepapiret vedr. ejendommen findes. Ved hvor driftsregnskabet findes Især respondenterne på skoler (58 %) ved, hvor de finder det seneste driftsregnskab. Derimod ved færre end gennemsnittet på administrationsejendomme (35 %), daginstitutioner (29 %) og fritidsinstitutioner (34 %), hvor de finder det seneste driftsregnskab vedr. ejendommen. I KFF ved 54 % af respondenterne, hvor de finder det seneste driftsregnskab. Omvendt er det 35 % af respondenterne i SOF som ved, hvor de finder det seneste driftsregnskab.

31 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd Hvem vil brugerne kontakte ved driftsforstyrrelser Brugerne er blevet spurgt om, hvem de skal kontakte ved driftsforstyrrelser inden for normal arbejdstid og uden for normal arbejdstid. Ved driftsforstyrrelser inden for normal arbejdstid skal brugerne kontakte en medarbejder fra KEjd s driftsafdeling eller driftspartneren i distriktet. 83 % af respondenterne kender den rigtige kontaktindgang ved driftsforstyrrelser inden for normal arbejdstid (se figur 7.3). Figur 7.3 Hvem vil brugerne kontakte ved driftsforstyrrelser inden for normal arbejdstid En håndværker Min fagforvaltning En medarbejder fra KEjd's driftsafdeling Driftspartneren i mit distrikt Rådhusvagten Ved ikke

32 7 Snitflader mellem brugerne og KEjd 31 Ved driftsforstyrrelser uden for normal arbejdstid skal brugerne kontakte Rådhusvagten. Kun 29 % af respondenterne kender den rigtige kontaktindgang ved driftsforstyrrelser uden for normal arbejdstid (se figur 7.4). Figur 7.4 Hvem vil brugerne kontakte ved driftsforstyrrelser uden for normal arbejdstid 35% 3 25% 2 15% 5% En håndværker Min fagforvaltning En medarbejder fra KEjd's driftsafdeling Driftspartneren i mit distrikt Rådhusvagten Ved ikke Respondenternes manglende viden om rigtig kontaktindgang ved driftsforstyrrelser uden for normal arbejdstid er et generelt problem blandt alle brugertyper. Det manglende kendskab til den rigtige kontaktindgang ved driftsforstyrrelser både inden for og uden for normal arbejdstid kan resultere i uhed hos brugerne, da de ikke vil kontakte den rigtige organisatoriske enhed, når de har behov for hjælp.

33 8 Brug af KEjd s hjemmeside 32 8 Brug af KEjd s hjemmeside 8.1 Brugernes brug af KEjd s hjemmeside 65 % af respondenterne har besøgt KEjd s hjemmeside, hvilket er en stigning i hyppigheden i anvendelsen i forhold til 2010 og I 2010 havde ca. 50 % af respondenterne besøgt hjemmesiden og i 2009 havde ca. 40 % af respondenterne besøgt hjemmesiden. Figur 8.1 Hvor ofte besøger brugerne KEjd s hjemmeside % 2 15% 5% Ugentligt Ca. en gang om måneden Ca. en gang i kvartalet Ca. en gang hvert halve år Ca. en gang om året Mindre end en gang om året Aldrig Kender ikke hjemmesiden 24 % af respondenterne bruger aldrig KEjd s hjemmeside. Andelen af respondenter, som aldrig bruger KEjd s hjemmeside, er således blevet lidt mindre i 2012 end i 2009 og Det er værd at bemærke, at 11 % af respondenterne ikke kender KEjd s hjemmeside. 8.2 Brugernes brug af ejendomsportalen KEjd s hjemmeside Der er sket en stigning i hyppigheden i anvendelsen ejendomsportalen i forhold til 2010 og % af respondenterne har besøgt ejendomsportalen på KEjd s hjemmeside. I 2010 havde ca. 50 % af respondenterne besøgt ejendomsportalen på hjemmesiden og i 2009 havde ca. 40 % af respondenterne besøgt ejendomsportalen på hjemmesiden.

34 8 Brug af KEjd s hjemmeside 33 Figur 8.2 Hvor ofte besøger brugerne KEjd s ejendomsportal på % 2 15% 5% Ugentligt Ca. en gang om måneden Ca. en gang i kvartalet Ca. en gang hvert halve år Ca. en gang om året Mindre end en gang om året Aldrig Kender ikke ejendomsportalen på 15 % af respondenterne kender ikke KEjd s ejendomsportal på hjemmesiden. I 2012 brugte 27 % af respondenterne aldrig ejendomsportalen på Denne andel er på niveau med Af respondenter som bruger ejendomsportalen på bruger disse respondenter især ejendomsportalen til at finde kontaktoplysninger, informationer om drift og vedligehold samt stamdata om bygning. Figur 8.3 Hvad bruger brugerne ejendomsportalen på til 5 45% 4 35% 3 25% 2 15% 5% Nyheder Pjecen 'Lejernes Guide' Stamdata om bygning Spørgsmål og svar (FAQ) Kontaktoplysninger Finder ejendomme og lejere Søger informationer om min husleje Søger informationer om drift og vedligehold - ex. Søger informationer om miljø og energi Andet

35 8 Brug af KEjd s hjemmeside Brugernes kendskab til koden til KEjd s ejendomsportal 29 % af respondenterne kender deres personlige kode, som giver brugerne adgang til ejendomsportalen. Figur 8.4 Kender brugerne koden til KEjd s ejendomsportal Ja Nej 55 % af respondenterne på skolerne kender deres kode til ejendomsportalen på Relativt få respondenter fra dagsinstitutioner (15 %), administrationsejendomme (12 %) og fritidsinstitutioner (20 %) kender adgangskoden til ejendomsportalen på KEjd s hjemmeside. At så relativt få respondenter kender deres kode til ejendomsportalen på betyder, at der er relativt få brugere, som kan drage fuldt udbytte af de informationer om deres ejendom, der er tilgængelige på ejendomsportalen.

36 8 Brug af KEjd s hjemmeside % af respondenterne ved, hvordan de får fat i en adgangskode til KEjd s ejendomsportal på Figur 8.5 Ved brugerne, hvordan de får fat i en adgangskode til KEjd s ejendomsportal Ja Nej 58 % af respondenterne på skolerne ved, hvordan de får fat i adgangskoden til ejendomsportalen. Især blandt respondenter på administrationsejendomme (12 %), dagsinstitutioner(15 %) og fritidsinstitutioner (25 %) er det en relativ lille andel som ved, hvordan de får fat i adgangskoden til ejendomsportalen. At så relativt få respondenter ved, hvordan de får fat i en adgangskode til ejendomsportalen på hindrer brugerne i at kunne udnytte mulighederne på ejendomsportalen. 8.4 Brugernes forslag og bemærkninger i forbindelse med tilpasning af hjemmesiden Af konkrete forslag og bemærkninger i forbindelse med tilpasning af hjemmesiden har respondenterne foreslået følgende: Kursus/oplæring i brugen/udnyttelse af informationer på hjemmesiden Korrekt telefonnummer Adgang til plantegninger, oversigtskort, videoer over ejendommen

37 9 Huge Consulting ApS 36 9 Huge Consulting ApS Huge Consulting ApS er en virksomhed, som hjælper private virksomheder, offentlige institutioner, organisationer og foreninger med at få viden om og indsigt i kunder, medarbejdere, medlemmer og andre interessenter. Huge Consulting ApS repræsenterer amerikanske Allegiance Inc. på det skandinaviske marked. Med Allegiance s produkter har private virksomheder, offentlige institutioner, organisationer og foreninger mulighed for selv at frembringe viden om deres interessenter og omgivelser. Huge Consulting ApS Spurvestræde Haslev info@huge.dk Cvr. Nr Tlf

Brugertilfredshed i Københavns Ejendomme. Sagsnr

Brugertilfredshed i Københavns Ejendomme. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme NOTAT Brugertilfredshed i Københavns Ejendomme Som en del af Københavns Ejendommes kundestrategi gennemføres jævnligt tilfredshedsundersøgelser

Læs mere

KØBENHAVNS EJENDOMME BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2014

KØBENHAVNS EJENDOMME BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2014 KØBENHAVNS EJENDOMME BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2014 1 INDHOLD Indhold Side 2 Management Summary Side 3 17 Analyseresultat Side 18 30 Spørgsmål Side 31-32 2 MANAGEMENT SUMMARY Rambøll Management Consulting

Læs mere

GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB

GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB INDHOLD Afsnit 1 Introduktion Side 02 Afsnit 2 Sammenfatninger Side 04 Afsnit 3 Resultater dagtilbud Side 08 Afsnit 4

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO

SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Skoleresultater Side 07 Afsnit 04 SFO-resultater

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHED 2016 DAGTILBUD GLADSAXE KOMMUNE 1 INDHOLD 01 Introduktion 02 Læsevejledning 03 Samlede resultater 04 Resultater på tværs 05 Prioriteringskort 06 Metode 2 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden

Læs mere

GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB

GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB GRIBSKOV KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, FO OG KLUB 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Dagtilbud Side 09 Afsnit 04 Skole

Læs mere

Indledning Dette notat præsenterer en kortlægning af Københavns Kommunes tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde i

Indledning Dette notat præsenterer en kortlægning af Københavns Kommunes tildeling af 18-midler til frivilligt socialt arbejde i KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Politik NOTAT 22-07-2016 Til Underudvalget Kortlægning af 18-midler til frivilligt socialt arbejde i 2014-2017 Indledning Dette notat præsenterer en kortlægning

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP DANSK FLYGTNINGEHJÆLP KURSISTUNDERSØGELSE 2015 RESULTATER OG ANBEFALINGER KURSISTUNDERSØGELSE 2015 INDHOLD - Svarprocent - Hvem har svaret? - Resultater for udvalgte nøgleindikatorer; overordnet tilfredshed,

Læs mere

Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse Skole og SFO området

Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse Skole og SFO området Gladsaxe Kommune Udviklingssekretariatet Januar 2007 Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse Skole og SFO området Gladsaxe, januar 2007 Indholdsfortegnelse: Rapportens opbygning:... 2 1. Sammenfatning...

Læs mere

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Kvartalsstatistik: Juli 2012 Center for / Videnscenter for Forord Indholdsfortegnelse Kvartalsstatistikken giver et kvantitativt indblik i anbringelsesområdet

Læs mere

Indhold. Sundhedshuse Forebyggelse, SUF Total

Indhold. Sundhedshuse Forebyggelse, SUF Total Indhold Formål med undersøgelsen Antal besvarelser Dataindsamlingsmetode Profil af målgruppen Læsevejledning Sammenligning med tidligere år og andre enheder Svarfordelinger på alle spørgsmål Brugerundersøgelsen

Læs mere

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2019 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Dagtilbudsresultater Side 09 Afsnit

Læs mere

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Dagtilbud Side 09 Afsnit 04 Skole Side

Læs mere

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning og svarprocent Side 05 Afsnit 03 Dagplejen

Læs mere

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet ARBEJDSMILJØSEKTIONEN, AARHUS UNIVERSITET Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet Analyse af AU, hovedområder og køn December 2009 2 Indholdsfortegnelse Svarprocenter...3

Læs mere

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Sammenfatning...4 Samlet tilfredshed...5 Samlet tilfredshed på tværs af institutionerne...6 Barnets

Læs mere

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 30. juni 2011 Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 1. Indledning I perioden fra 7. juni til 21. juni 2011 fik de personer der har modtaget sygedagpenge hos Silkeborg Kommune

Læs mere

1 2-4 5-9 10-19 20-49 50-99 100+

1 2-4 5-9 10-19 20-49 50-99 100+ Virksomhedstilfredshedsundersøgelse for Brønderslev Kommune Jobcenter Brønderslev har i samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) gennemført en undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med jobcentrets

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Skive Hjemmepleje 2015 Antal beelser: 878 Svarprocent: 66,67% Skive 2015 Side 1 ud af 23 sider Introduktion Skive Kommune har i 2015 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017

Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng NOTAT Til Sundheds- og Omsorgsudvalgets møde 14. marts 2017 Bilag 1 - Referat af alle brugerundersøgelser i 2016 Dette

Læs mere

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr Danske Advokaters konjunkturbarometer nr. 3 2017 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer.

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen

NaturErhvervstyrelsen NaturErhvervstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse juni 2015 894 respondenter 14. Juni 2015 til 13. juli 2015 1 Indholdsfortegnelse Om undersøgelsen... 3-6 Hovedkonklusioner... 7-10 Gennemgang af resultater

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Haderslev Kommune Antal beelser: 321 Svarprocent: 67,58% Haderslev 2013 Side 1 ud af 16 sider Introduktion Haderslev kommune har i 2013 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012

Gladsaxe Kommune. Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet. Juli 2012 Gladsaxe Kommune Brugertilfredshedsundersøgelse på hjemmeplejeområdet Juli 2012 Indholdsfortegnelse - Rapportens indhold Indledning (inklusiv metodebeskrivelse) s. 3 Sammenfatning tilfredsheden 2012 (benchmark

Læs mere

Konjunkturbarometer nr

Konjunkturbarometer nr Konjunkturbarometer nr. 1 2018 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer. Konjunkturbarometeret

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Lejre 2016 Modtagere af hjemmepleje Antal beelser: 451 Svarprocent: 82,30% Lejre 2016 Side 1 ud af 20 sider LÆSEVEJLEDNING I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier,

Læs mere

Kendskabsmåling af Væksthusene

Kendskabsmåling af Væksthusene Kendskabsmåling af Væksthusene Epinion for Erhvervsstyrelsen Runde 9, juni 2011 Juni 2012 Hovedkonklusioner & Anbefalinger Kendskab og brug 3 6 Brugeroplevelsen 9 Ikke-brugernes opfattelse 17 Væksthusets

Læs mere

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Kvartalsopgørelse: Januar 2012 Center for / Videnscenter for Forord Indholdsfortegnelse Kvartalsstatistikken giver et kvantitativt overblik over anbringelsesområdet

Læs mere

Sagsnr Trivselsundersøgelsens resultater i SUF. Dokumentnr

Sagsnr Trivselsundersøgelsens resultater i SUF. Dokumentnr Krav i arbejdet Læring og udvikling Job & organisering Samarbejde Ledelsen Nærmeste leder Indflydelse Sundheds- og Omsorgsforvaltningen NOTAT 09-04-2013 Trivselsundersøgelsens resultater i SUF Resultaterne

Læs mere

Nukissiorfiit Kundeundersøgelse 2015. Nukissiorfiit Svarprocent: 24% (1454/5977)

Nukissiorfiit Kundeundersøgelse 2015. Nukissiorfiit Svarprocent: 24% (1454/5977) Kundeundersøgelse 215 Svarprocent: 24% (1454/5977) Indhold Indhold Introduktion Indledning og konklusion 3 Resultatparametre Tilfredshed, Loyalitet 6 Strategiske indsatsparametre Hvor skal der sættes ind

Læs mere

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014.

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariatet NOTAT Til Overborgmesteren De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. 1. Samling af administrative

Læs mere

Konjunkturbarometer nr

Konjunkturbarometer nr Konjunkturbarometer nr. 4 2017 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer. Konjunkturbarometeret

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66% Favrskov Kommune Antal besvarelser: 4.145 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises svarfordelingen på de enkelte svarkategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse

Brugertilfredshedsundersøgelse sundersøgelse Hjemmepleje Fredericia Kommune Fredericia 2012 beelser: 1.229 Svarprocent: 80,01% Side 1 ud af 18 sider Introduktion Fredericia kommune har i 2012 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Hjemmearbejde. Udarbejdet december 2011 BD272

Hjemmearbejde. Udarbejdet december 2011 BD272 Hjemmearbejde Udarbejdet december 2011 BD272 Indholdsfortegnelse Hovedkonklusioner... 2 Indledning... 2 Metode... 3 Udbredelse og type af hjemmearbejde... 3 Brug af hjemmearbejdspladser og arbejdsopgaver...

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I VOKSENHANDICAP INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Læsevejledning Side 05 Afsnit 03 Sammenfatning

Læs mere

KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009

KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009 KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009 En undersøgelse foretaget af TNS Gallup for Danske Fysioterapeuter, Danske Handicaporganisationer, Ergoterapeutforeningen og Ældre Sagen Udarbejdet af Celia Paltved-Kaznelson

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2018

BRUGERUNDERSØGELSE 2018 BRUGERUNDERSØGELSE 2018 VIA NOVA Handicap, Social og Psykiatri Struer Kommune Udarbejdet af Casper Linding Lauridsen Indholdsfortegnelse Indledning Resumé Spørgeskema ( 103) Svarfordeling ( 103) Indekstal

Læs mere

SUNDHEDSPROFIL 2017 FOLKESUNDHEDEN BLANDT KØBENHAVNERNE PÅ 16 ÅR OG DEROVER BASERET PÅ RESULTATERNE I SUNDHEDSPROFIL 2017

SUNDHEDSPROFIL 2017 FOLKESUNDHEDEN BLANDT KØBENHAVNERNE PÅ 16 ÅR OG DEROVER BASERET PÅ RESULTATERNE I SUNDHEDSPROFIL 2017 SUNDHEDSPROFIL 2017 FOLKESUNDHEDEN BLANDT KØBENHAVNERNE PÅ 16 ÅR OG DEROVER BASERET PÅ RESULTATERNE I SUNDHEDSPROFIL 2017 Sundhedsprofil 2017 Folkesundheden blandt københavnerne på 16 år og derover baseret

Læs mere

En ny vej - Statusrapport juli 2013

En ny vej - Statusrapport juli 2013 En ny vej - Statusrapport juli 2013 Af Konsulent, cand.mag. Hanne Niemann Jensen HR-afdelingen, Fredericia Kommune I det følgende sammenfattes resultaterne af en undersøgelse af borgernes oplevelse af

Læs mere

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 Rapport vedr. Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 1. Indledning I oktober og november blev de gymnasiale uddannelser, HF, HHX, HTX, STX, VUC og Studenterkurser

Læs mere

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Kvartalsstatistik: Oktober 2012 Center for Familiepleje / Videnscenter for Familiepleje Forord Kvartalsstatistikken for oktober 2012 er en statistisk

Læs mere

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017

Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017 Beboernes netværk er en væsentlig resurse ift. samarbejdet med beboerne, og samtidig er der en stor sikkerhed, tryghed og tillid for beboerne i at have en god kontakt

Læs mere

Tryg Tryg heds. heds indeks indeks køben havn 2011

Tryg Tryg heds. heds indeks indeks køben havn 2011 Tryg Tryg heds heds indeks indeks køben havn 2011 S. 03 INDLEDNING S. 04 SÅDAN HAR VI MÅLT S. 06 RESULTATER ØGET TRYGHED I KØBENHAVN S. 12 BORGERNES OPLEVELSE AF TRYGHED I DAG- OG AFTENTIMER S. 14 KRIMINALITET

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA Kampagne og Analyse 6. september 2012 Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA har i perioden 27. april - 8. maj 2012 gennemført en undersøgelse om medlemmernes brug af

Læs mere

Hovedrapport - dagpleje Forældretilfredshed 2013

Hovedrapport - dagpleje Forældretilfredshed 2013 generated at BeQRious.com Du modtager i løbet af uge 20 et brev med et link til et elektronisk spørgeskema. Husk at deltage, for institutionen med den svarprocent vinder en overraskelse til glæde for hele

Læs mere

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Aarhus Kommune Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Denne rapport er en opsamlende, konkluderende sammenfatning baseret på fem undersøgelser gennemført

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Ærø 2016 Modtagere af hjemmepleje Antal beelser: 160 Svarprocent: 70,48% Ærø 2016 Side 1 ud af 21 sider Introduktion Ærø Kommune har i 2016 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne

Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne Det siger FOA-medlemmer om sociale aktiviteter med kollegerne FOA Kampagne og Analyse Juni 2012 FOA har i perioden fra 1.-12. juni 2012 gennemført en undersøgelse via forbundets elektroniske medlemspanel

Læs mere

Hovedrapport - dagplejen Forældretilfredshed 2010

Hovedrapport - dagplejen Forældretilfredshed 2010 Brugerund ersøgelse af dagtilbu d i Favrsko v Kommun e Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Sammenfatning...4 Samlet tilfredshed...5 Samlet tilfredshed på tværs af dagplejegrupperne...6

Læs mere

Tal på anbringelsesområdet i Københavns Kommune

Tal på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Tal på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Kvartalsstatistik: Januar 2013 Center for / Videnscenter for Socialforvaltningen, Københavns Kommune Forord Indholdsfortegnelse Denne kvartalsstatistik udarbejdet

Læs mere

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse Notat Kontor/afdeling SEG Dato 3. juli 2018 Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse J nr. 2018-14137 /mra, hlm Resumé Videncenter for energibesparelser

Læs mere

VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne

VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne VisionDanmark 2017: Kvalificeret arbejdskraft og fleksibilitet er nøglen til fremtidens konkurrenceevne Både politikere og økonomer vurderer, at den danske konkurrenceevne er god, og at den i dag er bedre,

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE

AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE AARHUS KOMMUNE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 BOSTØTTE, BOFÆLLESSKABER OG BOTILBUD I SOCIALPSYKIATRI OG UDSATTE VOKSNE INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Læsevejledning Side 05 Afsnit

Læs mere

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr Danske Advokaters konjunkturbarometer nr. 2 2017 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer.

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN XXXX KOMMUNE 13. marts 2017 INDHOLD 1. Indledning 2. Hovedresultater 3. Læsevejledning 4. Undersøgelsens resultater 5. Prioriteringskort 6. Baggrundsoplysninger

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2017

Tilfredshedsundersøgelse 2017 Tilfredshedsundersøgelse 2017 Den korte udgave Spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer af Dansk Psykolog Forening Afrapportering af en spørgeskemaundersøgelse blandt Dansk Psykolog Forenings medlemmer.

Læs mere

At orienteringen om brugerundersøgelse 2014 i Flextrafik og de påtænkte tiltag tages til efterretning

At orienteringen om brugerundersøgelse 2014 i Flextrafik og de påtænkte tiltag tages til efterretning Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 19. december 2014 Mads Lund Larsen 19 Brugerundersøgelse i Flextrafik 2014 Indstilling: Administrationen indstiller, At orienteringen om brugerundersøgelse

Læs mere

Undersøgelse af sagstal på børnehandicapområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere

Undersøgelse af sagstal på børnehandicapområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere Undersøgelse af sagstal på børnehandicapområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere December 2014 Indhold Introduktion...2 1. Indledende bemærkninger og opsummering af resultaterne...3 1.1 Hovedresultater

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO 1 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden med dagtilbud, skole og SFO i Vallensbæk Kommune - 2016 Vallensbæk Kommune

Læs mere

Indhold. Visitation, SUF Total

Indhold. Visitation, SUF Total Visitation, SUF Total 2018 Indhold Formål med undersøgelsen Antal besvarelser Dataindsamlingsmetode Profil af målgruppen Læsevejledning Sammenligning med tidligere år og andre enheder Svarfordelinger på

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Fredericia Kommune Modtagere af Hjemmepleje Antal beelser: 1.229 Svarprocent: 80,01 % Fredericia 2012 Side 1 ud af 20 sider Introduktion Fredericia kommune har i 2012 gennemført

Læs mere

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE)

MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE) MIDTTRAFIK 2010 UNDERSØGELSE AF TILFREDSHEDEN MED DEN SIDDENDE PATIENTBEFORDRING (PERSONALE) INDHOLD 01 02 03 04 05 06 07 08 09 Indledning Dataindsamling Deltagernes baggrundsdata Sammenfatning Læsevejledning

Læs mere

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr Danske Advokaters konjunkturbarometer nr. 1 2017 Om konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer.

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning,

Læs mere

TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV Svarprocent: 87,5% Antal besvarelser: 63 Søndervangsskolen

TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV Svarprocent: 87,5% Antal besvarelser: 63 Søndervangsskolen TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV 8 Svarprocent: 87,% Antal besvarelser: 6 Søndervangsskolen SÅDAN BRUGES RAPPORTEN Modtagelse af rapport Rapporten indeholder resultater fra Trivsels og psykisk APV 8 i, der

Læs mere

Danske Advokaters Konjunkturbarometer nr

Danske Advokaters Konjunkturbarometer nr Danske Advokaters Konjunkturbarometer nr. 2 2016 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer.

Læs mere

Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE

Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE 17 Introduktion s. 3 Forord s. 4 Indledning s. 5 Sammenfatning af hovedresultaterne s. 6 Resultater for hele København Københavns Bydele s. 14 Amager Vest s. 20

Læs mere

Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017

Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017 Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017 Borgerrådgiveren modtager skriftlige, personlige og telefoniske henvendelser fra borgerne i Københavns Kommune og er dagligt i kontakt med forvaltningernes medarbejdere

Læs mere

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune

Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Statistik på anbringelsesområdet i Københavns Kommune Kvartalsopgørelse: Maj 2011 Center for / Videnscenter for Tallene i denne kvartalsopgørelse inkluderer døgnanbringelser i. Dagindskrivninger på døgninstitutioner,

Læs mere

Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE

Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE Københavns Kommunes TRYGHEDSUNDERSØGELSE 17 Introduktion s. 3 Forord s. 4 Indledning s. 5 Sammenfatning af hovedresultaterne s. 6 Resultater for hele København Københavns Bydele s. 14 Amager Vest s. 20

Læs mere

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud

Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Brugerundersøgelse vedrørende aktivitetsstøtte og lokaletilskud Sport & Fritid Foråret 2008 Side 1 af 10 Brugerundersøgelse vedr. tilfredsheden med aktivitetsstøtte og lokaletilskud Metode I november/december

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE TRIVSELSUNDERSØGELSEN / 2017 ØVRIGE INTERN REVISION. Arbejdspladsrapport Svarprocent: 100% (11/11)

KØBENHAVNS KOMMUNE TRIVSELSUNDERSØGELSEN / 2017 ØVRIGE INTERN REVISION. Arbejdspladsrapport Svarprocent: 100% (11/11) KØBENHAVNS KOMMUNE TRIVSELSUNDERSØGELSEN / 2017 ØVRIGE INTERN REVISION Arbejdspladsrapport Svarprocent: 100% (11/11) Indhold Del 1 Del 2 Introduktion Svarfordelinger Temaoversigt Største positive og negative

Læs mere

Kortlægning af lokale it-aktiviteter i Ældre Sagen

Kortlægning af lokale it-aktiviteter i Ældre Sagen Kortlægning af lokale it-aktiviteter i Ældre Sagen 2017 1 Indhold INDLEDNING... 3 UNDERSØGELSENS HOVEDKONKLUSIONER... 3 FRIVILLIGE ANTAL OG FUNKTIONER... 3 DELTAGERE I IT-AKTIVITETER... 3 UDBUDDET AF IT-AKTIVITETER...

Læs mere

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Rapport RAMBØLL 19-12-2017 Indhold 3 Indledning Kort om undersøgelsen samt indledning 4 Overordnede konklusioner Udvikling siden 2013 og 2015, på tværs

Læs mere

Børnehaven Filuren Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune

Børnehaven Filuren Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Samlet tilfredshed...4 Barnets hverdag i institutionen...5 Kontakten og samarbejdet med personalet...6

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 25. september 2012 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2013 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Bygholm Dyrehospital. Kundetilfredshed 2012

Bygholm Dyrehospital. Kundetilfredshed 2012 Bygholm Dyrehospital Kundetilfredshed 2012 HOVEDKONKLUSIONER 114 gennemførte besvarelser giver umiddelbart et validt billede af tilfredsheden på Bygholm Dyrehospital, men antallet er relativt lavt dataindsamlingsperiodens

Læs mere

Sagsnr Referat af brugerundersøgelser 2015

Sagsnr Referat af brugerundersøgelser 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng NOTAT 04-01-2016 Referat af brugerundersøgelser 2015 I 2015 er der for sjette år i træk gennemført brugerundersøgelser

Læs mere

Grævlingehulen Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune

Grævlingehulen Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Samlet tilfredshed...4 Barnets hverdag i institutionen...5 Kontakten og samarbejdet med personalet...6

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011

Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Brugertilfredshedsundersøgelse i Visitationsenheden 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Baggrund... 3 1.2 Formål... 3 1.3 Metode... 4 2. Resultater... 5 2.1 Køn og alder... 6 2.2 Samlet tilfredshed,

Læs mere

NOTAT. Projekt Uddybende analyse Kunde Københavns Kommune Dato Dato Rambøll Nørregade 7A DK-1165 København K

NOTAT. Projekt Uddybende analyse Kunde Københavns Kommune Dato Dato Rambøll Nørregade 7A DK-1165 København K NOTAT Projekt Uddybende analyse Kunde Københavns Kommune Dato 2009-17-08 Dato 2009-09-01 Rambøll Nørregade 7A DK-1165 København K T +45 3397 8200 F +45 3397 8233 www.ramboll-management.dk 1/21 Rambøll

Læs mere

Spørgeskema til leder-apv

Spørgeskema til leder-apv Kære leder Du sidder her med Børne- og Ungdomsforvaltningens leder-apv, der ved hjælp af nedenstående spørgeskema til institutions- og skoleledere kortlægger ledernes psykiske arbejdsmiljø. Det er KUN

Læs mere

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Af Lone Juul Hune Indledning 3 Indhold

Læs mere

HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015 AKTIV HELE LIVET

HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015 AKTIV HELE LIVET HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015 Baggrund og beskrivelse af undersøgelsen Hjemmeplejens primære opgave er i samarbejde med borgere, at levere personlig pleje

Læs mere

Dansk Psykolog Forening. Samarbejde med forsikringsselskaber og netværksfirmaer 2017

Dansk Psykolog Forening. Samarbejde med forsikringsselskaber og netværksfirmaer 2017 Dansk Psykolog Forening Samarbejde med forsikringsselskaber og netværksfirmaer 2017 AFRAPPORTERING AF UDVALGTE DELE AF SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT SELVSTÆNDIGE PSYKOLOGER I ÅRENE 2015, 2016 OG 2017

Læs mere

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr

Danske Advokaters konjunkturbarometer nr Danske Advokaters konjunkturbarometer nr. 3 2016 Om Konjunkturbarometret Konjunkturbarometeret udkommer kvartalsvis baseret på advokatvirksomheders egen indrapportering til Danmarks Statistiks konjunkturbarometer.

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 14. juni 2012 NOTAT OM PRIORITERINGSPRINCIPPPER 2013 1. Indledning Nærværende notat specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Stationær biblioteks-pc (adm.), med lavere licensudgifter og service.

Stationær biblioteks-pc (adm.), med lavere licensudgifter og service. Bilag 1. Pris og ydelseskatalog 2008 Side 1 af 5 Pris på årligt abonnement på en pc Ydelsen omfatter det årlige abonnement på en standard, stationær pcarbejdsplads. Dette dækker over en almindelig it-arbejdsplads

Læs mere

Undersøgelse af sagstal på børne-familieområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere

Undersøgelse af sagstal på børne-familieområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere Undersøgelse af sagstal på børne-familieområdet blandt socialrådgivere og socialrådgiverledere December 2014 Indhold Introduktion...2 1. Indledende bemærkninger og opsummering af resultaterne...3 1.1.

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune Forældre til børn i SFO Antal besvarelser: 1.930 Svarprocent: 80,18% Lyngby-Taarbæk 2012 Side 1 ud af 13 sider Introduktion Lyngby-Taarbæk kommune

Læs mere

Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer

Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer 5.2 Efteruddannelse Deltagelse i Tandlægeforeningens efteruddannelsesarrangementer To tredjedele af respondenterne (66 %) har deltaget i en aktivitet arrangeret af Tandlægeforeningens Efteruddannelse inden

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune. Silkeborg Kommune, september Udarbejdet af:

Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune. Silkeborg Kommune, september Udarbejdet af: Side 1 Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune, september 2015. Udarbejdet af: Nikolaj Monberg Jensen, Økonomi- og udviklingskonsulent Thea Hviid Lavrsen, AC-medarbejder

Læs mere

Initiativer til at opretholde og forbedre kundetilfredsheden

Initiativer til at opretholde og forbedre kundetilfredsheden KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme NOTAT Bilag 1 til orienteringsnotat til KFU af 31. maj 2012 Initiativer til at opretholde og forbedre kundetilfredsheden Tilfredshedsundersøgelser

Læs mere

Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune

Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune Analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune Resumé Gribskov Kommune har september 2017 fået gennemført en analyse af tilfredsheden med hjemmesygeplejen i kommunen. Analysen er gennemført

Læs mere

Tak for din henvendelse af den 25. januar 2017, hvor du har stillet spørgsmål til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om beskæftigelsestal

Tak for din henvendelse af den 25. januar 2017, hvor du har stillet spørgsmål til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om beskæftigelsestal KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Caroline Stage, MB E-mail: Caroline_Stage@br.kk.dk 01-02-2017 Sagsnr. 2017-0072989 Dokumentnr. 2017-0072989-1 Kære Caroline

Læs mere

KUNDETILFREDSHEDSMÅLING 2015

KUNDETILFREDSHEDSMÅLING 2015 KUNDETILFREDSHEDSMÅLING 2015 KALUNDBORG FORSYNING Totalrapport December 2015 Antal besvarelser: Svarprocent: 558 28% INDHOLD 3 HOVEDRESULTATER OPSUMMERET 4 OM DENNE RAPPORT 4 EFFEKTANALYSE 5 OPBYGNING

Læs mere

Kommunal træning 2014

Kommunal træning 2014 Kommunal træning 2014 En undersøgelse foretaget af TNS Gallup for Danske Fysioterapeuter, Danske Handicaporganisationer og Ældre Sagen Udarbejdet af Bia R. J. Nielsen Januar 2015 Projektnummer: 61285 1

Læs mere